Життя до боргів та після. Коли це все закінчиться?

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 145
  • Перегляди Перегляди 9K
Статус заявки "Відкрита" -

А скільки у вас МФО?
7. З них готівочка на реструктуризації, бистро займ був на реструктуризації, але хай іде в *****, 2 останніх платежа не робила, бо не було чим, я й так їм переплатила.

Манівео, Ваша готівочка, Компаньойн фінанс, Швидко Гроші, Єврогроші, ССлоан, Центро кредіт, Море грошей, Credit Up, On Credit Miloan TopCredit , Cashme - на ціх написала в кібер поліцію вчора заявку? Але в мене не має дзвінків записів і телефон старенький! Як ви вважаєте буде толк?

Манівео, Ваша готівочка, Компаньойн фінанс, Швидко Гроші, Єврогроші, ССлоан, Центро кредіт, Море грошей, Credit Up, On Credit Miloan TopCredit , Cashme - на ціх написала в кібер поліцію вчора заявку? Але в мене не має дзвінків записів і телефон старенький! Як ви вважаєте буде толк? Написала, що погрожують, вимагають і т. д.
доказів немає - немає справи..

реструктуризация у мфошников - это утопия, платить те же нарисованные космические суммы, только частями, один день просрочки и насчитывают всё по-новой и даже больше чем было

А хтось писав в кібер поліцію і не надавав дзвінки та смс - є такі і є вплив на них?

реструктуризация у мфошников - это утопия, платить те же нарисованные космические суммы, только частями, один день просрочки и насчитывают всё по-новой и даже больше чем было
Так, згідна. Але з цього треба вилазити якось, а там була маленька сума.

Так, згідна. Але з цього треба вилазити якось, а там була маленька сума.
Я жду только предложений об оплате тела, и никакие их другие условия меня не интересуют, и то если будут деньги, сначала людям надо отдать, собираю на это

В мене просрочки по 2 місяці приблизно, Сслоун, Качинський, Манівео, Май кредит, Дінеро, Алекс. Спочатку теж були сльози, недоспані ночі нерви. Добре що форум відразу знайшла. Заспокоїлась. З'явились гроші на одяг, взуття, їжу. Всі в ігнорі.

Ви знаєте сьогодні повний капець - телефон червоний! Звонять кругом - кого знайдуть. Задовбалась пояснювати, що це крадії (майже ніхто не вірить) - пітримки - 0. Тільки чоловік і я зі своїми МФО. Живу зараз так: ніч (без сну) - ранок - (робота) - їду включаб на роботі форум - цілий день дзвінки - вечір - до дому - знову форум. Не знаю, як виплутатись, погрози, дзвінки, напади рідних. Жити не хочу! Так важко! А по форуму зрозуміла - це тільки початок! Начебто вчора була налаштована рішуче, але думаю довго не протяну!
меняйте номер.я раньше тоже ни одного звонка не пропускала,общалась с ними целыми днями..и что..толку от этих разговоров ноль! а еще тогда я многое не знала,верила половине что слышала от них в трубку...тоже нервы не выдерживали,всегда была в стрессовом состоянии..в итоге..сменила симку и жизнь стала спокойнее..да и форум этот мне помог)))нашла бы его раньше и деньги мои целее б были,а то столько переплат,что аж страшно пересчитывать..и всеравно в просрочках...теперь строчу письма на возврат)

А хтось писав в кібер поліцію і не надавав дзвінки та смс - є такі і є вплив на них?
Пишите заявление обязательно. Подтвердить факт звонков можно даже распечаткой от оператора. Полиция по факту проверки возбудит дело либо откажет. Отказ можно обжаловать либо пожаловаться на бездействие в прокуратуру. Это работает.

Я уже тоже забила - 8 мфо, с их штрафами общая сумма 135 к уже. Да простят они мне мой долг. Самые обезбашенные по % евро гроши ток смс шлют. Все звонки в игноре, ток смс читаю периодически, в лк не захожу принципиально, раз зашла и начались звонки. А так 10-15 звонков в день и то не пойми, кто именно из моих 8 мфо звонит.

Я уже тоже забила - 8 мфо, с их штрафами общая сумма 135 к уже. Да простят они мне мой долг. Самые обезбашенные по % евро гроши ток смс шлют. Все звонки в игноре, ток смс читаю периодически, в лк не захожу принципиально, раз зашла и начались звонки. А так 10-15 звонков в день и то не пойми, кто именно из моих 8 мфо звонит.
Сколько у вас просрочка!

Я писала в кибер на новые кредиты,уже звонят и вежливо общаются, добрый день,пожалуйста,простите,до свидания.
А то звонит чм0 и говорит:
-Здарова,Юля,на кредит насосала??

Я була така як ви ,переживала не знала що робити,чотири місяці ти слухала ці угрози ,травлю,а потім викинула сімку,живу в селі все село гуділо що кредитів нагребла ,уже рік просрочки,ніхто не звоне ні до мене ні до батьків ,до чоловіка пару раз звонили і все.пісьма присилають,я ними плиту розпалюю.живу і радуюсь.що перші місяця потрималася і не зробила з собою нічого і зараз дивлюся на всю цю ситуацію через розові окуляри.

Я писала в кибер на новые кредиты,уже звонят и вежливо общаются, добрый день,пожалуйста,простите,до свидания.
А то звонит чм0 и говорит:
-Здарова,Юля,на кредит насосала??
вот придурки же:facepalm:?

Вот опять пошли по родственниках - уже е гроши! Что от єтих ждать?

Відпустка, холодне вино, пляж.
Хочу, хочу, хочу. Как только приеду в августе сразу... В остальном больше позитива в жизнь впустите, забудьте обо всем мфошном. И знаете плохие мысли материлизуются, как и хорошие. Больше хорошего и все будет ОК.

Назад
Угорі