Задавайте питання. У мене 32 прострочених кредити в МФО на 500 000грн.

Я був підприємець. Мене якраз киданув партнер і в один момент я опинився ні з чим та ще й купою кредитів, які брав, щоб втримати на плаву справу під час президентських виборів.
?

Не боитесь за недвижимость?
Боюсь і сильно боюсь,но читаючи коментарі заспокоююсь
Не боитесь за недвижимость?
Почитайте від початку...
Боюсь і сильно боюсь,но читаючи коментарі заспокоююсь

Почитайте від початку...
Нерухомість в вас же ж не була заставна?
Ну і ще десь читала що краще на когось з рідних написати в нотаріуса розписку типу брала в борг гроші на рік чи на два,нотаріуси знають як то робити,і що типу хата буде нібито власністю того родича поки ви віддаєте тому родичу буцім то борг

Останнє редагування:
На форум не попадають заради цікавості.
Особисто я знайшов цей форум, коли був у відчаї і з жосткими панічними атаками.
Кому здається, що гірше бути не може - вот він я, людина з більшим боргом і знайомий з усіма мфо України.
Задавайте Ваші питання. Чим зможу - поможу.
Ну от, нарешті - ще один мій кумир з форуму. Дякую вам за ваш оптимізм, виа надихаєте.

Ніколи не мала справ з мфо,але доля примусила звязатися...тепер постійні дзвінки,погрози...достали...боюся що пройде час щоб зарплатний рахунок не заблокували
Не хвилюйтеся, живіть своїм життям. Просто абстрагуйтеся від цього. Реагуйте на дзвінки та інше як на жарти, Вам повинно бути не тревожно ,а смішно від того. Життя триває далі. Ви нікому нічого не винні! Щастя Вам та душевного спокою! Радійте кожному дню?
У моей дочери тоже МФО и недвижимость. Переоформить ни на кого на можем. Свои кредиты. Так получилось. Надеемся на лучшее.
Все буде добре! Сил Вам та терпіння ? Радійте життю!

На форум не попадають заради цікавості.
Особисто я знайшов цей форум, коли був у відчаї і з жосткими панічними атаками.
Кому здається, що гірше бути не може - вот він я, людина з більшим боргом і знайомий з усіма мфо України.
Задавайте Ваші питання. Чим зможу - поможу.
У меня немножечко больше и банки тоже есть.Все в просрочке +-8мес.
Двінки, листи, фальшиві повістки...тільки те, про що можна бути попередженим на цьому форумі.
Ніхто не приходив, стіни не малював, в суд не подавали. Але думаю це вбільшост і через те, що я не з Києва і в них тут просто нема людей.
Я теж не з Києва,але зловила Дурашкевич.Стіни ніхто не малював,приходили Приват і Ідея,але фото мої не розклеювали

Здравствуйте! А у Вас есть недвижимость?
Ні. Тому і спокійний, напевно.
У меня немножечко больше и банки тоже есть.Все в просрочке +-8мес.

Я теж не з Києва,але зловила Дурашкевич.Стіни ніхто не малював,приходили Приват і Ідея,але фото мої не розклеювали
Банки приходять. У мене коли були тьорки з Приватом, то я сам ішов в кодло колекторів. То там дійсно сидять міцні мужики, цілий офіс.
Але не будем рівняти махіну Приватбанк з сутулими собаками із МФО))
Маючи доступ до УБКІ не важко знайти, хто робив цю тему на форумі. Після створення цієї теми дуже сильно активізувався Фактор. По 25-30 дзвінків в день в порівнянні з 3 дзвінками на тиждень)
Можливо десь річниця боргів була, або дійсно висижують на форумі....

Останнє редагування:
Маючи доступ до УБКІ не важко знайти, хто робив цю тему на форумі. Після створення цієї теми дуже сильно активізувався Фактор. По 25-30 дзвінків в день в порівнянні з 3 дзвінками на тиждень)
Можливо десь річниця боргів була, або дійсно висижують на форумі....
А можна детальніше?

А можна детальніше?
>Я створив цю тему, в якій ми зараз пишем.
>І активізувались дзвінки від Фактора родичам
>Раніше було 3 дзвінка на тиждень, а зараз по 25-30 дзвінків в день.
.
І я вот не знаю, чи це через 3 нових теми, які я пару днів тому створив на форумі. І вони вирішили добомбити мене "безстрашного".
Чи це якісь річниці заборгованості. Бо якраз десь ось-ось рік по всім заборгованостям має бути.

Доброго дня. Найбільше дістали Манівео та ШГ, погроз я та чоловік не боїмося(завдяки форуму), режим сніжинки . А от батьків шкода, їм дзвонять, шлють смс, а Маніки зробили розсилку знайомим, друзям, що мій чоловік ухиляється від сплати кредиту, повідомте боржника... Коли це все скінчиться...?! Але ми налаштовані рішуче. Друзям які присилають скріни від їх смс, пояснюємо, що ще шахраї.,і ми подамо на них в суд. Але ця ситуація вимотує ...морально геть важко...які їх наступні дії???

>Я створив цю тему, в якій ми зараз пишем.
>І активізувались дзвінки від Фактора родичам
>Раніше було 3 дзвінка на тиждень, а зараз по 25-30 дзвінків в день.
.
І я вот не знаю, чи це через 3 нових теми, які я пару днів тому створив на форумі. І вони вирішили добомбити мене "безстрашного".
Чи це якісь річниці заборгованості. Бо якраз десь ось-ось рік по всім заборгованостям має бути.
Відкрию Вам таємницю?Я тем не створювала,але мене і моїх рідних Фактор також на автодозвін поставили(((

Всем привет, извините темы создавать не могу,и немного в панике, пришло Выконавчый лыст на работу,на снятие 20%,что делать, посоветуйте пожалуйста!!!!

Рахунок може заблокувати тільки виконавча служба по рішенню суду. Не переживайте.
І зробіть просто одну річ - поміняйте номер телефону. Коли будете мати сили боротись дальше - самі зв'яжетесь.
Не только по решению суда,через чястного нотариуса могут нотариальный надпись нотариуса делают и потом чяст исп такие как дорошкевич блокирует счёта

Що робили?
Присилають листи з фальшивими повістками в суд. Фотошопили мою маму в *****-картинки і погрожували розілати в фейсбуці, дзвонили, як ненормальні. Продзвонюють сусідів, батьківських колег по роботі.
Вони роблять все, чого людина боїться. Якщо вони бачать, що це не працює, то перестають робити.
100% правда... у меня обзвонили всю улицу...на работу родителям..(только мужа так и не нашли??)...угрожали друзьям и знакомым....а когда поняли что бесполезно даже на ворота наклейки клеили.... и все....пропали...1-3 письма в месяц и все
Монетка по тихому делает ИН, и параллельно подаёт В суд. Не стоит так опрометчиво забывать о ней(
Что такое ИН?

Назад
Угорі