Евлампия
Only read
- Дописи
- 2874
- Реакції
- 3180
- Бали
- 5480
Евлампия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спасибо большое1074 сс за иск. Обеспечение в половину меньше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спасибо большое1074 сс за иск. Обеспечение в половину меньше
Доброї ночі, підкажіть, будь ласка, чи стягнення з зарплати буде 20 відсотків з усієї суми, чи в межах 13400 стягнення не буде?Будут. Как и раньше, через бухгалтерию
стгнення, арешт та всі інші обтяження продовжують діяти. 20% відраховує бухгалтерія, а суму 13400 дозволяє використовувати банк при арешті рахунку. Якщо по простому, то продовжать відраховувати як було і раніше.Доброї ночі, підкажіть, будь ласка, чи стягнення з зарплати буде 20 відсотків з усієї суми, чи в межах 13400 стягнення не буде?
Дякую за відповідь, а іще, якщо три ВП, то який відсоток будуть стягувати?стгнення, арешт та всі інші обтяження продовжують діяти. 20% відраховує бухгалтерія, а суму 13400 дозволяє використовувати банк при арешті рахунку. Якщо по простому, то продовжать відраховувати як було і раніше.
стягнення з 13 400 не повинно бути, коли вони "впадуть" на ваш рахунок.Доброї ночі, підкажіть, будь ласка, чи стягнення з зарплати буде 20 відсотків з усієї суми, чи в межах 13400 стягнення не буде?
Дякую за відповідьстягнення з 13 400 не повинно бути, коли вони "впадуть" на ваш рахунок.
але, із зп утримує ваш роботодавець, отже кошти на ваш рахунок прийдуть уже з утриманням податків та 20% на рахунок виконавця
Не знаю но у меня было 1900 только и все снялиВзыскивать из зп будут, но это немного не правильная формулировка. Если сумма на вашем счёте будет больше 13400 грн, то тогда могут с неё взыскивать не затрагивая 13400 грн, другими словами сумму 13400 грн трогать не будут, а вот, что свыше 13400, то будут. Например, у Вас на счету 15000, то 1600 грн взыщут, а 13400 поставят, потому что эту сумму нельзя взыскивать. Постарался простым языком объяснить. И таким образом только один счёт трогать не будут. А остальные счета будет разрешено арестовывать.
Не факт.І в мене запитання. Є виконавче провадження. Сума там щось 10000, 1 червня списали із картки Привату залишок коштів на карті, щось 30 грн. Рахунок не заблокований. Тобто, коли я отримаю зарплату, то її також спишуть?
Аналогично списали с Райффа и Моно. Как сказали в службе поддержки Райффа, пришла платіжна вимога от исполнителя, но ареста счетов нет. З/п и ООНовские пришли и пришлось очень быстро переводить на другую карту (знакомой). Т.к.такую вимогу исполнитель может ещё прислать неоднократноІ в мене запитання. Є виконавче провадження. Сума там щось 10000, 1 червня списали із картки Привату залишок коштів на карті, щось 30 грн. Рахунок не заблокований. Тобто, коли я отримаю зарплату, то її також спишуть?
платіжну вимогу виконавець може хоч кожен день надсилати в банк, тому на карті гроші тримати не вартоЄ лише постанова про стягнення із зарплати.
Вам дуже повезло що направду незаблокували картки. Поставте свічку за здоров'я виконавця. А то у людей катастрофічні ситуації. Ти паче Ви зможете з ним домовитисьЩе такий момент. Зверталася у підтримку Привату, сказали, що платіжна вимога надійшла один раз. Тобто, щоб вони списали знову кошти, потрібна нова платіжна вимога? Бо вони мені чіткої відповіді не дали(
Домовитися? Як? Особисто чи через листування?Вам дуже повезло що направду незаблокували картки. Поставте свічку за здоров'я виконавця. А то у людей катастрофічні ситуації. Ти паче Ви зможете з ним домовитись
А Вы исполнителю заяву подавали о том, что счет зарплатный? Если нет, то что Вы хотите? Нужно подать, чтобы исполнитель вынес постанову о счёте и направил в банк. Сейчас все счета автоматом блокируются и списываются все деньги, пока исполнителю не отправить заяву. Заява есть на форуме в ресурсах.Не знаю но у меня было 1900 только и все сняли
В мене немає проваджень. Але якби Ваш хотів заблокувати то вже б заблокувааДомовитися? Як? Особисто чи через листування?
Можете подзвонити, або написати в мессенджери, але краще по телефону особисто домовлятися.Домовитися? Як? Особисто чи через листування?
Дякую ?Можете подзвонити, або написати в мессенджери, але краще по телефону особисто домовлятися.