ИП закрьІто, Дурашкевич умом не понять

• Автор теми Автор теми Бідося
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 256
  • Перегляди Перегляди 9K
Так я прочитала супровідний, постановление о закрьІтии отправлено, алексам, мнеи на банки где якобьІ мои счета, ощад с**а сейчас будет 10 дней морозится, еще те с...ки

Мое по Алексам закрьІла, по етому и спрашиваю у кого также
А почему 10 дней банк будет морозиться ? Это в банке срок такой поставили ?

А почему 10 дней банк будет морозиться ? Это в банке срок такой поставили ?
Та ощад сказочньІй, прошльІй раз через 10 дней снял арест, на гарячию звонила чутьли не матом крьІла, такая у них процедура и сроки

Даже кредит сам закритий? Ви їм пролонговували?
. Не знаю про кредит, я вже рік нікуди не заходила, забула всі паролі, нова сімка , нове життя, кредитів у мене нема, я нікому нічого не винна

Та ощад сказочньІй, прошльІй раз через 10 дней снял арест, на гарячию звонила чутьли не матом крьІла, такая у них процедура и сроки
Че
За 10 дней снял арест? После каких Ваших телодвижений? Простите чуть не в теме, но на грани НП

. Не знаю про кредит, я вже рік нікуди не заходила, забула всі паролі, нова сімка , нове життя, кредитів у мене нема, я нікому нічого не винна
Навіть Дурашкевич з Алексами пройнялисяя Вашим настроєм і вирішили бігенько з Вами розпрощатися?

Назад
Угорі