Цифровізація виконавчого провадження: ЗП 9363

А скільки буде даватися часу? Бо я в цих документах бум бум
на що "скільки буде даватись часу"?

хочуть змінити процедуру виконавчого провадження
процедуру оскарження рішень суду, написів не міняють

на що "скільки буде даватись часу"?

хочуть змінити процедуру виконавчого провадження
процедуру оскарження рішень суду, написів не міняють
А, дякую, бо я прочитала там щось про срок 5 днів і занервувала)
Дякую)
ОльгаАдлер,

А, дякую, бо я прочитала там щось про срок 5 днів і занервувала)
Дякую)
не варто нервувати, варто просто до всього бути готовими : ) з вересня (чи коли там його внесли... осінь, в цілому) минулого року піднімали шум по проекту за яким зараз відновили стягнення з зп і обмежили 13400, і то більшість виявилась не готова...

на будь які форс мажори має бути готівкова заначка, бо як бачимо в будь який момент банківська система може показати дулю і залишити без кровно зароблених грошей

приймуть ось цей закон чи ні - бабка надвоє сказала, бо навіть першого читання ще не було. але сам факт його внесення кабміном (а не клоуном мазурашу) - це маркер, що наміри його втілити в життя серйозні

не варто нервувати, варто просто до всього бути готовими : ) з вересня (чи коли там його внесли... осінь, в цілому) минулого року піднімали шум по проекту за яким зараз відновили стягнення з зп і обмежили 13400, і то більшість виявилась не готова...

на будь які форс мажори має бути готівкова заначка, бо як бачимо в будь який момент банківська система може показати дулю і залишити без кровно зароблених грошей

приймуть ось цей закон чи ні - бабка надвоє сказала, бо навіть першого читання ще не було. але сам факт його внесення кабміном (а не клоуном мазурашу) - це маркер, що наміри його втілити в життя серйозні
Згодна, я зараз взагалі стараюсь знімати гроші з карток, мені спокійніше, коли в мене вони в руках)

Ще цікаво, а чи після прийняття цього закону, можна буде хранити гроші на крипто кошельках і так далі..

а чи після прийняття цього закону, можна буде хранити гроші на крипто кошельках і так далі..
можна, але електронні гаманці будуть також доступні для виконавців як і банківські рахунки
Звернення стягнення на кошти/електронні гроші боржників на рахунках/електронних гаманцях у банках або інших фінансових установах, небанківських надавачах платіжних послуг, емітентах електронних грошей передбачає отримання інформації про рахунки/електронні гаманці боржників та накладення виконавцем арешту на кошти/електронні гроші шляхом винесення постанови про арешт коштів/ електронних грошей боржника, списання коштів з рахунків боржника/списання електронних грошей з електронних гаманців боржника (пред’явленні електронних грошей до погашення в обмін на кошти, що перераховуються на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби, рахунок приватного виконавця).

Звернення стягнення на кошти/електронні гроші боржників на рахунках/електронних гаманцях у банках або інших фінансових установах, небанківських надавачів платіжних послуг, емітентів електронних грошей здійснюється за допомогою автоматизованої системи виконавчого провадження шляхом інформаційної взаємодії виконавців та банків, небанківських надавачів платіжних послуг, емітентів електронних грошей
у порядку, визначеному Міністерством юстиції України за погодженням з Національним банком України.

Останнє редагування:
можна, але електронні гаманці будуть також доступні для виконавців як і банківські рахунки
Речь идёт только об украинских. Такие как Payoneer этот закон не затронет?))

Речь идёт только об украинских. Такие как Payoneer этот закон не затронет?))
у порядку, визначеному Міністерством юстиції України за погодженням з Національним банком України.
порядку нема пока. тому хз
НБУ проморозился на запрос про легальность пионера

Такие как Payoneer этот закон не затронет?))
[POSTS=1000]чем меньше такие нычки подсвечивать, тем дольше они будут вне правового регулирования здырныкамы вид дэржавы, поэтому... работают и хорошо. думаю что если прекратят их деятельность, то нежданчиком[/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]Приват этот сервис частенько рекламирует. Регистрируйтесь в пионер через приват. Вот интересно если через приват зарегистрироваться, то он информацию о счёте будет иметь. У меня отдельно зарегистрировано. [/POSTS]

Назад
Угорі