потом не говорите, что я вас не предупреждал))Ну хорош интриговать... Тут уже и так загадка на загадке..
Давайте в двух словах или в ЛК
Да, по нечетным))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
потом не говорите, что я вас не предупреждал))Ну хорош интриговать... Тут уже и так загадка на загадке..
Давайте в двух словах или в ЛК
Да, по нечетным))
Я зажмурилась...))потом не говорите, что я вас не предупреждал))
Я зажмурилась...))
Немного помогло))
Но пончиков до Вашего приезда есть перехотелось ?
пончики побеждают все))Неугомонная)))))Я зажмурилась...))
Немного помогло))
Но пончиков до Вашего приезда есть перехотелось ?

Я больше так не буду ?Неугомонная)))))![]()
У меня от Алексов есть, мое второе.. так она сначало все счета арестовала по второму кругу, а почти через месяц, вот 14 мая открыла ещё одно провадження, на снятие 20% из зарплаты((( уже после того, как я в суд подала..знать бы еще кого нить, у кого есть ИНН по алекскредиту)))) может они ваще закрываются нафиг, вот и отзывают
Поки змін немає, чекаю поки ощад розчухається, постанови вона відправила всім- банкам, мені і алексам, так вказано в супровідному на реєстріБідося, Наша Ви тєлєсвєзда,що у Вас є якісь новини з приводу дій Дорошкевич у Вашому випадку?

Походу,ні.еще кому нибудь пощасливилось быть "прощенным"???![]()
да потому, что банки такие же упыри как и МФОшки(((Походу я одна кому закрила вп, без виконання. Сьогодні дозвонилась до її офісу, помічниця сказала що провадження було закрито 15.05 і відправлено на всі адресати постанову. Позвонила на гар. лінію ощадбанку так ці на повному морозі, то розблокування займається спеціаліст в гол. офісі, то в ввіділенні в якому я обслуговуюсь, ці упирі не кращі за мфоошних шахраїв і немає на них управи. Порекомендували ідти до керуючого свого відділення, такшо ще треба туди сходити що це за сроки розблокування
Я ніяк неможу поняти, і далі відкривають нові вп, а мені закрила, як лоторею виграла!!!!да потому, что банки такие же упыри как и МФОшки(((
не знаю в связи с чем вам повезло)))Я ніяк неможу поняти, і далі відкривають нові вп, а мені закрила, як лоторею виграла!!!!
Ой ощад вообще самый неудосконаленый банк..все решается только на том отделении где открывали карту((Походу я одна кому закрила вп, без виконання. Сьогодні дозвонилась до її офісу, помічниця сказала що провадження було закрито 15.05 і відправлено на всі адресати постанову. Позвонила на гар. лінію ощадбанку так ці на повному морозі, то розблокування займається спеціаліст в гол. офісі, то в ввіділенні в якому я обслуговуюсь, ці упирі не кращі за мфоошних шахраїв і немає на них управи. Порекомендували ідти до керуючого свого відділення, такшо ще треба туди сходити що це за сроки розблокування