Йой, біда! Срочно!!!

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго вам усім дня! Ось і я тут.... колись розкажу і свою історію, але зараз таке питання... Хто знає цей номер 0678153296? Прийшло на вайбер, пише "Служба безопасности" і пише, що то Е-гроші , звуть Іван Константинович і питає що у мене сталося і як я бачу ситуацію ???
Можно номерочек Иван Константиновича себе сохраню,?а то мне в вайбере Тенгизы и Казбеки пишут,и не спрашивают сволочи шо сталось,а сразу зарэзать обещают))))

Я думала, що насправді біда...

Где-то в глубине лишь мне всегда хотелось увидеть красиво раскрашенные вручную пасхальные яички. Хэнд мэйд, так сказать.
В силу грядущего кризиса, яички могут выглядеть не как обычно, как ты привыкла их видеть. Красить яички будут все подряд, без разбору, у кого какие есть.

На какой день просрочки написали?

Можно номерочек Иван Константиновича себе сохраню,?а то мне в вайбере Тенгизы и Казбеки пишут,и не спрашивают сволочи шо сталось,а сразу зарэзать обещают))))
Оффтоп
извините, что не в тему...но очень интересно...а клубничную Милку любите?)))

В силу грядущего кризиса, яички могут выглядеть не как обычно, как ты привыкла их видеть. Красить яички будут все подряд, без разбору, у кого какие есть.
Вадь, охотно верю.
Кто-то даже перепелиные.

Доброго вам усім дня! Ось і я тут.... колись розкажу і свою історію, але зараз таке питання... Хто знає цей номер 0678153296? Прийшло на вайбер, пише "Служба безопасности" і пише, що то Е-гроші , звуть Іван Константинович і питає що у мене сталося і як я бачу ситуацію ???
Очима. Чи в нього є варіанти? І у чому біда? Чи то в нього біда і він хоче про те поговорити? То послуги психолога за тарифами ???

ФхІвЕць напевно. В 16 років кредит ))
Так,я те чипушило вичислила,йому18 років у фейсбуці підписаний Іван Грозний.Я взяла його фотки отфотошопила,і відправила його друзям.Дайте на хлебушок.
У меня у фейсбуке фейкова стр,ну напевно він так і не зрузумів,чія робота
А,
Так,я те чипушило вичислила,йому18 років у фейсбуці підписаний Іван Грозний.Я взяла його фотки отфотошопила,і відправила його друзям.Дайте на хлебушок.
У меня у фейсбуке фейкова стр,ну напевно він так і не зрузумів,чія робота
ще я переживаю,а якщо то не він,трохи совість гризе

Простите, Вы в своем уме или на Вас так действует обстановка в стране?
Я Вас не сильно огорчу, если скажу, что идет лесом Ваш Ваня и так, на всякий случай, Петя тоже, если вдруг объявится?
Нам нет дела до мифологии и Ваших бурных фантазий. Мы - реалисты.
Попробуйте ложиться спать пораньше и не думать об утехах. Думаю, попустит.
Ой,це ще цвіточки,мені ще й не таке,писали,вже 3 раз маю в тюрму сісти!!!
Если Вы такая же, как на автарке, то милости просим - моя камера рядом)))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі