Щоденник Из князи в грязи-2

• Автор теми Автор теми Dimondk27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 19K
так дивився, Вердикт-Капітал позивач, а по якій конторі лупанули -хз. Тим паче їх же обнулили.
По іншім трьом - там чітко написано, яка шарага, я так розумію шарага напряму зробили напис, без колекторської прокладки
якщо в матеріалах справи, в асвп, завантажен виконавчий напис, в ньому повинно бути зазначено хто був первісний кредитор

так дивився, Вердикт-Капітал позивач, а по якій конторі лупанули -хз. Тим паче їх же обнулили.
По іншім трьом - там чітко написано, яка шарага, я так розумію шарага напряму зробили напис, без колекторської прокладки
На АСВП через ідентифікатор доступу.
Там буде на основі чого відкрито провадження.
Маю на увазі первісний кредитор буде визначений.

На АСВП через ідентифікатор доступу.
Там буде на основі чого відкрито провадження.
Маю на увазі первісний кредитор буде визначений.
дивився саме через ідентифікатор. Не знайшов, або проморгав, бо з телефону шукав, і 100500 вкладок. Але то таке. Щось точно буду зносити, скоріше Сенс. і КредитКасу.

Можливо і нема в доках самого напису, де є первісний.
Буває і таке. Що виконавець не завантажує напис.
то і я про це. Якби і зносити треба, бо і сума невелика для мене, але там і виконавець в адекваті, такому гріх і не заплатити, хоча розумію, що треба зносити. Але зносити буду довше, а сума - це 2 тижні роботи.

Чесно, трохи опускаються руки. Відкрили знов те провадження, яке було закритим по Кредит7.

Я вчора посидів з калькулятором, і порахував, що при моїй зарплаті 3500 в тиждень, і залишаючи собі на життя 1500, і 2000 на закриття шараг, то з такими темпами я розхрахуюсь до літа наступного року, якщо виплачувати по списку, навіть з вигіднимм пропозиціями за тіло, чи тіло +відсоток..

Планував домовитись закрити Кредит7 за тіло, бо було закрите виконавче, то воно знов відкрите, і замість 4500 тепер 18000.

Зносити. Так, можливо. Але це довго. Та і поки я,назбираю на знесення вже 5 ВП, то буде 6-7-8 ВП, і непогашене нічого з контор, які теоретично можуть лупанути їх.

Ось так - маленка слабкість в 2020-му, і зараз в 2023-му я працюю лише на закриття боргів. Ніяких радощів в житті. Працюю, щоби закрити борги, і щоб від них не було нових проблем.

30 років, дівчини/дружини немає. Дітей немає. Навіть друзів особливо немає.. дивуюсь, як я ще за рюмку не взявся. Краще десь вбитися вже, бо я не бачу світла в кінці. Мені лише здалося, що я на фінішній прямій.

Навіть вже нема сил довбити той Приват, щоби розблокували картку з ЗП. Розблокують - добре, ні, і фіг з ними, я,все зрозумів, що я сам зламав собі життя, і до кінця життя буду працювати на кредити..

Чесно, вже нема сил, я як та риба яка задихається без води.

але там і виконавець в адекваті, такому гріх і не заплатити
а при чем здесь исполнитель? ты же конторе платишь
Краще десь вбитися вже, бо я не бачу світла в кінці. Мені лише здалося, що я на фінішній прямій.

я,все зрозумів, що я сам зламав собі життя, і до кінця життя буду працювати на кредити..

Чесно, вже нема сил, я як та риба яка задихається без води.
ты точно в Украине живешь? вообще-то у всех одна проблема, а всякие кредиты отходят на дальний план. у части вообще нет жилья и работы, а ты не ценишь что имеешь. отдавать последние деньги на кредиты - такое себе. просто проанализируй что тебе грозит если не отдашь займы - ни-че-го. и уже из этой позиции можешь решать с ними проблемы.
чет не пойму - как у тебя в просроченных оказался смартивей? это ты с ним крутил схемы по погашению других займов?

Останнє редагування:
Помітка для себе.
14. МуСredit

1 виконавче - АлексКредит (19700)
2 виконавче - СенсБанк (40+)
3 виконавче - КредитКаса (25)
4 виконавче - від Вердикту Капітал, хз яка контора (16100)

Поправка
1 виконавче - КредитПлюс

Закрив AlexCredit за тіло

Обновляю свій список (станом на 24 травня)

Закриті
1.Манібум (не пам'ятаю)
2. Є-гроші (сплачено 14000)
3. Мікрокеш (не пам'ятаю)
4. Нові Кредити (сплачено 2520)
5. Містер Кеш (не пам'ятаю)
6. ЛовиЛаве (сплачено 3000)
7. Маніфою (сплачено 2520)
8. Містер Мані (сплачено 4001)
9. ГоФінГо (сплачено 5000)
10. CreditUp (сплачено 3600)
11. AlexCredit (сплачено 5000)

Залишаються
1. Кашинский
2. Форза
3. КредитКаса (ВП)
4. Ощадбанк (16700 кредитка, 27000 кредит)
5. Пумб (27000)
6. Сенсбанк (ВП, кредитка нарахували 55000)
7. Качай Гроші
8. Тенго
9. Кредит 7
10. Манівео
11 Смартівей
12. Кредит 1
13. CreditPlus (ВП)
14. Швидкогроші

Останнє редагування:
трохи офтопу: В 20 років я змінив прізвище, яке було дане при народженні. Вирішив, що як тільки все закрию, всі борги, поверну своє старе прізвище. Ботрохи згоден з тим, що змінюючи прізвище ми міняємо долю. Хто зна, можливо в 2012-му змінивши прізвище я і накликав на себе цю фінансову пастку під назвою МФО і банки.

трохи офтопу: В 20 років я змінив прізвище, яке було дане при народженні. Вирішив, що як тільки все закрию, всі борги, поверну своє старе прізвище. Ботрохи згоден з тим, що змінюючи прізвище ми міняємо долю. Хто зна, можливо в 2012-му змінивши прізвище я і накликав на себе цю фінансову пастку під назвою МФО і банки.
Ім'я треба змінювати

Ботрохи згоден з тим, що змінюючи прізвище ми міняємо долю. Хто зна, можливо в 2012-му змінивши прізвище я і накликав на себе цю фінансову пастку під назвою МФО і банки.
Змінюючи прізвище, робимо дію. Дія - маркер, прив'язуючись до якого або відштовхуючись від якого, плануємо подальші дії. Комусь наявність такого маркера спрощує життя, але якщо по суті розібратись - то що є від, що нема його - все вирішують дії в подальшому, а не дія-маркер, просто дехто знаходить в собі сили щось змінювати лише відштовхнувшись від чогось або прив'язавшись до чогось, для таких людей життя як безкрайній океан, а плавають слабенько. те що маркер вчить плавати - сумнівно, але для когось дійсно працює.
У вашому випадку ви виправдовуєте власноручно створену фінансову пастку прив'язкою до певної дії, але ж видно по форуму що плавати вчитеся. Проявляєте інколи слабкість, але в цілому нормальний настрой. Не депресивте, все зміниться на краще (чи зміните). Ті ж розблокування - ну ні для кого не секрет, що банки кончені, як і деякі виконавці, наразі ще не пророблено конкретний механізм, щоб карати банк за бєспрєдєл, тут прогалина, варто перетерпіти, прогалина тимчасова.

опять налетели коршуны, заклевали, понять - нет, постебаться - так запросто.

Це форум. В кожного свої міркування і бачення.
Не сприймайте все предметно і за особисте.
Ніхто тут нікого не клює... просто жартуємо
Тому що знаємо що ці всі "проблеми" з часом і у вас будуть викликати сміх.

Ну от чесно?ви в таку фігню вірите))
Що визиває сміх.
Змінюйте ім'я.Мож фортуна розвернеться))
Вам своє відношення до ситуації треба переосмислити....

а це не вашу тему якось закрили за те, що я з іншою форумчанкою довели вас до істерики і ви теж почали кидатись образами на правду?
апд. то таки була я з Душою і ваша тема. бачу в світосприйнятті з того часу нічого не змінилось. а дитину з дитбудинку таки всиновили?

Ну от чесно?ви в таку фігню вірите))
Що визиває сміх.
Змінюйте ім'я.Мож фортуна розвернеться))
Вам своє відношення до ситуації треба переосмислити....
Нічого, що хочу повернути прізвище яке було ПРИ НАРОДЖЕННІ? І змінив в 2012-му через те, що банально не міг вимовити, бо я заїкаюсь?

Назад
Угорі