Umka
Форумчанин
- Дописи
- 170
- Реакції
- 224
- Бали
- 5125
Umka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оба варианта подходят.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Оба варианта подходят.
заявление обязательно.А если позвонить исполнителю? Или письмо нужно обязательно?Хочу чтобы я мог пользоваться картой на которую приходит минимальная зарплата
Есть реестр частных исполнителей, там адрес гляньте.я так понимаю нужно высылать по адресу, который указан на сайте исполнительной заказным письмом? просто в исполнении адреса исполнителей нигде не указывают, только телефо ни эл. почту![]()
Вы можете составить это заявление? Сколько это будет стоить?заявление обязательно.
Есть реестр частных исполнителей, там адрес гляньте.
А так, все верно.
Пролистайте эту тему.Вы можете составить это заявление? Сколько это будет стоить?
Ситуація звісно не з приємних.Вони то розблокували рахунки.Але так завжди не могло бути.Рано чи пізно вони б щось придумати.Я користувалася картою,але кошти не зберігала на них..З нашими законами це ненадійно...Ребята, подскажите что делать? Сегодня утром мне ограничили почему то полностью деньги на карте в моно… Типа от 06.05 какой то закон что не важно какая сумма долга деньги заблокированы. Я ничего не понимаю никакого уведомления об этом не было. Что делать мне очень нужны деньги которые были на карте.???? Куда обращаться ведь был закон о 13400 которыми можно будет пользоваться а остальное будет заблокировано… но расход не был даже и на 10000грн… Боже у ребенка день рождение и эти деньги были на подарок… куда обращаться подскажите пожалуйста.
Так, бути боржником – це вічна боротьба.Ситуація звісно не з приємних.Вони то розблокували рахунки.Але так завжди не могло бути.Рано чи пізно вони б щось придумати.Я користувалася картою,але кошти не зберігала на них..З нашими законами це ненадійно...
Потрібно постійно моніторити та чекати нових пакостей. А тут люди розслабились і взагалі забили, ніби вже з усіма боргами розрахувалися.Саме так.Я трохи не зрозуміла... блокують якщо вже було провадження?
Діду, як гадаєш, скільки потрібно часу, щоб пояснити одне й те саме всім-всім-всім?Саме так.
Банки скасовують ранішню постанову кму про розблокування рахунків і поновлюють всі діючі арешти.
Доки тримаються)))Їм привично... сфера діяльності така, що тут хош не хош треба терпець мати )))Діду, як гадаєш, скільки потрібно часу, щоб пояснити одне й те саме всім-всім-всім?За місяць впораємось?
Такими темпами наші юристи почнуть видалятися з форумуДоки тримаються)))
А воно ж паніка наш ворог...Замість того,щоб заспокоїтися і почитати,одразу паніка....???Це вже як виїзд за кордон при відкритих провадженнях. 100500 тем створено
То просто ліньА воно ж паніка наш ворог...Замість того,щоб заспокоїтися і почитати,одразу паніка....???
Тобі вже вчора писали шо ти хамлоТо просто лінь

Особисто в мене було 2 вiдкритих провадження та 1 закрите, моно заблокував рахунок ссилаючись на всi провадження, навiть закритi, по тому що закритi вони навiть якось двiчi порахували. Тобто по активним 18к боргу на та 31к, а по закритому 32.5к, загальну замороженну сумму вони вказали 100к+Я трохи не зрозуміла... блокують якщо вже було провадження? Чи всім боржникам???
І чи може зараз прилетіти провадження???
Мене ж випустять зараз?) В мене всього 5 відкритих)Це вже як виїзд за кордон при відкритих провадженнях. 100500 тем створено
То Гато забув тиждень після появи ИННМене ж випустять зараз?) В мене всього 5 відкритих)

Мені неприлетіло те, що було до війни, але прилетіло 3 нових) Причому одне ще за 2021 рік, але раніше його в мене не було. Друге за 2022, третє за 2023. Коротше, зараз може бути що завгодноЯ трохи не зрозуміла... блокують якщо вже було провадження? Чи всім боржникам???
І чи може зараз прилетіти провадження???
100% , точно не в нашей стране. У нас сделают все что угодно чтоб народ "налюбить"Ситуація звісно не з приємних.Вони то розблокували рахунки.Але так завжди не могло бути.Рано чи пізно вони б щось придумати.Я користувалася картою,але кошти не зберігала на них..З нашими законами це ненадійно...
Звісно що випустять))Мене ж випустять зараз?) В мене всього 5 відкритих)