За крок до рішення ...

• Автор теми Автор теми Sofiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
vetal050, ви праві . Не беру слухавку тижні , мабуть 2. Телефонують до брата , батька , чоловіка, шлють смс. Чоловік посилає , брат бере слухавку ( переживає, що продадуть колекторам і ті приїдуть ), пишуть у вайбер, соцмережі скрила. Погрожують фото колажами . Верокеш телефонує 24/7, 55 Дзвінків лише за ніч

vetal050, ви праві . Не беру слухавку тижні , мабуть 2. Телефонують до брата , батька , чоловіка, шлють смс. Чоловік посилає , брат бере слухавку ( переживає, що продадуть колекторам і ті приїдуть ), пишуть у вайбер, соцмережі скрила. Погрожують фото колажами . Верокеш телефонує 24/7, 55 Дзвінків лише за ніч
То что продадут коллекторам, вам же и лучше, считайте что долга у вас нет, и никто к вам не приедет, во всяком случае они не страшные и никакой угрозы из себя не представляют

vetal050, скільки ж чекати цього кінця ? 2 роки я у цьому болоті. Віддала, шо мала. Продала все , що мала .Залишилася без нічого, тільки величезна купа боргів. Мала їхати з-за кордон ,була робота, планувала заробити І віддати. Карантин , в’їзд закритий. Перспектив нема . Від слова ЗОВСІМ

Gambitt, я ще місяць тому відповідала на кожен дзвінок, все пояснювала, відтерміновувала платіж . Виплатила на пролонгацію мабуть до 100к. Потім грошей не стало , захворів батько, смерть . І якось а один момент я запитала себе « чи хочу я далі платити? Чи є кінець цьому?!» відповідь - немає . Тільки тепер борги не лише перед МФО, але й перед людьми , від яких не можна включити режим «сніжинка».
Як я писав вище, платити пролонгації точно не варто. Перші тижні буде важко, переживання, сором що всі дізнаються, відчуття безвиходдя. Через це пройшли тисячі людей на форумі, але з годом приходить спокій і пофігізм, і взагалі не розумієш чому так хвилювався, говорю з власного досвіду. Тому реукомендую слати всі мфо вже зараз і не напрягатись, а знайомим пояснити сутуацію і віддати борг як буде можливість

vetal050, скільки ж чекати цього кінця ? 2 роки я у цьому болоті. Віддала, шо мала. Продала все , що мала .Залишилася без нічого, тільки величезна купа боргів. Мала їхати з-за кордон ,була робота, планувала заробити І віддати. Карантин , в’їзд закритий. Перспектив нема . Від слова ЗОВСІМ
Как только выбросите всю эту глупость из головы, так конец сразу и закончиться, считайте что у вас была жизнь до, и после

Gambitt, хто з вашим МФО напакостив Вам найбільше ? Розкажіть , будь ласка, якщо не важко.

Віддавайте людям)Я маю менше МФО,призналась чоловіку,але як показує мій досвід не завжди правда це добре,спочатку ніби підтримував,а сьогодні сказав щоб я подякувала що я жива,що він мене не вбив...
Пусть он скажет спасибо что в мфо пошла а не его на органы пустила

Gambitt, хто з вашим МФО напакостив Вам найбільше ? Розкажіть , будь ласка, якщо не важко.
Та поки ніхто. Просто дзвінки і смс з однотипними лякалками. Навіть не можу сказати хто телефонує найбільше, не відповідаю на дзвінки з першо дня просрочки. Контактними я вказав ліві номери. Парочка мфо знайшли брата, після чого я провів з ним розмову а він потім з мфо і йому більше не телефонують. Поки все. В майбутньому напишу пост де більш денально напишу про мфо і які тіла зараз не хочу, та я вже й почав забувати. Тіла там не маленькі з усіх мфо приблизно 120-140к.

Друзі , прошу вашої допомоги. Місяці прологнацій, пошуків грошей . Прийшов момент, коли МФО відійшло на інший план. Раптова смерть батька. Усвідомила , що все що було до -дрібниці. Хотіла домовлятися, оплачувати і Дт. В один момент зрозуміла , що виплатила все, та навіть більше. Хочу вашої поради, чи варто займати цю позицію й надалі чи варто оплачувати -домовлятися ітп. У мене 29 МФО , більшість уже в прострочені , інша половина очікує свого часу. Виплатила все та навіть більше , деякі в 4 рази від тіла кредиту. Чи потрібно наймати адвокатам для Боротьби з МФО чи включити режим сніжинки ? Останній час не беру слухавку, телефонують і вдень , і вночі. Дзвінків більше 200. До чого призведе моя позиція «СНІжинки» ? Майна немаю, офіційного доходу немає , крім 860 грн на дитину. Допоможіть порадою благою. Чи варто закривати /продовжувати шараги чи краще віддати людям , які винна немалі суми ?
В мене було теж 30 боявся прострочок і постійно пролангації робив. Зараз 18 мфо 3 місяці прострочки режим сніжинки. Спочатку було по 100 дзвінків зараз 10 дзвінків. Я теж позичив гроші зараз жалію про це найбільше, відаю кошти знайомим на мфо забив. Начитався страшилок на форумі думав щось буде страшне від мфо нічого взагалі вони безобідні взагалі.
Gambitt, я ще місяць тому відповідала на кожен дзвінок, все пояснювала, відтерміновувала платіж . Виплатила на пролонгацію мабуть до 100к. Потім грошей не стало , захворів батько, смерть . І якось а один момент я запитала себе « чи хочу я далі платити? Чи є кінець цьому?!» відповідь - немає . Тільки тепер борги не лише перед МФО, але й перед людьми , від яких не можна включити режим «сніжинка».
Та викеньте сімку і забудьте про ті мфо. Людям гроші відайте. Я теж зробив помилку позичив кошти в родичів.

Останнє редагування:
Віддавайте людям)Я маю менше МФО,призналась чоловіку,але як показує мій досвід не завжди правда це добре,спочатку ніби підтримував,а сьогодні сказав щоб я подякувала що я жива,що він мене не вбив...
Дурень ваш чоловiк....
В мене було теж 30 боявся прострочок і постійно пролангації робив. Зараз 18 мфо 3 місяці прострочки режим сніжинки. Спочатку було по 100 дзвінків зараз 10 дзвінків. Я теж позичив гроші зараз жалію про це найбільше, відаю кошти знайомим на мфо забив. Начитався страшилок на форумі думав щось буде страшне від мфо нічого взагалі вони безобідні взагалі.

Та викеньте сімку і забудьте про ті мфо. Людям гроші відайте. Я теж зробив помилку позичив кошти в родичів.
Ну i якi тут страшнi страшилки ви набачили?

Останнє редагування:
Друзі , прошу вашої допомоги. Місяці прологнацій, пошуків грошей . Прийшов момент, коли МФО відійшло на інший план. Раптова смерть батька. Усвідомила , що все що було до -дрібниці. Хотіла домовлятися, оплачувати і Дт. В один момент зрозуміла , що виплатила все, та навіть більше. Хочу вашої поради, чи варто займати цю позицію й надалі чи варто оплачувати -домовлятися ітп. У мене 29 МФО , більшість уже в прострочені , інша половина очікує свого часу. Виплатила все та навіть більше , деякі в 4 рази від тіла кредиту. Чи потрібно наймати адвокатам для Боротьби з МФО чи включити режим сніжинки ? Останній час не беру слухавку, телефонують і вдень , і вночі. Дзвінків більше 200. До чого призведе моя позиція «СНІжинки» ? Майна немаю, офіційного доходу немає , крім 860 грн на дитину. Допоможіть порадою благою. Чи варто закривати /продовжувати шараги чи краще віддати людям , які винна немалі суми ?
Жаль что с пониманием того, что денег больше нет и платить нечем, не приходит понимание как это все послать подальше. Ведь Вы сами знаете ответ и все равно боитесь чего-то. Уже миллион раз здесь было сказано - никому ничего не платить и снова одно и то же. Как буд-то даже всвязи с карантином звездолеты с Луны не перестали доставлять на форум людей. Ну вот денег нет. Одни детские три копейки остались и то человек думает, как он будет отдавать 29 займов. Да никак. Все уже. Вы приплыли. У Вас новая жизнь.

СашаТ, страх за рідних бере вгору , оформила реструктуризацію в Манівео, пролонгаціями виплатила 15000, потім ще один платіж 13500, тепер ще 13500 на 6 міс. Завтра платіж , вагаюся що робити , платити чи ні. Чи краще зберегти гроші і віддати людям. Так страшно, наробила горя в своїй сім’ї .
Лёвушка, ось так , подзвонили , запитали чому не спиться мені по ночам , чому сиджу на сайті антиколектор, краще б збирала гроші на закриття кредиту . Я раніше кожен дзвінок боялася пропустити
Пошлите его куда подальше этого калоп...дара и всё

СашаТ, На жаль, у мене рідні частково знають ситуацію, але я «варюся» у цьому болоті сама ;((
vetal050, як вважаєте , можливо оголошення банкротом фіз особи шось вирішить? Думаю усякі варіанти , незнаю як діяти
Банкротство это может быть выходом из ситуации при 29 МФО только нужно все хорошо взвесить, там судовой сбор около 23000 и это реально дорого! И это не предел может быть ещё дороже, тут надо все обдумать!

Sofiia, переведіть дитячі кошти для отримання на пошту. Щоб уникнути заблокувань карток
vetal050, Хто зна, по імені , мабуть.!
З самого ранку подзвонили і сказали час публікації і все що в ній написано. Сказали , зібрати гроші за місяць для закриті кредиту і не виходити на прострочення, а не займатися дурницями.
Мені також дзвонили,раніше. І що?
Я далі тут. Вони в ,,забуття,небуття....''
Короче ,послані. )))))
Людям віддавайте,а з ними ВЗАГАЛІ не говоріть.

Останнє редагування:
Sofiia, переведіть дитячі кошти для отримання на пошту. Щоб уникнути заблокувань карток

Мені також дзвонили,раніше. І що?
Я далі тут. Вони в ,,забуття,небуття....''
Короче ,послані. )))))
Людям віддавайте,а з ними ВЗАГАЛІ не говоріть.
Точно. Это единственное, чего нужно бояться. Чтобы ни копейки козлам не ушло.

vetal050, в приватні неможу написати, через обмежень
Боюсь шось писати навіть , телефонували раніше колектори переповідали що тут пишу
Це
Банкротство это может быть выходом из ситуации при 29 МФО только нужно все хорошо взвесить, там судовой сбор около 23000 и это реально дорого! И это не предел может быть ещё дороже, тут надо все обдумать!
Банкроцтво, стоит гораздо дороже, если с юристом, то полторы тысячи долларов минимум, это со всем вместе. И выиграных дел по банкроцтву физлиц по Украине очень очень мало, хотя правильная подача иска тоже играет роль и наличие всех договоров, если договора с шарагой нет, суд во внимание не берёт, нужен хороший юрист, а хорошему юристу нужно платить хорошие деньги.
Це

Банкроцтво, стоит гораздо дороже, если с юристом, то полторы тысячи долларов минимум, это со всем вместе. И выиграных дел по банкроцтву физлиц по Украине очень очень мало, хотя правильная подача иска тоже играет роль и наличие всех договоров, если договора с шарагой нет, суд во внимание не берёт, нужен хороший юрист, а хорошему юристу нужно платить хорошие деньги.
И как мне обьясняли юристы, то должна быть какая-то постанова суду, что Ваше майно і житло не підлягає конфискации, вернее они на торги выставляют, короче прочитать нужно всё о банкроцтве физлиц и переговорить не с одним юристом, там много подводных камней, очень.

Sofiia, мне очень жаль, что из вас обманом вытянули столько денег. Это именно обманом, потому что все эти звонилки вас пугают несуществующими трактовками законов и попросту давят на вас как самые обычные мелкие шарлатаны.
Чтобы вы понимали, вам звонят существа, которых скорее можно отнести к говорящим животным, чем к людям. То, что они представляются юристами не значит, что они знают законы. Хорошо хоть читать умеют и могут пересказать инструкцию, выданную им на работе.
На форуме много людей. Есть и одинокие женщины и матери с детьми. Мы не боимся коллекторов и их звонков, потому что там бояться нечего. Все эти звонилки читают форум, потому что боятся. Боятся, что каждый день становится все меньше людей, которые им относят деньги

Телефонували батькові останні дні його життя ( є гроші ) , пишуть йому смс до сьогодні . Незнаю як бути , іи віддавати останні гроші на шараги (їх , на жаль не вистачить ) чи забити болт і віддати людям
Людям віддайте в першу чергу.
Шараги Ви вже й так нагодували вдосталь.
І тим більш,якщо всерівно на даний момент у Вас коштів на всі шараги не вистачає,проблема всерівно залишиться.
І людям всерівно будете винні.
Так що розрахуйтеся в першу чергу з людьми.
А там по мірі можливості будете закривати мфо.Тим більше,що більшість через деякий погоджуються на оплату тіла.

Назад
Угорі