За крок до рішення ...

• Автор теми Автор теми Sofiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
Людям віддайте в першу чергу.
Шараги Ви вже й так нагодували вдосталь.
І тим більш,якщо всерівно на даний момент у Вас коштів на всі шараги не вистачає,проблема всерівно залишиться.
І людям всерівно будете винні.
Так що розрахуйтеся в першу чергу з людьми.
А там по мірі можливості будете закривати мфо.Тим більше,що більшість через деякий погоджуються на оплату тіла.
С такими переплатами как у автора, я не то, чтобы закрывала, я бы звонилок отлавливала и в рабство продавала, чтобы деньги вернуть

С такими переплатами как у автора, я не то, чтобы закрывала, я бы звонилок отлавливала и в рабство продавала, чтобы деньги вернуть
Я такої ж думки)Але автору потрібен час,щоб це зрозуміти.

Віддавайте людям)Я маю менше МФО,призналась чоловіку,але як показує мій досвід не завжди правда це добре,спочатку ніби підтримував,а сьогодні сказав щоб я подякувала що я жива,що він мене не вбив...
Те саме. Сказав, що треба було самому вбити

Те саме. Сказав, що треба було самому вбити
І як ви поступили?Збираю речі,з такою людиною життя небачу,я б підтримала в самій тяжкій ситуації...близькі пізнаються в біді,і тоді розумієш хто є хто

Думаю поїхати за кордон на роботу,почати життя з чистого листа,я неможу ні спати,ні їсти,а слухати такі слова від чоловіка дуже тяжко,як ий говорив що любить...
Ох уж эти мужья... Как лотерейный билет. Кому то повезло, кому то как у вас, да и у меня, в принципе. Не раскисайте..... Поддержка приходит неожиданно, откуда совсем не ждёшь. Я это точно знаю ;)

Sofiia, мне очень жаль, что из вас обманом вытянули столько денег. Это именно обманом, потому что все эти звонилки вас пугают несуществующими трактовками законов и попросту давят на вас как самые обычные мелкие шарлатаны.
Чтобы вы понимали, вам звонят существа, которых скорее можно отнести к говорящим животным, чем к людям. То, что они представляются юристами не значит, что они знают законы. Хорошо хоть читать умеют и могут пересказать инструкцию, выданную им на работе.
На форуме много людей. Есть и одинокие женщины и матери с детьми. Мы не боимся коллекторов и их звонков, потому что там бояться нечего. Все эти звонилки читают форум, потому что боятся. Боятся, что каждый день становится все меньше людей, которые им относят деньги
Читаю это и душа радуется! Шарагам денег больше не дам! Тоже 3,5 года кормила паразитов!

І як ви поступили?Збираю речі,з такою людиною життя небачу,я б підтримала в самій тяжкій ситуації...близькі пізнаються в біді,і тоді розумієш хто є хто
Аплодую стоячи. Я зробила так само.... І що думаєте стало гірше? Аж ніяк. Підтримки від нього все одно не дочекалась, а так хоч мозок ложечкою не їсть. Бережіть себе. Все налагодиться!

Читаю это и душа радуется! Шарагам денег больше не дам! Тоже 3,5 года кормила паразитов!
Дуже багато,я рік і розумію що це багато,чоловік проклинає,але стало всеодно,я знаю що вигребу,воскресну,вийду з цеї депресії і буду щаслива,я навіть в такому тяжкому моральному стані бажаю чоловіку щастя і добра,він нерозуміє що творить і потім пошкодує,але буде вже пізно...

Дуже багато,я рік і розумію що це багато,чоловік проклинає,але стало всеодно,я знаю що вигребу,воскресну,вийду з цеї депресії і буду щаслива,я навіть в такому тяжкому моральному стані бажаю чоловіку щастя і добра,він нерозуміє що творить і потім пошкодує,але буде вже пізно...
Може дайте йому форум почитати. Чому він не розуміє, що не ВИ шахрайка, а шараги, у яких вся робота поставлена на тому, щоб людина попала в боргову яму!

Може дайте йому форум почитати. Чому він не розуміє, що не ВИ шахрайка, а шараги, у яких вся робота поставлена на тому, щоб людина попала в боргову яму!
Нехочу вже нічого,він такого наговорив що стидно навіть думати,не те що на форумі написати,та й я завжди відчувала себе самотньою навіть з ним,то довга і болюча історія,напевно час прийшов прийняти правильне рішення,я ще пожити хочу щасливо,а не плакати щодня і спати по 3 години,та сидіти на заспокійливих..

Хоча, хай іде!!! Якщо рідна людина не розуміє, що шчраги, це зараз такий вид шахрайства, рекету і втмагання, то знайдеться тойг, хто зрозуміє!!!!

Це без толку. Я своєму давала... Сказав що ти мені тичеш..... В інтернеті тобі все що хочеш напишуть. А я тільки завдяки форуму з розуму не зійшла.....

Це без толку. Я своєму давала... Сказав що ти мені тичеш..... В інтернеті тобі все що хочеш напишуть. А я тільки завдяки форуму з розуму не зійшла.....
Я теж,якби не форум,може б мене вже й небуло...
Хоча, хай іде!!! Якщо рідна людина не розуміє, що шчраги, це зараз такий вид шахрайства, рекету і втмагання, то знайдеться тойг, хто зрозуміє!!!!
Така він рідна людина....

Друзі , прошу вашої допомоги. Місяці прологнацій, пошуків грошей . Прийшов момент, коли МФО відійшло на інший план. Раптова смерть батька. Усвідомила , що все що було до -дрібниці. Хотіла домовлятися, оплачувати і Дт. В один момент зрозуміла , що виплатила все, та навіть більше. Хочу вашої поради, чи варто займати цю позицію й надалі чи варто оплачувати -домовлятися ітп. У мене 29 МФО , більшість уже в прострочені , інша половина очікує свого часу. Виплатила все та навіть більше , деякі в 4 рази від тіла кредиту. Чи потрібно наймати адвокатам для Боротьби з МФО чи включити режим сніжинки ? Останній час не беру слухавку, телефонують і вдень , і вночі. Дзвінків більше 200. До чого призведе моя позиція «СНІжинки» ? Майна немаю, офіційного доходу немає , крім 860 грн на дитину. Допоможіть порадою благою. Чи варто закривати /продовжувати шараги чи краще віддати людям , які винна немалі суми ?
ПЕрвое успокоение, параллельно сразу сменить карту с детскими(заблокируйте и смените) с них тоже воруют мфо! потом смена телефона, и семье желательно! снежинка полная! как успокоитесь отойдете немного, так пройдет несколько месяцев, потом и поглядите что захотите делать...
Главное запомните, они вам ничего не могут сделать, только звонилки звонить, и писульки писать. Вы не одна, нас много и от того мфо и бесятся;)
Переходите на сторону света, и все наладится :luboff::luboff::luboff:

Вибаячте, але він скотобаза!
Ну що є то є. Хоча як людина і як чоловік не зовсім поганий..... Просто вибісився.... Знав про кредити, допомагав віддати, всі кошти додому, але як запахло смаженим просто забив на мене. Коли мене тут усім форумом до життя повертали він пив пиво і дивився відео на ютубі.... Коли не витримала і почала збирати речі отаке мені видав. Вже півтора місяці минуло. Спілкуємось, бо в нас дитина. Знаю що надіється що повернусь, але поздно.... В мене вже інше життя, та інші прагнення. Після карантину подам на розлучення і адьйос....

Назад
Угорі