Щоденник Из князи в грязи.

• Автор теми Автор теми Dimondk27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Через сколько месяцев Алексы тело "своё") предложили ?
Я у них брал в марте-апреле-мае. Точно не помню.. Весной точно:)
Талион в лице Манивео прислали предложение.. вместо 18к оплатить 6.5к до НГ. Тело 5к, соглашаться или выжыдать тело?
Талион в лице Манивео прислали предложение.. вместо 18к оплатить 6.5к до НГ. Тело 5к, соглашаться или выжыдать тело?

Останнє редагування:
Я у них брал в марте-апреле-мае. Точно не помню.. Весной точно:)
Тело какое?

Там же чере сайт Маников платить? У меня же карты то заблочены:(

Побачила назву і дай думаю зайду почитаю .., ну назва сподобалась)) из князи в грязи?...
Свого часу я красива , вільна , незалежна знайомлюсь зі своїм тепер колишнім чоловіком. Все прекрасно в нас живемо разом, їздимо відпочивати , почалась битовуха... грошей не давай, на роботу не позволяв ходити , сиділа дома . Почав піднімати руку . І тут я думаю втікати від нього, грошей 0. З дитиною щоб зняти квартиру беру кредит , і так один за одним. Пролонгувала і брала ще... чудом знайшла сайт і перестала платити їм. Назбиралось 9 МФо . Пройшов час я працюю на двох роботах , помало закриваю кредит за тіло хто пропонує. Залишилось 4. Одне ИНн яке успішно знесено. На все потрібний час і все стане на свої місця. Всім світлої голови і з наступаючим ???

просвітіть будь ласка ІНН то іднтифікаційний? що мається на увазі під його знесенням? я перший день тут)))

просвітіть будь ласка ІНН то іднтифікаційний? що мається на увазі під його знесенням? я перший день тут)))
Почитайте эту тему. Исполнительная надпись нотариуса и взыскание на ее основании кредитного долга частным исполнителем. Основы

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Схожі теми

Назад
Угорі