Заява до поліції від кредитора

• Автор теми Автор теми covarn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 578
Нету справжней искры...мельчает народец...деградирует.... онлайн обучение мать его за ...
Я там пытался выяснить как дела на фронте борьбы с криспи и битами... но мне никто не ответил((((
А такой запал был, пол миллиона, СЯ, ПОДНИМЕМСЯ, работаем...эхъ

Я там пытался выяснить как дела на фронте борьбы с криспи и битами... но мне никто не ответил((((
А такой запал был, пол миллиона, СЯ, ПОДНИМЕМСЯ, работаем...эхъ
Да где-то вождь ихнего племени знык...ну землячка моя,юморная девка! Может чего случилось? Или творческий запой?

Тобто це вони телефонують?
Мені "Швидко гроші" таке чудили з поліцією ( начеб то)- але це було все ще в 18-19 роках! Я думав що такі фокуси залишилися в минулому! Все це цирк на дроті!

Доброго вечора чи може МФО написати заяву до поліції з приводу шахрайства?
Ні
Подзвонив начебто слідчий і об'явив що на мене подали начебто заяву до поліції декілька організацій.
Начебто

Чи можливо мені сходити до відділку поліції?
Навіщо?

Тобто це вони телефонують?
Хтось з цих, недолугих

Доброго вечора чи може МФО написати заяву до поліції з приводу шахрайства? Подзвонив начебто слідчий і об'явив що на мене подали начебто заяву до поліції декілька організацій. Що робити в такому випадку? Я не розумію яке шахрайство і яким чином вони його інкримінують. Типу був якийсь прогрів по коштам, а потім я пропала. Хоча мені писали і я відповідала на смс, сказав що заяву подали клт кредит і ще якісь організації.
А давайте я Вам подзвоню і скажу, що я королева англійська і Ви мені боргуєте мільйон фунтів. Якщо не повернете на протязі тижня, то я звернусь до Шерлока Холмса.
Ви скажете, що це фантазії хворої людини. Але вірите якомусь голосу з трубки, який такі самі дурниці несе.

Мені "Швидко гроші" таке чудили з поліцією ( начеб то)- але це було все ще в 18-19 роках! Я думав що такі фокуси залишилися в минулому! Все це цирк на дроті!
А чому б не повторювати, якщо люди ведуться? Як то кажуть, уся музика після Моцарта - плагіат)

А давайте я Вам подзвоню і скажу, що я королева англійська і Ви мені боргуєте мільйон фунтів. Якщо не повернете на протязі тижня, то я звернусь до Шерлока Холмса.
Ви скажете, що це фантазії хворої людини. Але вірите якомусь голосу з трубки, який такі самі дурниці несе.
Ну то якби у мене вже був досвід в таких дзвінках як от мені поступив, то звісно я б послала і забула але є велике але такого в мене ще не було.

Можуть написати заяву. Але ж не будуть вони самі на себе заяву писати? 😄 хоча це було би весело. Щось на кшталт:
"Ми надали кредит на умовах, що суперечать діючому законодавству, просимо позбавити нас ліцензії на видачу кредитів" 😅

Можуть написати заяву. Але ж не будуть вони самі на себе заяву писати? 😄 хоча це було би весело. Щось на кшталт:
"Ми надали кредит на умовах, що суперечать діючому законодавству, просимо позбавити нас ліцензії на видачу кредитів" 😅
На додачу: посадити на гору Кху Ям "... та розглянути можливість притягнення наших співробітників відповідно до адміністративної та кримінальної відповідальності за системні порушення чинного законодавства у фінансовій сфері"

Доброго вечора чи може МФО написати заяву до поліції з приводу шахрайства? Подзвонив начебто слідчий і об'явив що на мене подали начебто заяву до поліції декілька організацій. Що робити в такому випадку? Я не розумію яке шахрайство і яким чином вони його інкримінують. Типу був якийсь прогрів по коштам, а потім я пропала. Хоча мені писали і я відповідала на смс, сказав що заяву подали клт кредит і ще якісь організації.
Писей по лбу им максимум, а не заявление.

Назад
Угорі