Sofiia
Форумчанин
- Дописи
- 77
- Реакції
- 58
- Бали
- 308
Sofiia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А вот это бросьте, осуждение людей, это вообще последнее что вас должно беспокоить, а точнее оно вас вообще не должно беспокоить, кто они такие что бы вас осуждатьСашаТ, ех, якби би мені хтось допоміг в моїй ситуації, все життя одна . Навіть як розповіла чоловіку ,легше не стало. Людям віддавати потрібно страшні суми, в той же час боюся осуду оточення...
Небійтесь,оточенню скажіть що викрали дані, л юдям віддайте і живіть,змініть номер телефону,ви ж самі розумієте що незможете зараз все віддатиСашаТ, ех, якби би мені хтось допоміг в моїй ситуації, все життя одна . Навіть як розповіла чоловіку ,легше не стало. Людям віддавати потрібно страшні суми, в той же час боюся осуду оточення...
Ну мы все оказались в этом не по своему желанию. Лично это как? можете здесь задавать вопросы, что знаю отвечуvetal050, я б так хотіла поспілкуватися з Вами особисто , на жаль, через з свою необізнаність влізла в величну боргову яму (((
чужое мнение ... совершенно не важно.СашаТ, ех, якби би мені хтось допоміг в моїй ситуації, все життя одна . Навіть як розповіла чоловіку ,легше не стало. Людям віддавати потрібно страшні суми, в той же час боюся осуду оточення...
Это как???... как это у них выходит ?)vetal050, в приватні неможу написати, через обмежень
Боюсь шось писати навіть , телефонували раніше колектори переповідали що тут пишу
Да может они это всем говорят... мы ж все тут и сидим.)СашаТ, страх за рідних бере вгору , оформила реструктуризацію в Манівео, пролонгаціями виплатила 15000, потім ще один платіж 13500, тепер ще 13500 на 6 міс. Завтра платіж , вагаюся що робити , платити чи ні. Чи краще зберегти гроші і віддати людям. Так страшно, наробила горя в своїй сім’ї .
Лёвушка, ось так , подзвонили , запитали чому не спиться мені по ночам , чому сиджу на сайті антиколектор, краще б збирала гроші на закриття кредиту . Я раніше кожен дзвінок боялася пропустити
А как они вас идентифицировали здесь?Лёвушка, вони переповіли, що я написала на них. Я була в шоці . Боюся кожного дзвінка до рідних. У мене зараз таке горе, а тут я ще зі своїми пробемами. Хочеться втекти від самої себе ...
НУ вот и не занимайтесь ерундой, прекращайте с ними общаться и все.vetal050, Хто зна, по імені , мабуть.!
З самого ранку подзвонили і сказали час публікації і все що в ній написано. Сказали , зібрати гроші за місяць для закриті кредиту і не виходити на прострочення, а не займатися дурницями.
Навіщо з ними спілкуватись? Чим більше ви реагуєте на їх дзвінки з погрозами і залякуваннями тим більше їх буде. Вам ці дзвінки нічого не дають, окрім чергових переживань. Вам телефонують по ночам?СашаТ, страх за рідних бере вгору , оформила реструктуризацію в Манівео, пролонгаціями виплатила 15000, потім ще один платіж 13500, тепер ще 13500 на 6 міс. Завтра платіж , вагаюся що робити , платити чи ні. Чи краще зберегти гроші і віддати людям. Так страшно, наробила горя в своїй сім’ї .
Лёвушка, ось так , подзвонили , запитали чому не спиться мені по ночам , чому сиджу на сайті антиколектор, краще б збирала гроші на закриття кредиту . Я раніше кожен дзвінок боялася пропустити
Да и все равно что мы тут пишем .Лёвушка, вони переповіли, що я написала на них. Я була в шоці . Боюся кожного дзвінка до рідних. У мене зараз таке горе, а тут я ще зі своїми пробемами. Хочеться втекти від самої себе ...
это вам решать что делать с вопросами кредитными. а не голосам из телефонной трубки.vetal050, Хто зна, по імені , мабуть.!
З самого ранку подзвонили і сказали час публікації і все що в ній написано. Сказали , зібрати гроші за місяць для закриті кредиту і не виходити на прострочення, а не займатися дурницями.
Конец есть, все у нас в голове, и не болееGambitt, я ще місяць тому відповідала на кожен дзвінок, все пояснювала, відтерміновувала платіж . Виплатила на пролонгацію мабуть до 100к. Потім грошей не стало , захворів батько, смерть . І якось а один момент я запитала себе « чи хочу я далі платити? Чи є кінець цьому?!» відповідь - немає . Тільки тепер борги не лише перед МФО, але й перед людьми , від яких не можна включити режим «сніжинка».