ЗП 8064: Обмежити видаткові операції з арештованих коштів фіз. осіб

Доброї ночі, підкажіть, будь ласка, чи стягнення з зарплати буде 20 відсотків з усієї суми, чи в межах 13400 стягнення не буде?
стгнення, арешт та всі інші обтяження продовжують діяти. 20% відраховує бухгалтерія, а суму 13400 дозволяє використовувати банк при арешті рахунку. Якщо по простому, то продовжать відраховувати як було і раніше.

стгнення, арешт та всі інші обтяження продовжують діяти. 20% відраховує бухгалтерія, а суму 13400 дозволяє використовувати банк при арешті рахунку. Якщо по простому, то продовжать відраховувати як було і раніше.
Дякую за відповідь, а іще, якщо три ВП, то який відсоток будуть стягувати?

Доброї ночі, підкажіть, будь ласка, чи стягнення з зарплати буде 20 відсотків з усієї суми, чи в межах 13400 стягнення не буде?
стягнення з 13 400 не повинно бути, коли вони "впадуть" на ваш рахунок.
але, із зп утримує ваш роботодавець, отже кошти на ваш рахунок прийдуть уже з утриманням податків та 20% на рахунок виконавця

mega_lyuda28, в залежності від постанов і бухгалтера. Якщо бухгалтер адекватний, то 20% на всіх, якщо бухгалтер деревяний, то може і 60 передавати...

стягнення з 13 400 не повинно бути, коли вони "впадуть" на ваш рахунок.
але, із зп утримує ваш роботодавець, отже кошти на ваш рахунок прийдуть уже з утриманням податків та 20% на рахунок виконавця
Дякую за відповідь

Взыскивать из зп будут, но это немного не правильная формулировка. Если сумма на вашем счёте будет больше 13400 грн, то тогда могут с неё взыскивать не затрагивая 13400 грн, другими словами сумму 13400 грн трогать не будут, а вот, что свыше 13400, то будут. Например, у Вас на счету 15000, то 1600 грн взыщут, а 13400 поставят, потому что эту сумму нельзя взыскивать. Постарался простым языком объяснить. И таким образом только один счёт трогать не будут. А остальные счета будет разрешено арестовывать.
Не знаю но у меня было 1900 только и все сняли

І в мене запитання. Є виконавче провадження. Сума там щось 10000, 1 червня списали із картки Привату залишок коштів на карті, щось 30 грн. Рахунок не заблокований. Тобто, коли я отримаю зарплату, то її також спишуть?

І в мене запитання. Є виконавче провадження. Сума там щось 10000, 1 червня списали із картки Привату залишок коштів на карті, щось 30 грн. Рахунок не заблокований. Тобто, коли я отримаю зарплату, то її також спишуть?
Не факт.
Дивно що приват автоматично незаблокував карту... Люблять вони таке.

Вкладення

• IMG_20230603_054850.webp
    IMG_20230603_054850.webp
    67.6 Кб · Перегляди: 65
Останнє редагування:
Аналогично списали с Райффа и Моно. Как сказали в службе поддержки Райффа, пришла платіжна вимога от исполнителя, но ареста счетов нет. З/п и ООНовские пришли и пришлось очень быстро переводить на другую карту (знакомой). Т.к.такую вимогу исполнитель может ещё прислать неоднократно

Ще такий момент. Зверталася у підтримку Привату, сказали, що платіжна вимога надійшла один раз. Тобто, щоб вони списали знову кошти, потрібна нова платіжна вимога? Бо вони мені чіткої відповіді не дали(

Ще такий момент. Зверталася у підтримку Привату, сказали, що платіжна вимога надійшла один раз. Тобто, щоб вони списали знову кошти, потрібна нова платіжна вимога? Бо вони мені чіткої відповіді не дали(
Вам дуже повезло що направду незаблокували картки. Поставте свічку за здоров'я виконавця. А то у людей катастрофічні ситуації. Ти паче Ви зможете з ним домовитись

Вам дуже повезло що направду незаблокували картки. Поставте свічку за здоров'я виконавця. А то у людей катастрофічні ситуації. Ти паче Ви зможете з ним домовитись
Домовитися? Як? Особисто чи через листування?

Не знаю но у меня было 1900 только и все сняли
А Вы исполнителю заяву подавали о том, что счет зарплатный? Если нет, то что Вы хотите? Нужно подать, чтобы исполнитель вынес постанову о счёте и направил в банк. Сейчас все счета автоматом блокируются и списываются все деньги, пока исполнителю не отправить заяву. Заява есть на форуме в ресурсах.

Назад
Угорі