Заблокировали деньги на карте по закону от 6 мая 2023

До свого виконавця я не можу додзвонитися…( один номер вимкнений, інший взагалі закидається наче не приймає вхідні дзвінки… і як з ним звʼязатися?!

Ні, де його можна подивитися? Я тільки через дію знайшла його контакти які не працюють. В принципі там є адреса але не впевнена що він там сидить

Так какой там исполнитель хоть?

А я чекаю офігевших виконавців. Коли вони автоматично заблокували, а тепер до них почнуть звертатись реальні люди!!!
Ой, сомневаюсь, что они сильно офигеют, мой работает два раза в неделю по 4 часа на приёме, скорее офигею я его ловить))

Ой, сомневаюсь, что они сильно офигеют, мой работает два раза в неделю по 4 часа на приёме, скорее офигею я его ловить))
А посыпятся жалобы. Им сейчас тоже будет не скучно. Хотя конечно в первую очередь пострадают заемщики.

А я чекаю офігевших виконавців. Коли вони автоматично заблокували, а тепер до них почнуть звертатись реальні люди!!!
Добрий ти. Є у нас така собі пані Білецька. Не знаю,що у неї з головою але сама дзвонить і просить зробити щось з двома написами

Добрий ти. Є у нас така собі пані Білецька. Не знаю,що у неї з головою але сама дзвонить і просить зробити щось з двома написами
То в неї зароджується мозок :mosking: Процес складний, та можливо болісний...:mosking:

А прийшло Подолянко виконавець… а був на тому ж вн Амельченко
Номер також не працює ?

Судячи з кашлю в трубці там невідомий штам корони
В мене закрили виконавче за красиві оченята, та стаканчик кави. Всі проблеми вирішилися для всіх, за 5 хвилин.
Ну може трішечки Приват залишився незадоволеним. Ну то таке... :mosking:

Цікава історія, поділіться:drinks:
Так там і ділитися нема чим. Намагався дозвонитись до державного виконавця. Марно.
Прийшов в виконавчу (ледь знайшов). Сидить тіточка. Навкруги величезні купи папіру (перев"язані пачки по 1,5 метри).
Доречі, в моєму районі міста - 70 тис населення, на 3-х виконавців.
Запропонував принести каву, та зайняти 5 хвилин її часу. От і вся історія. Я нічого не просив робити (потрібна була якась інформація). Наступного тижня виконавче закрите.
P.S. То не означає, що я більше нічого не винен. Виконавче можуть відкрити знов будь коли.

Так там і ділитися нема чим. Намагався дозвонитись до державного виконавця. Марно.
Прийшов в виконавчу (ледь знайшов). Сидить тіточка. Навкруги величезні купи папіру (перев"язані пачки по 1,5 метри).
Доречі, в моєму районі міста - 70 тис населення, на 3-х виконавців.
Запропонував принести каву, та зайняти 5 хвилин її часу. От і вся історія. Я нічого не просив робити (потрібна була якась інформація). Наступного тижня виконавче закрите.
P.S. То не означає, що я більше нічого не винен. Виконавче можуть відкрити знов будь коли.
а, зрозумів. прикольно)

Ребята, подскажите что делать? Сегодня утром мне ограничили почему то полностью деньги на карте в моно… Типа от 06.05 какой то закон что не важно какая сумма долга деньги заблокированы. Я ничего не понимаю никакого уведомления об этом не было. Что делать мне очень нужны деньги которые были на карте.???? Куда обращаться ведь был закон о 13400 которыми можно будет пользоваться а остальное будет заблокировано… но расход не был даже и на 10000грн… Боже у ребенка день рождение и эти деньги были на подарок… куда обращаться подскажите пожалуйста.
Мне тоже заблокировали Сегодня, позвонил приватному виконавцю, сказали напишите заяву в свободной форме и мы рассмотрим вашу заяву и завтра дадим ответ. Так же сказали что бы выслал фотографию паспорта вместе с заявой

Надпись обжалуйте в суде и будет Вам счастье??‍♂️
С этим делом затягивать нелязя. Надпись не обжаловали - вот и результат.

Мне тоже заблокировали Сегодня, позвонил приватному виконавцю, сказали напишите заяву в свободной форме и мы рассмотрим вашу заяву и завтра дадим ответ. Так же сказали что бы выслал фотографию паспорта вместе с заявой
Спасибо
Так , треба воювати з тими шарагами)
В мене на один надпис розглядається вже з листопада 2021 року і досі переносять суд кожного разу…

Спасибо

В мене на один надпис розглядається вже з листопада 2021 року і досі переносять суд кожного разу…
В мене теж розглядали з листопада 2021 і аж тепер отримала рішення. Нагадайте про себе в суді

Назад
Угорі