Задавайте питання. У мене 32 прострочених кредити в МФО на 500 000грн.

Двінки, листи, фальшиві повістки...тільки те, про що можна бути попередженим на цьому форумі.
Ніхто не приходив, стіни не малював, в суд не подавали. Але думаю це вбільшост і через те, що я не з Києва і в них тут просто нема людей.
А вы официально работаете?ИН никто из них не шлепал?
На форум не попадають заради цікавості.
Особисто я знайшов цей форум, коли був у відчаї і з жосткими панічними атаками.
Кому здається, що гірше бути не може - вот він я, людина з більшим боргом і знайомий з усіма мфо України.
Задавайте Ваші питання. Чим зможу - поможу.
Сколько у вас просрочка?У меня два года,и они все никак обо мне не забудут

Кучу коллажей делают потому что реагируете. Мне когда пришёл коллаж на маму.. Приятного было очень мало. Но я написала: "молодец, что представилась. Как раз не хватало доказательств для заявления в полицию" и сразу заблокировала. Тьфутьфу тьфу пропали. Прошло уже 2,5 месяца после этого. Не реагируете как бы тяжело не было и будет Вам счастье.
Спасибо да я вообще нереагиную а они шлют и угрожают.

І ще приватний нотаріус, я так розумію. Мені вчора прийшло смс повідомлення, що на мене відкрито виконавче провадження приватним нотаріусом і ,якщо я не хочу, щоб заблокували рахунки, повинна оплатити борг. (і сума вказана). Я поки що в ступорі. Не знаю, що дешевше, віддати борг (майже 13т), чи оплатити юриста. (Доречі, я теж не з Києва).
дешевле снести, конечно

І що я на роботі маю сказати?
А чому це Ви маєте щось пояснювати? Якщо вже колеги так піклуються про Ваші особисті справи, то варіанти два:
1) поняття не маю про що мова - шахраї, вимагачі, хулігани. Варіант на всі випадки життя)
2) маю прострочений кредит, кредитор чинить моральний тиск і незаконні дії - у будь-якому разі, це ніяк не впливає на мої професійні якості чи міжособистісну репутацію. Тому власне я впевнено розповів би все як є, якщо вже така справа. А от як до цього відноситись - особиста справа кожного. Звільнити через наявність кредитів Вас точно не можуть, бо матимуть суттєві фінансові проблеми)) якщо звісно Ви самі не надасте згоду.

А чому це Ви маєте щось пояснювати? Якщо вже колеги так піклуються про Ваші особисті справи, то варіанти два:
1) поняття не маю про що мова - шахраї, вимагачі, хулігани. Варіант на всі випадки життя)
2) маю прострочений кредит, кредитор чинить моральний тиск і незаконні дії - у будь-якому разі, це ніяк не впливає на мої професійні якості чи міжособистісну репутацію. Тому власне я впевнено розповів би все як є, якщо вже така справа. А от як до цього відноситись - особиста справа кожного. Звільнити через наявність кредитів Вас точно не можуть, бо матимуть суттєві фінансові проблеми)) якщо звісно Ви самі не надасте згоду.
Ну мені перше що прийшло в голову,сказала що колишній чоловік робить пакості

попробуй дать совет как их угомонить если они ставят на дозвон всех, даже тех кого ты не знаешь. Каждые 4-5 минут и диктуют твой номер, что б тебе звонили

попробуй дать совет как их угомонить если они ставят на дозвон всех, даже тех кого ты не знаешь. Каждые 4-5 минут и диктуют твой номер, что б тебе звонили
Блок всех незнакомых номеров помогает)
Кому здається, що гірше бути не може - вот він я, людина з більшим боргом і знайомий з усіма мфо України.
Це у Вас загальне тіло 500 к., чи з відсотками?

Добрый)) практически все)) Алекс, кэшберри, кредит ап, кредит кафе, Ваше готивочка , милоан, динеро, укр позыка, гроши всим, веро кэш,7 кредит, лоани, свизо, кредит касса, качай гроши, манивео, быстро займ, монетка, форза, евро гроши, эгроши, э кэш, гашинский, кредит 365, глобал кредит, мани бум, мани фор ю, сос кредит и еще что-то
А каких у вас нет?)))

То есть, незнакомым людям диктуют городской номер фирмы, а не Ваш?

Перші дні просрочки спати спокійно не могла,зараз трошки заспокоілась навіть на море з дитиною зібралась,а там будь шо буде,приїду відпочивша тоді з ними почну спілкуватись
это верное решение, я тоже так решила почти 60 дней в просрочке
у меня был мистер кеш, продали финфорсу через 30 дней просрочки

Підозріло дивно манівео себе веде...а майкредіт дзвонять як тільки бачать що взяла трубку,починається спіч,в який я слова вставити не можу,монолог того хлопчини закінчується фразою ви мошенніца і кидає трубку
Він кидає слухавку, бо текст на листочку закінчився?

Я думал у Вас 32 суда было..... :sarcastic:

Назад
Угорі