Життя до боргів та після. Коли це все закінчиться?

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 145
  • Перегляди Перегляди 9K
Ви знаєте сьогодні повний капець - телефон червоний! Звонять кругом - кого знайдуть. Задовбалась пояснювати, що це крадії (майже ніхто не вірить) - пітримки - 0. Тільки чоловік і я зі своїми МФО. Живу зараз так: ніч (без сну) - ранок - (робота) - їду включаб на роботі форум - цілий день дзвінки - вечір - до дому - знову форум. Не знаю, як виплутатись, погрози, дзвінки, напади рідних. Жити не хочу! Так важко! А по форуму зрозуміла - це тільки початок! Начебто вчора була налаштована рішуче, але думаю довго не протяну!

У мене теж життя змінилося. 10-20 тисяч щомісяця йшло на ці паршиві МФО, а зараз я їх витрачаю на такі прекрасні речі як алкоголь чи чайові таксисту.

Нічиїх контактів ці МФО/колектори досі так і не знайшли, і мені часом здається що ці розмови про страшний телефонний терор усім підряд це вигадки колекторів. Аналогічно про 'напади рідних'. Якось не вкладається мені в голові таке, от прям беруть і вас тероризують члени вашої сім'ї, бо якісь шахраї вимагають у вас гроші???

У меня там тело 1000,уже хотят около 4000,хз,в кабинет не захожу.
Я им никогда и 5 копеек не верну.
да после таких разговоров пусть в *опу идут...мне как то с кредит он тоже какой то ypoд говорил,чтоб я вещи собирала и типо они за мной заедут и поеду я долг отрабатывать :oops: ,едут уже с декабря...видимо у многих там реально проблемы с головой и не только?

У мене теж життя змінилося. 10-20 тисяч щомісяця йшло на ці паршиві МФО, а зараз я їх витрачаю на такі прекрасні речі як алкоголь чи чайові таксисту.

Нічиїх контактів ці МФО/колектори досі так і не знайшли, і мені часом здається що ці розмови про страшний телефонний терор усім підряд це вигадки колекторів. Аналогічно про 'напади рідних'. Якось не вкладається мені в голові таке, от прям беруть і вас тероризують члени вашої сім'ї, бо якісь шахраї вимагають у вас гроші???
Вони не розуміють, що це шахраї - і ніяк не можна доказати

да после таких разговоров пусть в *опу идут...мне как то с кредит он тоже какой то ypoд говорил,чтоб я вещи собирала и типо они за мной заедут и поеду я долг отрабатывать :oops: ,едут уже с декабря...видимо у многих там реально проблемы с головой и не только?
У них там проблемы с женщинами,дикие какие-то, у них все до интuмa сводится.
Звоню в быстрозайм и говорю,что оплачу тело,а он мне-за тело тебе нужно трусики снять.
До чего тут нижнее белье,дeбuлы какие-то.

Вони не розуміють, що це шахраї - і ніяк не можна доказати

І як це виглядає? Кажуть - віддай гроші? Це ж не ситуація коли ви собі раптом незрозуміло за які кошти купили авто чи поїхали на Сейшельські острови на місяць... які гроші?

І як це виглядає? Кажуть - віддай гроші? Це ж не ситуація коли ви собі раптом незрозуміло за які кошти купили авто чи поїхали на Сейшельські острови на місяць... які гроші?
Сказали взяли - то віддайте!

сразу понятно,что это "серьезные организации"...пусть у них там все отсохнет,чтобы не несли всякий бред)

А те, що вже переплатили Бог знає скільки пролонгаціями - нікого не стосується!

LP___23,
У них там проблемы с женщинами,дикие какие-то, у них все до интuмa сводится.
Звоню в быстрозайм и говорю,что оплачу тело,а он мне-за тело тебе нужно трусики снять.
До чего тут нижнее белье,дeбuлы какие-то.

сразу понятно,что это "серьезные организации"...пусть у них там все отсохнет,чтобы не несли всякий бред)

Поможіть - можливо на сайті є людина - яка може представитись чи слідчим, чи адвокатом, що розглядає справу нашу, що це шахраї і т.д.Може подзвонити до батька - та йому пояснити, що це за організаціїї. Щоб хоть рідні підтримали!

Ви знаєте сьогодні повний капець - телефон червоний! Звонять кругом - кого знайдуть. Задовбалась пояснювати, що це крадії (майже ніхто не вірить) - пітримки - 0. Тільки чоловік і я зі своїми МФО. Живу зараз так: ніч (без сну) - ранок - (робота) - їду включаб на роботі форум - цілий день дзвінки - вечір - до дому - знову форум. Не знаю, як виплутатись, погрози, дзвінки, напади рідних. Жити не хочу! Так важко! А по форуму зрозуміла - це тільки початок! Начебто вчора була налаштована рішуче, але думаю довго не протяну!
расклеились вы что-то как я посмотрю
что за настроение такое упадническое
выше хвост

А те що ви нічого не брали, для них не аргумент?
Ні, як порадили на сайті - так і казали, що шахраї! А батько поїхав до ШГ і йому сказали, що кредити є! Він взяв в банку і закрив - ось такі справи

Ось i менi щось майже всi цi icторii дуже дивнi..А Ви якщо будете витрачати по 10к в мiсяць на алкоголь,це знову може погано закiнчитись.. :acute:Подумайте,можливо варто спрямувати iх в якесь iнше русло..

На счет родственников, друзей, работы, то лучше, конечно, сразу все рассказать, опять же показать форум, объяснить, что ни у кого ничего не отберут. Кто не поймет, то уже дело десятое. Ну и на звонки лучше все таки не отвечать, ничего нового там не услышите. Разве что есть желание поприкалываться. А списание своих накруток мфошники потом сами предложат.

LP___23, и эти "специалисты" ведут мое дело.
Говорю на гор.линии,дайте другого адекватного человека,а они мне говорят,что другого не будет.
Ну так денег тоже не будет,пусть к х*рам идут.

Назад
Угорі