За крок до рішення ...

• Автор теми Автор теми Sofiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
Всім форумчанам дякую,зараз це практично моя єдина підтримка❤
В мене більше року прострочки.
Є підтримка чоловіка і рідних.
Але форумом живу)
Ну не можу я без форумчан,які є настільки щирими і нефальшивими людьми)
Чоловік часом каже,ти що знову із своїми віртуальними друзями зависаєш?На що я йому відповідаю:вони справжні) настільки справжні,що ти собі і уявити не можеш?

В мене більше року прострочки.
Є підтримка чоловіка і рідних.
Але форумом живу)
Ну не можу я без форумчан,які є настільки щирими і нефальшивими людьми)
Чоловік часом каже,ти що знову із своїми віртуальними друзями зависаєш?На що я йому відповідаю:вони справжні) настільки справжні,що ти собі і уявити не можеш?
Бажаю всім таких рідних і чоловіка?Я такого немаю,але це робить мене сильнішою,може повезе і я теж зустріну яка за мною і в вогонь і в воду,а може і ні,життя-це лотерея,нажаль воно в мене складне,але дякую за те що є

Бажаю всім таких рідних і чоловіка?Я такого немаю,але це робить мене сильнішою,може повезе і я теж зустріну яка за мною і в вогонь і в воду,а може і ні,життя-це лотерея,нажаль воно в мене складне,але дякую за те що є
Просто Ви ще не зустрілися.Десь рядом Ваша друга половинка.Просто ще не місце і не час.
Мій перший типу чоловік такий тиран був,що я пройшла з ним мабуть всі круги пекла?

Ох уж эти мужья... Как лотерейный билет. Кому то повезло, кому то как у вас, да и у меня, в принципе. Не раскисайте..... Поддержка приходит неожиданно, откуда совсем не ждёшь. Я это точно знаю ;)
2019-04-04-1554364444.webp

І як ви поступили?Збираю речі,з такою людиною життя небачу,я б підтримала в самій тяжкій ситуації...близькі пізнаються в біді,і тоді розумієш хто є хто
Поїхала, на заробітки, повернулась на роботу, існую далі. Ось наклали арешт тна ЗП карту. До речі, більше року нічого не брала, намагаюсь боротись.
Що хочу сказати, зараз ці помийниці жваво почали себе поводити. Дзвіночки, погрози, там де закрила, намагаються або дати гроші, або навпаки , вибити по новому. Одного разу прийшло СМС з паролем від кабінету. Хоча я нігде не намагалась взяти. Будьте обережні і уважні. Зараз щось намічається, і вони як гади заворушились.

Друзі , прошу вашої допомоги. Місяці прологнацій, пошуків грошей . Прийшов момент, коли МФО відійшло на інший план. Раптова смерть батька. Усвідомила , що все що було до -дрібниці. Хотіла домовлятися, оплачувати і Дт. В один момент зрозуміла , що виплатила все, та навіть більше. Хочу вашої поради, чи варто займати цю позицію й надалі чи варто оплачувати -домовлятися ітп. У мене 29 МФО , більшість уже в прострочені , інша половина очікує свого часу. Виплатила все та навіть більше , деякі в 4 рази від тіла кредиту. Чи потрібно наймати адвокатам для Боротьби з МФО чи включити режим сніжинки ? Останній час не беру слухавку, телефонують і вдень , і вночі. Дзвінків більше 200. До чого призведе моя позиція «СНІжинки» ? Майна немаю, офіційного доходу немає , крім 860 грн на дитину. Допоможіть порадою благою. Чи варто закривати /продовжувати шараги чи краще віддати людям , які винна немалі суми ?
Людям отдай и спи спокойно
Віддавайте людям)Я маю менше МФО,призналась чоловіку,але як показує мій досвід не завжди правда це добре,спочатку ніби підтримував,а сьогодні сказав щоб я подякувала що я жива,що він мене не вбив...
Хороший чоловик

Думаю поїхати за кордон на роботу,почати життя з чистого листа,я неможу ні спати,ні їсти,а слухати такі слова від чоловіка дуже тяжко,як ий говорив що любить...
Ниче уедете и все поменяется, я тоже в раздумиях, может и правда уехать,почему и нет. А жизнь начать с чистого листа никогда не поздно, пусть только карантин закончиться
СашаТ, ех, якби би мені хтось допоміг в моїй ситуації, все життя одна . Навіть як розповіла чоловіку ,легше не стало. Людям віддавати потрібно страшні суми, в той же час боюся осуду оточення...
Я тоже людям должна, не парьтесь, отдадите со временем постепенно
В мене було теж 30 боявся прострочок і постійно пролангації робив. Зараз 18 мфо 3 місяці прострочки режим сніжинки. Спочатку було по 100 дзвінків зараз 10 дзвінків. Я теж позичив гроші зараз жалію про це найбільше, відаю кошти знайомим на мфо забив. Начитався страшилок на форумі думав щось буде страшне від мфо нічого взагалі вони безобідні взагалі.

Та викеньте сімку і забудьте про ті мфо. Людям гроші відайте. Я теж зробив помилку позичив кошти в родичів.
Понимаю я тож

Останнє редагування:
Телефонували батькові останні дні його життя ( є гроші ) , пишуть йому смс до сьогодні . Незнаю як бути , іи віддавати останні гроші на шараги (їх , на жаль не вистачить ) чи забити болт і віддати людям
Может они ритуал какой задумали?
То что продадут коллекторам, вам же и лучше, считайте что долга у вас нет, и никто к вам не приедет, во всяком случае они не страшные и никакой угрозы из себя не представляют
А ты их видел?

Останнє редагування:
Назад
Угорі