Здається... починають приходити до здоровогу глузду.... Я вже колись..на форумі це прогнозував.

• Автор теми Автор теми рус-лан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 776
Главная проблема в судах, как мне кажется, это старые ленивые судьи (особенно районные), которые ни за что не отвечают. Хочет принимает доводы одной из сторон, хочет не принимает. И так постоянно, и никакой ответственности.
Нет какого-то единого стандарта.
Возможно с помощью ИИ как-то этим займутся.

Что до Федорова, то это мутный тип. Доверия ему нет. Хотя его пытаются позиционировать как нашего Маска или Дурова

Ну,что касается "старіхи ленивііх
Шановний, зашарілась, але запитаю... Це за яких обставин Ви так "бєспрєдєльнічали"?))
Щановна,згадав молодість,коли 25років тому дипломувався..але це не для загалу...я думаю Ви мене розумієте?

Шановний, зашарілась, але запитаю... Це за яких обставин Ви так "бєспрєдєльнічали"?))
А якщо..що..то не шарійтеся,а задавайте питання одразу.. "чего миндальничать"?

Останнє редагування:
Ну,что касается "старіхи ленивііх

Щановна,згадав молодість,коли 25років тому дипломувався..але це не для загалу...я думаю Ви мене розумієте?
Думаю, починаю розуміти... Десь бачила відео побідних дипломувань майбутніх працівників держорганів))

А якщо..що..то не шарійтеся,а задавайте питання одразу.. "чего миндальничать"?
Та то я у Вас дурного нахваталась, більше не буду шарітися))

Думаю, починаю розуміти... Десь бачила відео побідних дипломувань майбутніх працівників держорганів))
Ви або хворенька... а можливо...я в чомусь не розуміюся.. 25 років тому , на моє переконання, було трохи все по іншому..

Та то я у Вас дурного нахваталась, більше не буду шарітися))
За необхідності я займуся Вашим перевихованням... Вашу девіантну поведінку..думаю змінемо.

Останнє редагування:
Ви або хворенька... а можливо...я в чомусь не розуміюся.. 25 років тому , на моє переконання, було трохи все по іншому..
Ой, фу рус-лан, як нечемно... тепер ще й розумію, щодо "остаточного" принципу, у Вас з юності нічого не змінилось))

За необхідності я займуся Вашим перевихованням... Вашу девіантну поведінку..думаю змінемо.
Ну-ну)))

Що стосується "нечемності"... то здається,я спілкуюя доволі корректно...а що стосується "ну-ну", то були в моїй практиці "бакланки",які згодом патріотичні пісні співали.

Ой, фу рус-лан, як нечемно... тепер ще й розумію, щодо "остаточного" принципу, у Вас з юності нічого не змінилось))

Ну-ну)))
Мабуть,тут Ви дійсно маєте рацію.... свої вподобання та переконання не змінив з дитинства/юнацтва.

Останнє редагування:
Що стосується "нечемності"... то здається,я спілкуюя доволі корректно...а що стосується "ну-ну", то були в моїй практиці "бакланки",які згодом патріотичні пісні співали.
Про яку коректність мова... то хворенька, то бакланки.... астанавітєсь)))

То ладно...а як йому хабаря будуть давати?)
Впевнена, наш ші суд щось придумає)) точно краще впорається ніж албанська ші містерка шабарниця))

Я художник...і я так бачу.
Вперше чую, щоб колишній співробітник так себе називав))

Впевнена, наш ші суд щось придумає)) точно краще впорається ніж албанська ші містерка шабарниця))

... А Ви бажаєте..щоб по справжньому? Тобто по "домашньому"?

Ну Тоді..адресу ел. пошти...і я застосую... думаю, всі можливі назви та порівняння... і гіперболи.

Та хай милує... якщо скільки нагрішили..

А чому..одразу.."колишній"? Здається колишніх не буває?

Останнє редагування:
Назад
Угорі