Звільнили з роботи

• Автор теми Автор теми Liana1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Моя история ...как под копирку
И сколько нас тут таких ((((((( И у всех тут как под копирку. Сегодня маме открыла наш форум, так она пришла к выводу, что наверно в воздухе что-то распыляет, а вернее наше государство дошло до ручки.

И сколько нас тут таких ((((((( И у всех тут как под копирку. Сегодня маме открыла наш форум, так она пришла к выводу, что наверно в воздухе что-то распыляет, а вернее наше государство дошло до ручки.
Это да..Государство нас само толкает в эту яму...

В мене взагалі повна ж. Я в декреті до серпня. Працювала в школі. Педагогом-організатором. Директорка, старша жінка, років за 60. Не знаю як їй в очі дивитися, їй дзвонили також. Хоча, я надіюся, що знайду роботу поближче. До роботи добиралася 2 маршрутками.
Добрий день)в мене схожа ситуація....працюю в школі....не знаю як відреагують..в школу вроді ще не дзвонили...у Вас скільки прострочення?і де?

я в шоке, какие гады, нет просто слов.. ничего унас жизнь бумеранг, все не примерно вернется... и им и ихним родным... сволочи одним словом....

так надо было давно в соц сетах удалится, или закрыть акаунт, или подписатся без фамилии.. и все не кто ничего не нашол бы...
У меня в вк акаунт был скрыт то подписался калл

Yulja, у більше ніж 20 мфо. Вони знайшли номер директорки. Знаю, що минулого літа, коли почалися просрочки, то дзвонив пі*** з манібум. Більше ніби ніхто. Не знаю... Я там на декретному місці, можливо вдасться змінити школу. У мене в червні-серпні буде рік по просрочках.
Найгірше те, що вони якимось чином,швидше за все не законним, дізнаються коли ви отримуєте зарплату на картку привату. Я буду виробляти карту іншого банку. Там менша ймовірність їхніх списань з картки .

Yulja, у більше ніж 20 мфо. Вони знайшли номер директорки. Знаю, що минулого літа, коли почалися просрочки, то дзвонив пі*** з манібум. Більше ніби ніхто. Не знаю... Я там на декретному місці, можливо вдасться змінити школу. У мене в червні-серпні буде рік по просрочках.
Найгірше те, що вони якимось чином,швидше за все не законним, дізнаються коли ви отримуєте зарплату на картку привату. Я буду виробляти карту іншого банку. Там менша ймовірність їхніх списань з картки .
Зарплату,точно не можуть списувати.....це однозначно не законно.....
А в школі сильно реагували?і як?
І як ви справлялися за рік прострочення????напряг сильний?

Останнє редагування модератором:
Yulja, але ж кошти списують, якщо є на картці. Тому приват не варіант. Ну то таке..нормально,змінила номер телефону, поставила антиколектор і живу по-тихенько

Рассылают фото, типу, болен вичем помогите собрать деньги, или фото матери, и сеkс услуги, можно ли на етом плане как то выграть у коллекторов, и у конторы?

Yulja, як справи в школі чи часто дзвонять і які мфо

А я завтра йду писати заяву на звільнення, достали дзвінками вже деректрису. Сказала мені робіть щось, а що я можу зробити?

Yulja, як справи в школі чи часто дзвонять і які мфо
Та так вроді поки не дуже страшно...дзвонили два раза......вроді кредит каса,точно незнаю бо вони не представлялися.....перед тим поговорила з колегою на тему шахраїв,і як раз і вона взяла трубку.то поставила на місце одразу..... хотіли інформацію про мене,що і як,вона нічого не розказала.....але інші єхидно усміхалися(але то таке)поки ще дзвінків не було....
Але достають мою бугалтерку,вона мені то і діло скидає скіни дзвінків і смс...
Також єхидно радуються......
Вот так вот.страшного здається нічого...надіюсь що так і буде..
А Вас як?

Yulja, В мене гірше

А я завтра йду писати заяву на звільнення, достали дзвінками вже деректрису. Сказала мені робіть щось, а що я можу зробити?
Та ну звільнятися......ви що

Та ну звільнятися......ви що
Ви думаєте дзвонити не будуть???ту я читала що і після звільнення доставати будуть,до кого дзвонили.....

Yulja, я вже не знаю що робити, сил не має. При таких терорах я не можу працювати, скоро вже нервовий зрив буде

Віка88, Я теж про це думаю. Бо позору набралася. Але куди йти і як жити дальше не знаю.

Та так вроді поки не дуже страшно...дзвонили два раза......вроді кредит каса,точно незнаю бо вони не представлялися.....перед тим поговорила з колегою на тему шахраїв,і як раз і вона взяла трубку.то поставила на місце одразу..... хотіли інформацію про мене,що і як,вона нічого не розказала.....але інші єхидно усміхалися(але то таке)поки ще дзвінків не було....
Але достають мою бугалтерку,вона мені то і діло скидає скіни дзвінків і смс...
Також єхидно радуються......
Вот так вот.страшного здається нічого...надіюсь що так і буде..
А Вас як?
Мне пока звонили только на старую работу и только к тем чьи номера я сама давала контактные, а там отвечают мои хорошие друзья с которыми съеден пуд соли, спасибо им. Новую работу пока не нашли. Но я уже больше чем полтора месяца полностью игнорю все звонки так что вобще притихли. Позванивают только те по которым недавно просрочка началась.

• Подобається
Реакції: Cats
Мне пока звонили только на старую работу и только к тем чьи номера я сама давала контактные, а там отвечают мои хорошие друзья с которыми съеден пуд соли, спасибо им. Новую работу пока не нашли. Но я уже больше чем полтора месяца полностью игнорю все звонки так что вобще притихли. Позванивают только те по которым недавно просрочка началась.
Вот і я їх ігнорю місяць напевне....і контактні посилають(крім бугалтерку,певне....з нею не спілкуюсь)

Orusia89, якась не нормальна, сказала що борг 15000 і що деректриса поручитель і буде все виплачувати раз таку с... на роботі тримає

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі