Життя до боргів та після. Коли це все закінчиться?

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 145
  • Перегляди Перегляди 9K
На счет родственников, друзей, работы, то лучше, конечно, сразу все рассказать, опять же показать форум, объяснить, что ни у кого ничего не отберут. Кто не поймет, то уже дело десятое. Ну и на звонки лучше все таки не отвечать, ничего нового там не услышите. Разве что есть желание поприкалываться. А списание своих накруток мфошники потом сами предложат.
А якщо рідні - не вірять! Нічого не бажають дивитись! Що робити? А беруть кредит в банку і гасять?
Прошу допомоги, хто може з форумчан подзвонити і сказати батьку всю правду, про ці МФО ?

А якщо рідні - не вірять! Нічого не бажають дивитись! Що робити? А беруть кредит в банку і гасять?
Прошу допомоги, хто може з форумчан подзвонити і сказати батьку всю правду, про ці МФО ?
Не думаю, що вони повірять чужим людям, якщо рідним не вірять. Тут потрібно, що це пояснювала людина, яка є для них авторитетом. Якщо знаєте таку людину, то зверніться до неі. Якщо це, звичайно, адекватна людина.

Люди добрі, сьогодні у мене така хохма,хоч стій,хоч падай.Приїхав же я на тиждень до батьків допомогти по дому ітд.Сапаю собі спокійно за двориком,тут під'їджає поліцейська машина і каже ми тут розшукуємо одного громадянина (Я вже обкакався 10 разів),а до цього мені Маніки зранку прислали,що подадуть до поліції (Хоча тіло 5 і я їм вже ці 5 пролонгаціями заплатив).Ну чиста випадковість,цілий день ржу.А Єврогроші мені вже пишуть оплатіть,не заганяйте себе у боргову яму.А Швидкозайм погрожує передати у Бюро кредитних історій.На здоров'я.

Ось i менi щось майже всi цi icторii дуже дивнi..А Ви якщо будете витрачати по 10к в мiсяць на алкоголь,це знову може погано закiнчитись.. :acute:Подумайте,можливо варто спрямувати iх в якесь iнше русло..

Ну я образно)
Люди добрі, сьогодні у мене така хохма,хоч стій,хоч падай.Приїхав же я на тиждень до батьків допомогти по дому ітд.Сапаю собі спокійно за двориком,тут під'їджає поліцейська машина і каже ми тут розшукуємо одного громадянина (Я вже обкакався 10 разів),а до цього мені Маніки зранку прислали,що подадуть до поліції (Хоча тіло 5 і я їм вже ці 5 пролонгаціями заплатив).Ну чиста випадковість,цілий день ржу.А Єврогроші мені вже пишуть оплатіть,не заганяйте себе у боргову яму.А Швидкозайм погрожує передати у Бюро кредитних історій.На здоров'я.

Так а кого поліція шукала?

ну вы уже немного успокоились? помню ваш пост что в панике были

Ребята,подскажите пожалуйста,хочу написать на Май Кредит,за переплату,но в договоре указаны старые данные,фамилия и паспорт!Вопрос заключается в следующем: В нацком писать с новыми данными,или со старыми?

А вы перестаньте оправдываться перед всеми, а то мля все вокруг такие святоши! И прекратите трендёж с мфошками, вообще полный игнор!
Це точно,з ними говорити толку немає...а всі нехай ідуть далеко і на довго.....
Важко,але що зробиш...таке життя ..

ну вы уже немного успокоились? помню ваш пост что в панике были
Та так собі, ніби заспокоївся і спокійний,так лише тривога іноді,але як без неї.
Ну я образно)

Так а кого поліція шукала?
Шукали мого сусіда.

Та так собі, ніби заспокоївся і спокійний,так лише тривога іноді,але як без неї.
вы уж меня извините но немного жаль что вас милиция не приняла по поводу кредита!очень интересная история могла получиться!

вы уж меня извините но немного жаль что вас милиция не приняла по поводу кредита!очень интересная история могла получиться!
Ви скажіть,яке відношення поліція має до кредитів, мені аж смішно.Що за грубість пане?

Ви знаєте сьогодні повний капець - телефон червоний! Звонять кругом - кого знайдуть. Задовбалась пояснювати, що це крадії (майже ніхто не вірить) - пітримки - 0. Тільки чоловік і я зі своїми МФО. Живу зараз так: ніч (без сну) - ранок - (робота) - їду включаб на роботі форум - цілий день дзвінки - вечір - до дому - знову форум. Не знаю, як виплутатись, погрози, дзвінки, напади рідних. Жити не хочу! Так важко! А по форуму зрозуміла - це тільки початок! Начебто вчора була налаштована рішуче, але думаю довго не протяну!
Скільки часу просрочка?
Поставте блок на телефон.

Поможіть - можливо на сайті є людина - яка може представитись чи слідчим, чи адвокатом, що розглядає справу нашу, що це шахраї і т.д.Може подзвонити до батька - та йому пояснити, що це за організаціїї. Щоб хоть рідні підтримали!
Підіть з батьками да поліції і їїм там усе пояснять, вони так і кажуть що це шахраї і щоб з ними не спілкувалися

Ви скажіть,яке відношення поліція має до кредитів, мені аж смішно.Що за грубість пане?
я вас ни в коем случае не хотел обидеть!просто здесь было достаточно постов такого плана! полиция кредит увезли!

я вас ни в коем случае не хотел обидеть!просто здесь было достаточно постов такого плана! полиция кредит увезли!
Поліція до кредитів немає ніякого відношення(якщо не брати до уваги шахрайство-але це майже не доказової і не для цих ушльопків,вони лише лякають), кредити-це цивільно-правові відносини (суд) і крапка,хай хоч у Небесну канцелярію подають заяву.

Поліція до кредитів немає ніякого відношення(якщо не брати до уваги шахрайство-але це майже не доказової і не для цих ушльопків,вони лише лякають), кредити-це цивільно-правові відносини (суд) і крапка,хай хоч у Небесну канцелярію подають заяву.
проехали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А моя жизнь до и после кардинально поменялась))
По глупости взял 4 кредита в МФО (брал с интервалом в неделю/две) , ввиду временной безработицы, так уж вышло, что полтора месяца пришлось сидеть дома... К кредитам отношусь скептически, но на тот момент думал, блииин - 0% на первый кредит, фuгня, выплачу и всё будет ок)) АГА ЩАС!)) брал деньги в манивэо 2к, кредит каса 2к, май кредит 2к и в алекс кредит 4.
По началу платил только за манивэо, так как был самый первый, естественно оплатить вовремя не вышло, взял другой, третий и т.д. Делал пролонгацию только в манивэо, по истечению пролонгации, сумма по кредиту была в 3700 или 3800, не помню. Ну думаю жoпa, а нет... Вспомнил про остальные, начали звонить, прям так яро, давили психологически (звонили только мне). В итоге по долгам, общая сумма вышла в 27000грн с копейками... Пришлось занимать деньги у знакомого, благо работу нашёл и отдал спустя месяц деньги назад.
И вот когда сквозь слёзы, отчаянно пихал бумажки номиналом в 500грн дабы пополнить приватовскую карту, думал, Боже как я идuот)) закрыл все кредиты, вздохнул полной грудью, утром даже просыпался с чувством свободы)) И по иронии судьбы, херакс, снова влез хах (снова 4 кредита) ) сейчас просрочки от 1 до 2х недель. В кредит касса взял снова 2к .. там просрочка в 1 неделю, накапало 9870.60грн, за неделю!!!)) Телефон красный, все неизвестные номера сразу в блок,начали писать на вайбер, кидать мои и фото жены)) буду ждать суда, либо когда предложат погасить тело с % за пользование кредитом в 1й месяц. Что-то около 2450 или 2500грн. Ну и остальные так же.

Назад
Угорі