Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
виконавча готується до майбутніх змін у законодавстві, напевно)))хм, Моно прислало повідомлення, що виконавча служба робила запит перевірки рахунків. Невже знову поблокують? Начеб-то не повинні
Тільки-тільки набрав ходи по погашенню кредитів..
От исполнитнльной))потому, что они запрос прислали))Dimondk27, а откуда монобанк знает, что делает исполнительная служба?)
Не задавали себе такой вопрос?)
Ах, ну, да, как я не подумал)))От исполнитнльной))потому, что они запрос прислали))
Ну до кінця війни чіпати ж не повинні, чи якийсь шухер намічається?виконавча готується до майбутніх змін у законодавстві, напевно)))
От исполнитнльной))потому, что они запрос прислали))
ну..по-перше, ніхто і зараз не забороняє списувати кошти з рахунку.Ну до кінця війни чіпати ж не повинні, чи якийсь шухер намічається?
Та хай хоч зараз 20 % знімають, я не протину..по-перше, ніхто і зараз не забороняє списувати кошти з рахунку.
по-друге..намічається, зараз, у президента, на підписі законопроект, який дозволяє арештовувати рахунки. з певними обмеженнями звісно
Ви дуже гарний клієнт для шараг. Віп.Та хай хоч зараз 20 % знімають, я не проти
Головне щоб повністю не блокували, і хоч щось можно було б зняти
біля 14000, щомісяця, буде дозволено знімати з арештованого рахункуТа хай хоч зараз 20 % знімають, я не проти
Головне щоб повністю не блокували, і хоч щось можно було б зняти
14000 в місяць можна буде знімати? Та в мене зп меншабіля 14000, щомісяця, буде дозволено знімати з арештованого рахунку
Так))14000 в місяць можна буде знімати? Та в мене зп менша![]()
ага, такий гарний, що я запропонував заплатити тіло з 43к, і вони погодилисьВи дуже гарний клієнт для шараг. Віп.
то виходить мене не зачепе?
то виходить мене не зачепе?
не перейматись - це бездіяльність.Тобто, ліпше кажучи, займайтесь, не переймайтесь.
Для визначення такого поточного рахунку у банку фізична особа – боржник звертається до органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, який наклав арешт на кошти фізичної особи – боржника, із заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій. Заява може бути подана в паперовій формі (нарочно або засобами поштового зв’язку) або в електронній формі з дотриманням вимог, встановлених Законом України "Про електронні документи та електронний документообіг". У заяві зазначаються номер поточного рахунку, який фізична особа – боржник просить визначити для здійснення видаткових операцій, та найменування банку, в якому відкрито такий рахунок. Фізична особа – боржник несе відповідальність за достовірність зазначеної у заяві інформації.
не перейматись - це бездіяльність
Подивитись через АСВП нема бажання4 виконавче - від Вердикту Капітал, хз яка контора (16100)
так дивився, Вердикт-Капітал позивач, а по якій конторі лупанули -хз. Тим паче їх же обнулили.Подивитись через АСВП нема бажання![]()