Звільнили з роботи

• Автор теми Автор теми Liana1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Orusia89, якась не нормальна, сказала що борг 15000 і що деректриса поручитель і буде все виплачувати раз таку с... на роботі тримає
У Вас якась не компетентна директриса. Я на днях мала розмову з директором. Питала чи сильно дістають,вибачалась що через мене доводиться мати розмови з тими виродками.Він мені відповів що не дзвонять зовсім.Сказав не хвилюйся,я знаю як з такими розмовляти..:scratch_one-s_head:

Yulja, я вже не знаю що робити, сил не має. При таких терорах я не можу працювати, скоро вже нервовий зрив буде
Мій директор ще в листопаді їм сказав що він мене звільнив, але телефонують до теперішнього часу, правда на стаціонарний номер.

Tatyana777, маленьке містечко, хочу як найшвидше виіхати з відси. Хоча не знайшла ще куди

Orusia89, зараз на збори йти ,а я заспокоітись не можу. І соромно
DixtyrOk, а це на мобільний до неі звонять. Просила щоб теж заяву написала в поліцію то не хоче, хоча в неі чоловік колишній поліцейський можеб подіяло краще

Len4ik, вона всього боіться, а найбільше за своє місце труситься
І як прйшли збори?

Orusia89, ну я тільки зі своіми обговорила, іі не бачила. Завтра піду писати заяву, щоб навіть і не виходити.

Helena, в декларации обязательно надо будет указывать доход.. Кредит или зп все ровно....

Helena, в декларации обязательно надо будет указывать доход.. Кредит или зп все ровно....
В декларации обязательно указываются только кредиты, которые подтверждены договором кредитования, т.е. банковские кредиты. Эти шараги, как и кредитные карты, сюда не подпадают.

Orusia89, батьками і декілька працівників бачила, але ті просто про малечу питали.

Дівчата,я читаю і паражаюся,в якому віці ми живемо.Чому директор,начальник і т.д. повинні з ними розмовляти і взагалі їх слухати,людина ж знаходиться на керівній посаді,може чітко і ясно один раз поставити звонаря на місце.Якщо дзвонять на мобільний-чс,на стаціонар,почули хто,кладіть слухавку.Звільнятися з роботи,взагалі дикість.Вище вже сказали,хто не був у нашій шкурі,не зрозуміє,то можливо і не потрібно щось доводити!Майте повагу до себе!

Я тожа работаю в сельской школе, я сама всем рассказала за МФО, пошла к директору увольняться, ей тожа все рассказала, показала сколько я им уже денег отдала, письма с нацкома, что звонить будут, всякий бред нести. Она сказала у меня нет причин тебя увольнять. А сколько они выдержат это все я незнаю. Главное я рассказала и легче стало. А что в селе про меня говорят мне все равно.
Я теж все розказала. Вони говорять не важливо кому і шо ти там должна, головне як ти працюєш. Заблокували ті всі номери і поки що все в нормі. А розмови мене не хвилюють за спиною, буде як буде. Головне що на роботі підтримали.

Мій директор ще в листопаді їм сказав що він мене звільнив, але телефонують до теперішнього часу, правда на стаціонарний номер.
В мене була ситуація був кредит в капусті вони продали конкорд там там тролі 3 дні штормили загін де я працював моментами весело було нічого пережив командир загону з позитивом відніся до цього.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі