ИП закрьІто, Дурашкевич умом не понять

• Автор теми Автор теми Бідося
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 256
  • Перегляди Перегляди 9K
Бідося, Наша Ви тєлєсвєзда,що у Вас є якісь новини з приводу дій Дорошкевич у Вашому випадку?

знать бы еще кого нить, у кого есть ИНН по алекскредиту)))) может они ваще закрываются нафиг, вот и отзывают
У меня от Алексов есть, мое второе.. так она сначало все счета арестовала по второму кругу, а почти через месяц, вот 14 мая открыла ещё одно провадження, на снятие 20% из зарплаты((( уже после того, как я в суд подала..

Бідося, Наша Ви тєлєсвєзда,що у Вас є якісь новини з приводу дій Дорошкевич у Вашому випадку?
Поки змін немає, чекаю поки ощад розчухається, постанови вона відправила всім- банкам, мені і алексам, так вказано в супровідному на реєстрі

Какое-то время не было Дурашкевич, а сегодня наволочь начала делать от финфорса

дальше роет себе могилу, это тупое и жадное существо

Походу я одна кому закрила вп, без виконання. Сьогодні дозвонилась до її офісу, помічниця сказала що провадження було закрито 15.05 і відправлено на всі адресати постанову. Позвонила на гар. лінію ощадбанку так ці на повному морозі, то розблокування займається спеціаліст в гол. офісі, то в ввіділенні в якому я обслуговуюсь, ці упирі не кращі за мфоошних шахраїв і немає на них управи. Порекомендували ідти до керуючого свого відділення, такшо ще треба туди сходити що це за сроки розблокування

Походу я одна кому закрила вп, без виконання. Сьогодні дозвонилась до її офісу, помічниця сказала що провадження було закрито 15.05 і відправлено на всі адресати постанову. Позвонила на гар. лінію ощадбанку так ці на повному морозі, то розблокування займається спеціаліст в гол. офісі, то в ввіділенні в якому я обслуговуюсь, ці упирі не кращі за мфоошних шахраїв і немає на них управи. Порекомендували ідти до керуючого свого відділення, такшо ще треба туди сходити що це за сроки розблокування
да потому, что банки такие же упыри как и МФОшки(((

Ой ощад вообще самый неудосконаленый банк..все решается только на том отделении где открывали карту((
Причем в телеф режиме невозможно вообще ничего добиться((

Назад
Угорі