Заблокировали деньги на карте по закону от 6 мая 2023

Всім привіт. У мене є ще 3 провадження. Було 6. Два закрили, бо сума невелика. Одне через суд. визнання виконавчоно напису недійсним. На одному виконавець не працює вже (так пише Опен дата бот) . Два інші ще до війни. Рахунки не блокували, арештів не було. То ж тепер вони можуть поблокувати рахунки, чи виконавець має вказати в окремому пункті щодо блокування рахунків? Яі раніше. Дякую.

Роман Йосипович, станом на зараз поновлюють арешти, які були вченені до війни і постановою кму ( про розблокування фіз. особам якщо сума боргу не перевищує 100тис) були розблоковані. По новим ніяких рухів вродє не помічено. Тобто банки, а зокрема моно хєрячить старі "спискі" в роботу.

Роман Йосипович, станом на зараз поновлюють арешти, які були вченені до війни і постановою кму ( про розблокування фіз. особам якщо сума боргу не перевищує 100тис) були розблоковані. По новим ніяких рухів вродє не помічено. Тобто банки, а зокрема моно хєрячить старі "спискі" в роботу.
Мені прилетіло два арешти датою під час війни. Одне за березень 2023)

UPD: Прошу вибачення, збрехав. Тільки одне під час війни, 2023, але це Приват.

Останнє редагування:
Мені прилетіло два арешти датою під час війни. Одне за березень 2023)

UPD: Прошу вибачення, збрехав. Тільки одне під час війни, 2023, але це Приват.
Подивимся як далі буде відбуватися.
У нас все можливо)

Привет. Расскажите пожалуйста, что означает нет технической возможности дать ответ ?! Это мне исполнитель такое сегодня отстрелил…

Привет. Расскажите пожалуйста, что означает нет технической возможности дать ответ ?! Это мне исполнитель такое сегодня отстрелил…
его оператор мобильной связи забанил, что ли?))))

Комп повис:mosking:
Но исполнитель, с ответом исполнил:mosking:

его оператор мобильной связи забанил, что ли?))))
Хз…??‍♀️ но я еще такого ответа не видела… Тем более он вроде ж со мной в одном городе… наверно все таки надо в гости
Комп повис:mosking:
Но исполнитель, с ответом исполнил:mosking:
Неужели с такой работой, там такой комп?!??‍♀️

Хз…??‍♀️ но я еще такого ответа не видела… Тем более он вроде ж со мной в одном городе… наверно все таки надо в гости

Неужели с такой работой, там такой комп?!??‍♀️
Мне сегодня сказал исполнитель, что як запрацює практика по дозволу користуватися арештованим рахунком мене повідомлять,це як?

Назад
Угорі