Заблокировали деньги на карте по закону от 6 мая 2023

Оба варианта подходят.
9362309b2a24363c195d39808ab29b29.png
я так понимаю нужно высылать по адресу, который указан на сайте исполнительной заказным письмом? просто в исполнении адреса исполнителей нигде не указывают, только телефо ни эл. почту

А если позвонить исполнителю? Или письмо нужно обязательно?Хочу чтобы я мог пользоваться картой на которую приходит минимальная зарплата
заявление обязательно.
9362309b2a24363c195d39808ab29b29.png
я так понимаю нужно высылать по адресу, который указан на сайте исполнительной заказным письмом? просто в исполнении адреса исполнителей нигде не указывают, только телефо ни эл. почту
Есть реестр частных исполнителей, там адрес гляньте.
А так, все верно.

Я трохи не зрозуміла... блокують якщо вже було провадження? Чи всім боржникам???
І чи може зараз прилетіти провадження???

Ребята, подскажите что делать? Сегодня утром мне ограничили почему то полностью деньги на карте в моно… Типа от 06.05 какой то закон что не важно какая сумма долга деньги заблокированы. Я ничего не понимаю никакого уведомления об этом не было. Что делать мне очень нужны деньги которые были на карте.???? Куда обращаться ведь был закон о 13400 которыми можно будет пользоваться а остальное будет заблокировано… но расход не был даже и на 10000грн… Боже у ребенка день рождение и эти деньги были на подарок… куда обращаться подскажите пожалуйста.
Ситуація звісно не з приємних.Вони то розблокували рахунки.Але так завжди не могло бути.Рано чи пізно вони б щось придумати.Я користувалася картою,але кошти не зберігала на них..З нашими законами це ненадійно...

Ситуація звісно не з приємних.Вони то розблокували рахунки.Але так завжди не могло бути.Рано чи пізно вони б щось придумати.Я користувалася картою,але кошти не зберігала на них..З нашими законами це ненадійно...
Так, бути боржником – це вічна боротьба. :батл:Потрібно постійно моніторити та чекати нових пакостей. А тут люди розслабились і взагалі забили, ніби вже з усіма боргами розрахувалися.

Саме так.
Банки скасовують ранішню постанову кму про розблокування рахунків і поновлюють всі діючі арешти.
Діду, як гадаєш, скільки потрібно часу, щоб пояснити одне й те саме всім-всім-всім?;) За місяць впораємось? ;)
Такими темпами наші юристи почнуть видалятися з форуму:mosking: Доки тримаються)))

Діду, як гадаєш, скільки потрібно часу, щоб пояснити одне й те саме всім-всім-всім?;) За місяць впораємось? ;)
Такими темпами наші юристи почнуть видалятися з форуму:mosking: Доки тримаються)))
Їм привично... сфера діяльності така, що тут хош не хош треба терпець мати )))

Я трохи не зрозуміла... блокують якщо вже було провадження? Чи всім боржникам???
Особисто в мене було 2 вiдкритих провадження та 1 закрите, моно заблокував рахунок ссилаючись на всi провадження, навiть закритi, по тому що закритi вони навiть якось двiчi порахували. Тобто по активним 18к боргу на та 31к, а по закритому 32.5к, загальну замороженну сумму вони вказали 100к+ :mad:

Мені неприлетіло те, що було до війни, але прилетіло 3 нових) Причому одне ще за 2021 рік, але раніше його в мене не було. Друге за 2022, третє за 2023. Коротше, зараз може бути що завгодно

100% , точно не в нашей стране. У нас сделают все что угодно чтоб народ "налюбить"

Назад
Угорі