А які у Вас прострочення по часу?
Більше року
Да уж рекордсмен.Хотя есть Мари с 37 шарагами(миллионерша).У меня вопрос-банки есть в ассортименте?
Монобанк 40+ тисяч. Зробили мені реструктуризацію. І ще Приват чуть не натягнув. Є окремою темою в розділі Приватбанка.
А вы эксперт) наверно нервы стальные)
Скажите вы всех морозите или с некоторыми договариваетесь?
Я кожен тиждень віддаю борги, але не в МФО. Спочатку друзям і родичам.
А потім кожен тиждень буду віддавати юристам, щоб кожну шарагу по черзі попробувати потрясти.
І що я на роботі маю сказати?
Брати кредит - не злочин.
Всі поймуть. Ніхто судити не буде.
А вы эксперт) наверно нервы стальные)
Скажите вы всех морозите или с некоторыми договариваетесь?
Нууу експерти тут, на форумі. Якби не форум, я б кришою поїхав.
Нерви зараз розшатані, але налякати мене тепер важко.
Кучу коллажей делают потому что реагируете. Мне когда пришёл коллаж на маму.. Приятного было очень мало. Но я написала: "молодец, что представилась. Как раз не хватало доказательств для заявления в полицию" и сразу заблокировала. Тьфутьфу тьфу пропали. Прошло уже 2,5 месяца после этого. Не реагируете как бы тяжело не было и будет Вам счастье.
В мене то саме. З мамою "коллаж" зробили. Відписав, мол в чувака талант, нехай продовжує.
Рєбята смєкнули, що мені все рівно і більше такого не було.
Ще погрожували Швидкогроші зробити колаж і розвісити по місту. Але я не звернув уваги, бо не уявляю, як якийсь чувак ходить і таке розвішує)
А вы официально работаете?ИН никто из них не шлепал?
Сколько у вас просрочка?У меня два года,и они все никак обо мне не забудут
Я був підприємець. Мене якраз киданув партнер і в один момент я опинився ні з чим та ще й купою кредитів, які брав, щоб втримати на плаву справу під час президентських виборів.
Але вони батькам на роботу тридзвонили. Ну не страшно, я ж не батьківських колег гроші брав.
Прострочка по всіх більше року. Думаю вони й не забудуть) треба ставати на ноги і розбиратись з кожним, як з єдиним.