За крок до рішення ...

• Автор теми Автор теми Sofiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K

Sofiia

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
58
Бали
308
Sofiia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі , прошу вашої допомоги. Місяці прологнацій, пошуків грошей . Прийшов момент, коли МФО відійшло на інший план. Раптова смерть батька. Усвідомила , що все що було до -дрібниці. Хотіла домовлятися, оплачувати і Дт. В один момент зрозуміла , що виплатила все, та навіть більше. Хочу вашої поради, чи варто займати цю позицію й надалі чи варто оплачувати -домовлятися ітп. У мене 29 МФО , більшість уже в прострочені , інша половина очікує свого часу. Виплатила все та навіть більше , деякі в 4 рази від тіла кредиту. Чи потрібно наймати адвокатам для Боротьби з МФО чи включити режим сніжинки ? Останній час не беру слухавку, телефонують і вдень , і вночі. Дзвінків більше 200. До чого призведе моя позиція «СНІжинки» ? Майна немаю, офіційного доходу немає , крім 860 грн на дитину. Допоможіть порадою благою. Чи варто закривати /продовжувати шараги чи краще віддати людям , які винна немалі суми ?

Віддавайте людям)Я маю менше МФО,призналась чоловіку,але як показує мій досвід не завжди правда це добре,спочатку ніби підтримував,а сьогодні сказав щоб я подякувала що я жива,що він мене не вбив...

Друзі , прошу вашої допомоги. Місяці прологнацій, пошуків грошей . Прийшов момент, коли МФО відійшло на інший план. Раптова смерть батька. Усвідомила , що все що було до -дрібниці. Хотіла домовлятися, оплачувати і Дт. В один момент зрозуміла , що виплатила все, та навіть більше. Хочу вашої поради, чи варто займати цю позицію й надалі чи варто оплачувати -домовлятися ітп. У мене 29 МФО , більшість уже в прострочені , інша половина очікує свого часу. Виплатила все та навіть більше , деякі в 4 рази від тіла кредиту. Чи потрібно наймати адвокатам для Боротьби з МФО чи включити режим сніжинки ? Останній час не беру слухавку, телефонують і вдень , і вночі. Дзвінків більше 200. До чого призведе моя позиція «СНІжинки» ? Майна немаю, офіційного доходу немає , крім 860 грн на дитину. Допоможіть порадою благою. Чи варто закривати /продовжувати шараги чи краще віддати людям , які винна немалі суми ?
Однозначно на мфо забить, если есть долги людям, то лучше им отдайте, тем более если пролонгациями выплатили, то даже и думать забудьте о договариваться. режим снежинка, это лучшее что может быть

Співчуваю. Продовжуйте режим сніжинки, краще людям віддавайте, шараги вже своє отримали від вас. На сайтах моніторьте себе тільки, на свякий випадок. Судова влада, реєстр боржників, виконавчих продаждень. А далі вирішуйте проблеми по мірі їх появи.

Доброй ночи, соболезную. Моя позиция такова, изначально отдать деньги людям. А там будите посмотреть на ситуацию. Читайте форум, занимайтесь ребёнком, а про мфо пока забудьте. Если можите, то поменяйте симку.

Віддавайте людям)Я маю менше МФО,призналась чоловіку,але як показує мій досвід не завжди правда це добре,спочатку ніби підтримував,а сьогодні сказав щоб я подякувала що я жива,що він мене не вбив...
Какая бы правда горькой не была, но лучше все таки рассказать, ибо на лжи далеко не уедешь

мда, як там кажуть, "друзі пізнаються в біді". А тут навіть не друг..

Какая бы правда горькой не была, но лучше все таки рассказать, ибо на лжи далеко не уедешь
Думаю поїхати за кордон на роботу,почати життя з чистого листа,я неможу ні спати,ні їсти,а слухати такі слова від чоловіка дуже тяжко,як ий говорив що любить...

Впершу чергу співчуваю Вашій втраті(
Якщо в когось із знайомих брали гроші, то думаю треба віддати, тому що нетреба псувати стосунки зі знпйомими і їм так само можуть бути потрібні ті гроші....
Щодо мфо, то це вже на Ваш розсуд... я б не платив, бо 29 мфо просто оплатити нереально, тому підготуйтесь морально і боріться...
На рахунок того, що Ви вже їи заплатили, то чесно нехочу нічого писати, щоб мене тут не критикували, бо тут сидить дуже багато "спеціалістів", які все знають, але ще жоден не вирішив свої проблеми з мфо... вирішувати це питання треба і лише в правовому полі... ососбисто не стикався з такими ситуаціями, але думаю, що Вам буде краще звернутись до хорошого юриста, але того, що займається виключно кредитиними справами, і думаю що по більшості Ваших мфо питання буде вирішено, навіть можливо повернее переплати по них...
Удачі)

мда, як там кажуть, "друзі пізнаються в біді". А тут навіть не друг..
А я навіть рада що так сталось,могла б бути гірша ситуація,пов,язана зі здоров,ям,я б надіялась,а людина б відвернулась від мене.Руки,ноги,голову маю,непропаду.

Думаю поїхати за кордон на роботу,почати життя з чистого листа,я неможу ні спати,ні їсти,а слухати такі слова від чоловіка дуже тяжко,як ий говорив що любить...
Уходить от него нужно однозначно

Телефонували батькові останні дні його життя ( є гроші ) , пишуть йому смс до сьогодні . Незнаю як бути , іи віддавати останні гроші на шараги (їх , на жаль не вистачить ) чи забити болт і віддати людям

Телефонували батькові останні дні його життя ( є гроші ) , пишуть йому смс до сьогодні . Незнаю як бути , іи віддавати останні гроші на шараги (їх , на жаль не вистачить ) чи забити болт і віддати людям
Забить на мфо. ище раз говорю, это не значит что насовсем, если вам так принципиально, через время при возможности можете вернуть им тело+% это уже на ваше усмотрение

СашаТ, На жаль, у мене рідні частково знають ситуацію, але я «варюся» у цьому болоті сама ;((
vetal050, як вважаєте , можливо оголошення банкротом фіз особи шось вирішить? Думаю усякі варіанти , незнаю як діяти

СашаТ, На жаль, у мене рідні частково знають ситуацію, але я «варюся» у цьому болоті сама ;((
vetal050, як вважаєте , можливо оголошення банкротом фіз особи шось вирішить? Думаю усякі варіанти , незнаю як діяти
Краще б я варилась сама...звикла що можу покладатись лише на себе,а тут повірила,думала людина любить,підтримає а ні ....Мене подруга підтримує,хоча їй мфо наярюють,ще й гроші позичила щоб було на прожиття,отак люди і пізнаюються в біді

действуйте по мере возможностей.
Сначала отдать людям. Если сложно сейчас, то не стоит суетится.
я как читаю что люди остаются без денег на еду...сердце кровью обливается... поставьте себя и свою жизнь на первое место.

Не тот случай это для банкротства, забудьте об этом вообще, это дорого, долго, и нужно, к тому же от звонков мфо вас это не оградит

Назад
Угорі