Життя до боргів та після. Коли це все закінчиться?

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 145
  • Перегляди Перегляди 9K
Я була така як ви ,переживала не знала що робити,чотири місяці ти слухала ці угрози ,травлю,а потім викинула сімку,живу в селі все село гуділо що кредитів нагребла ,уже рік просрочки,ніхто не звоне ні до мене ні до батьків ,до чоловіка пару раз звонили і все.пісьма присилають,я ними плиту розпалюю.живу і радуюсь.що перші місяця потрималася і не зробила з собою нічого і зараз дивлюся на всю цю ситуацію через розові окуляри.
В суд ніхто не подав

судя по многим постам самое страшное для жителей сельских населенных пунктов это огласка!все узнают !село гудит! косо смотрят!не ужели вам не поxep на всех!

судя по многим постам самое страшное для жителей сельских населенных пунктов это огласка!все узнают !село гудит! косо смотрят!не ужели вам не поxep на всех!
На інших пофіг - тільки не на батька! Якщо він дізнається про решту - просто буде брати крелити та виплачувати, що я не хочу щоб він це робив - ось і все ! Я дзвінки я перенесу, аби він зрозумів , що звонять с..ки!

У мене теж життя змінилося. 10-20 тисяч щомісяця йшло на ці паршиві МФО, а зараз я їх витрачаю на такі прекрасні речі як алкоголь чи чайові таксисту.

Нічиїх контактів ці МФО/колектори досі так і не знайшли, і мені часом здається що ці розмови про страшний телефонний терор усім підряд це вигадки колекторів. Аналогічно про 'напади рідних'. Якось не вкладається мені в голові таке, от прям беруть і вас тероризують члени вашої сім'ї, бо якісь шахраї вимагають у вас гроші???
та не реально звонят...я не колектор и не звонилка поверьте, но когда позвонили в школу директору моей свекрови честно...ах. ела, благо там мужик норм послал их куда надо..)))

та не реально звонят...я не колектор и не звонилка поверьте, но когда позвонили в школу директору моей свекрови честно...ах. ела, благо там мужик норм послал их куда надо..)))
Мій начебто поки підтримує!

Добрый день подскажите пожалуйста, я уже раньше писала , проблему мы так ещё и не решили , проценты набегают сумасшедшие на юриста денег нету , коллекторы звонят , шлют фото с соц сетей , чесно говоря уже на иголках и думать толком не могу , куда не обращаюсь за частным займом , везде мошенников ловлю((( сумма не большая а вылезти не могу , куда писать, звонить ? Боже помоги пожалуйста ;(
Ходила и писала к депутатам а они не хотят помочь ( обидно очень что из-за ситуации которая была , влезла а теперь не вылезу не как хотя наша семья могла бы выплачивать один кредит , можно ли писать тут телефон или почту? Боюсь не попаду я снова к коллекторам или мошенников? Очень прошу Вас помогите нам пожалуйста , теперь дома царит хаос и нервы , руки опустились до пят , детей жалко а им не объяснить что у родителей ситуация очень печальная, спасибо за понимание, с уважением к Вам Алина

У мене сьогодні соскредит цілий день наярює, повний ігнор, зайшла на відділення Кешпойнт, 3 тиж. просрочки то навіть сусідку з під'ізду знайшли, так мило побалакала з менеджером що видавала кредит, сказала що в суд не подають, продають через4-5 міс., а таких як я в них 70% відсотків, от і думаю чого я за них так парилась, все нах 'іх... Правда з 16 мфо, вже 15, з майкредит домовилась про списання. Життя продовжується:diska4:

У мене сьогодні соскредит цілий день наярює, повний ігнор, зайшла на відділення Кешпойнт, 3 тиж. просрочки то навіть сусідку з під'ізду знайшли, так мило побалакала з менеджером що видавала кредит, сказала що в суд не подають, продають через4-5 міс., а таких як я в них 70% відсотків, от і думаю чого я за них так парилась, все нах 'іх... Правда з 16 мфо, вже 15, з майкредит домовилась про списання. Життя продовжується:diska4:
Ви писали в нацком чи самі домовлялись і скільки просрочки?

Люди добрі, сьогодні у мене така хохма,хоч стій,хоч падай.Приїхав же я на тиждень до батьків допомогти по дому ітд.Сапаю собі спокійно за двориком,тут під'їджає поліцейська машина і каже ми тут розшукуємо одного громадянина (Я вже обкакався 10 разів),а до цього мені Маніки зранку прислали,що подадуть до поліції (Хоча тіло 5 і я їм вже ці 5 пролонгаціями заплатив).Ну чиста випадковість,цілий день ржу.А Єврогроші мені вже пишуть оплатіть,не заганяйте себе у боргову яму.А Швидкозайм погрожує передати у Бюро кредитних історій.На здоров'я.
так кого шукали?вас?

Ви писали в нацком чи самі домовлялись і скільки просрочки?
Я писала в ті мфо де у мене були пролонгаціі' більше ніж тіло кредиту, поки тільки май кредіт списало за рахунок цих проплат, просрочка 20 днів була коли і'м писала, вчор запросила довідку про закриття, вчораж не ел. почту і прислали
А сьогодні вже друге смс від майкредит, Візьміть 10 к

:lol:
Може взяти якщо хочуть дати? (Жарт) ну'і нах...

Добрый день подскажите пожалуйста, я уже раньше писала , проблему мы так ещё и не решили , проценты набегают сумасшедшие на юриста денег нету , коллекторы звонят , шлют фото с соц сетей , чесно говоря уже на иголках и думать толком не могу , куда не обращаюсь за частным займом , везде мошенников ловлю((( сумма не большая а вылезти не могу , куда писать, звонить ? Боже помоги пожалуйста ;(
Ходила и писала к депутатам а они не хотят помочь ( обидно очень что из-за ситуации которая была , влезла а теперь не вылезу не как хотя наша семья могла бы выплачивать один кредит , можно ли писать тут телефон или почту? Боюсь не попаду я снова к коллекторам или мошенников? Очень прошу Вас помогите нам пожалуйста , теперь дома царит хаос и нервы , руки опустились до пят , детей жалко а им не объяснить что у родителей ситуация очень печальная, спасибо за понимание, с уважением к Вам Алина
Если у вас:
Не большое количество МФО и относительно небольшой долг, попробуйте обратится в банк. Или пусть обратится муж. Но важно, или погашайте весь кредит перед МФО, или не погашайте вовсе. Пролангация/ реструктуризация/ погашения части кредита в МФО, за счет другого кредита(особенно в другом МФО) - самая большая глупость, ведущая к еще более сложной ситуации и кредитной кабале.
Но взять кредит в банке, и полностью, закрыть все долги перед МФО, при условии, что через неделю вы снова не будете брать у них - не самое плохое решение и возможно хороший выход. Ставки в банках в 20-25 раз ниже чем в МФО (при условии погашения в срок), а условия более лояльны. У вас будет сумма равного платежа, понятная процентная ставка.

Почту свою, и телефон ( если они совпадают с регистрацией в МФО), указывать не стоит - это может легко вас идентифицировать. Помните, нельзя исключать, что на этом форуме могут быть представители этих шарашек.
Что касается, так называемых частных займов в интернете, и мнимых кредиторов - то в 99.99% там мошенничество. Лень расписывать почему, так что, придется поверить на слово. Ну или отдавайте ваши деньги мошенникам, и тратьте время на таких кредиторов.

У мене теж життя змінилося. 10-20 тисяч щомісяця йшло на ці паршиві МФО, а зараз я їх витрачаю на такі прекрасні речі як алкоголь чи чайові таксисту.

Нічиїх контактів ці МФО/колектори досі так і не знайшли, і мені часом здається що ці розмови про страшний телефонний терор усім підряд це вигадки колекторів. Аналогічно про 'напади рідних'. Якось не вкладається мені в голові таке, от прям беруть і вас тероризують члени вашої сім'ї, бо якісь шахраї вимагають у вас гроші???
Та ні,не вигадки!І дякуйте Богу,що він Вас оберіг від телефонного терору всіх і всюди,а ще більше дякуйте за те,що оберіг від морального тероризму зі сторони рідних людей.
Судячи із поведінки деяких моїх "рідних" це саме "страшне" в житті,що може бути!ІІ не повірите,вони навіть сподіваються,що я зміню місце проживання і пепестану нарешті їх "позорити"!!!

Останнє редагування:
А в кого у Вас прострочки?
У всіх
Манівео
Єврогроші
Швидкогроші
Кредитплюс
Кредиткаса
Дінеро
Бистрозайм невиплата 2 платежів по реструктуризації
Судячи із поведінки деяких моїх "рідних" це саме "страшне" в житті,що може бути!ІІ не повірите,вони навіть сподіваються,що я зміню місце проживання і пепестану нарешті їх "позорити"!!!
[/QUOTE]
Геть як про мене.

Останнє редагування:
У всіх
Манівео
Єврогроші
Швидкогроші
Кредитплюс
Кредиткаса
Дінеро
Бистрозайм невиплата 2 платежів по реструктуризації
Геть як про мене.
[/QUOTE]
А менi неприемно вчора сусiд прийшов и каже чому я в тебе поручитель по кредиту.я кажу подавайте на них в полиции.при тому що у вас звязки аферисти.да родичи хуже калив.чоловик колишний и свекруха сказали що безмозгла. А в мене 18 4в калив.я думаю смартвей книгу зкачав и 3дня смс и звонками книгу кошмарив.а вчора з дому виписалася,бо хвилювалися що щось заберуть.я тепер бомж без прописки отак

Вот і мої не розуміють. Мама чказала дай мені телефони я сама їм подзвоню і виясню
То моя мама так і зробила,їй подзвонили з топ кредиту,сказала,щоб мені передала,щоб я подзвонила за таким то номером. Вона зразу звоне мені, каже це,я тут їй розказую,що це шахраї,а вона параллельно набирає цей номер і все розпитує. Пфсля їх розмови я все розказала,пояснила,що я цими пролонгаціями їм все давно віддала, то вона слава богу все поняла ,тільки дурою обізвала,що так довго мовчала,вона б взагалі трубку не взяла. Сказала,що б я не боялась,прорвемся, а сьогодні кажу їй ,що вже до бившого чоловіка добрались ,його сестри,свекрухи,малої,прислали їм,що я в розшуку))) то вона мене заспокоювала))

Я не витримаю, якщо як кажуть , ще декілька місяців дзвонять!
у них работа звонить и психологически давить на нас, вот и все. Чем больше будете с ними общаться тем больше будут названивать. Мысль о том что если Вы будете с ними говорить, то не будут родным и друзьям звонить - не верна! Только нервы себе попортите и все. Попейте успокоительных препаратов, магне б6 - нервишки будут благодарны.:boast:А еще так скажу - человек очень особенное существо, то что по началу нам кажется страшным и ужасным становится таким малозначительным через время, вот посмотрите, потом будете еще удивляться сама себе что стали спокойно относиться к данным обстоятельствам. Главное что Ваш муж рядом , его плечо это самое нужное.

Та діло в тім, що у більшості батьки ще живі. Мені лічно попри мешти хто там і що скаже, вже не раз була у центрі сільских пліток. А батьки радянської закалки і коротше їм може бути "встидно показуватися людям на очі, хоч бери і виїжджай з села, ото виховала собі доньку, прости господи" ну і в тому дусі :saint:
Батя в мене після інсульту як кинув пити і курити зробився холєріком диким, заводиться з пів обороту, посилає далеко і надовго навіть не дослухавши що з нього хочуть, а тим більше вже й не дочуває добре і йому так само попри мешти хто там що каже і думає)) ржачний батя, насправді
А мама ходить до церкви щонеділі. А як якоїсь неділі нема ксьондза в церкві то вона йде до другої церкви. І загрібає часто подвір"я чи треба чи не треба бо попри її хату Люди переходять з одної вулиці на іншу (так ближче). І тоті ефемерні Люди є невід"ємною найважливішою частиною її життя після Бога і Церкви. Має бути всьо як у Людей, чинно і православно. Їй певно проще перенести на плечах три копиці сіна ніж косий погляд.

Назад
Угорі