ЗП 8064: Обмежити видаткові операції з арештованих коштів фіз. осіб

Приватбанк и Монобанк в первую очередь исполняют постановление исполнителя и сразу же без разбора блокируют счета, Райффайзен банк Аваль тоже также делает.
ну и до свидания тогда, Приматбанк и Монобанк

Тобто знімати кошти не може, а запити до банків надсилати може, так?
Ще таке питання, розгляд справи може скільки за часом бути?
Саме так. Гроші просто будуть висіти на рахунку.

Та скільки завгодно, як показує практика.

Саме так. Гроші просто будуть висіти на рахунку.

Та скільки завгодно, як показує практика.
Тобто якщо заблокують рахунки, і я звернусь з проханням розблокувати 1 рахунок для видаткових операцій в 13400, то я можу прочекати 100500 днів?

Тобто якщо заблокують рахунки, і я звернусь з проханням розблокувати 1 рахунок для видаткових операцій в 13400, то я можу прочекати 100500 днів?
Я не знаю як швидко виконавці будуть реагувати на звернення боржників.

Державний, приватний виконавець протягом двох робочих днів з дня отримання відповідної заяви фізичної особи – боржника виносить постанову про визначення поточного рахунку фізичної особи – боржника у банку для здійснення видаткових операцій та невідкладно, не пізніше наступного робочого дня після винесення постанови: надає/надсилає відповідну постанову банку (обслуговуючому банку);
У разі надходження від державного, приватного виконавця постанови про визначення поточного рахунку фізичної особи – боржника для здійснення видаткових операцій банк за визначеним у постанові рахунком здійснює видаткові операції на суму коштів у розмірі, встановленому цим підпунктом

Монобанк і спортбанк поки всі норми
Приват, моно поки нічого, а Сенс уже ліпанув арешти…
Чекаю пн… розстроєна капєц. Один ВН, готуємось подавати в суд. Але ж блокануть блін…
Як жити на 13000 мені з 3-а дітьми?.. чоловік на передовій, перекидав ще гроші на мої картки… ми звичайно, знайдемо вихід (буде друзям кидати, а вони мені готівку)… але блін, йому ці переживання точно не допоможуть ефективно захищати нашу країну…

Приват, моно поки нічого, а Сенс уже ліпанув арешти…
Чекаю пн… розстроєна капєц. Один ВН, готуємось подавати в суд. Але ж блокануть блін…
Як жити на 13000 мені з 3-а дітьми?.. чоловік на передовій, перекидав ще гроші на мої картки… ми звичайно, знайдемо вихід (буде друзям кидати, а вони мені готівку)… але блін, йому ці переживання точно не допоможуть ефективно захищати нашу країну…
так ж мені вище написали, що два дня - і все готово.
поки та заява дійде, а можуть з пошти спецом не забирати..

Та я б з радістю побігав би по виконавцям, якби знав, що вони всі київські:) Та чи всі приймають?
В мене львівські були , я сама їм забезпечення приносила, дивилася на їхні наглі рожі. Один офігівший такий був, питав хто мені заяви в суд носить

В мене львівські були , я сама їм забезпечення приносила, дивилася на їхні наглі рожі. Один офігівший такий був, питав хто мені заяви в суд носить
Один виконавець точно норм, з ним без проблем домовитись, інший - навпаки. Чи забити, і хай та зп капає на карту, а потім хай подавятся, заплачу тою накопиченою сумою - ВП. В мене все рівно зп - 60 відсотків готівкою, решта на картку. Якось ужмусь, але відсутність карток - це буде не дуже зручно
Добавлю, що я тільки з одним контактував, про іншого Тарас, розказував, що він хитрозроблений трохи, але хз як воно буде.

Поки що нічого не блокували, але всі гроші вже зняв:)

Меня интересует 20 проц с зарплаты будут снимать или этот закон касается сугубо банковских счетов или если нет счетов но есть зарплата то кто будет контролировать 13400 грн?????

Меня интересует 20 проц с зарплаты будут снимать или этот закон касается сугубо банковских счетов или если нет счетов но есть зарплата то кто будет контролировать 13400 грн?????
Будут. Как и раньше, через бухгалтерию

Будут. Как и раньше, через бухгалтерию
Тарас что там на этот год с прожиточным минимумом. Огласите судовой сбор на позов и забезпечення ,- надо быть готовым а то по 50 звонков в день на четвертом году просрочек

Тарас что там на этот год с прожиточным минимумом. Огласите судовой сбор на позов и забезпечення ,- надо быть готовым а то по 50 звонков в день на четвертом году просрочек
1074 сс за иск. Обеспечение в половину меньше

Назад
Угорі