Йой, біда! Срочно!!!

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Служба безопасности а на фотке главной флаг украины?
от меня привет передайте, сегодня с ним общалась) и по вайберу и по телефону)
норм парень, не конфликтный)
Такшонадоплатитьидтиемунуразпареньхороший????

Написав що скаже мому директору , а я йому таке написала...

Важливо!
При цьому, приватні особи та організації (колекторські компанії), які при виконанні своїх функцій або наданні послуг банку безпосередньо чи опосередковано отримали конфіденційну інформацію, зобов’язані не розголошувати цю інформацію і не використовувати її на свою користь чи на користь третіх осіб. Тому, такі дії колекторів, як: розміщення інформації про заборгованість клієнта не всередині запечатаного конверту, а на ньому; дзвінки і листи про борги співробітника на ім’я начальника і т. д. є неправомірними.
А він те прочитав???
Ви розумієте, що після прочитання даного повідомлення в тієї особи когнітивний дисонанс стався???

Щось ще там виписує, бо я відправила їм лист, щоб мені мої договори прислали і що я вже в кіберполіцію зверталася... а оно пише що я не сама умна....і ще шось пише і пише.....

Ой,це ще цвіточки,мені ще й не таке,писали,вже 3 раз маю в тюрму сісти!!!

ой, ну шо ж вы так без пробелов то?)
а я не пропагандирую платить) хорошим парням все прощается, вот и мы все долги прощаем :)
А что ж вы так спустя год после регистрации топить за евоши начали?

Щось ще там виписує, бо я відправила їм лист, щоб мені мої договори прислали і що я вже в кіберполіцію зверталася... а оно пише що я не сама умна....і ще шось пише і пише.....
мой вам совет, не в коем случае не церемонься с ними
пусть подписуются как хотят - служба безопасности и тд
в стране карантин, законы про списание еще действуют, а будет упираться то игнорьте
от игнора еще никто не умирал
просто предупредите родню, что будет звонить дядя и рассказывать про вас каку :(

У меня тоже блок на все незнакомые номера и режим снежинки. Но вайбер не удаляла. Самые гЛавнистые ? туда писали, монетка, говнивочка и еще пару я сразу заблокировала, не читая. И то, читала, просто интересно было, что они эдакого мне напишут.

А что ж вы так спустя год после регистрации топить за евоши начали?
ни в коем случае не топлю за них
зарегалась в мае прошлого года изза того что хороший друг набрался мфо, а я в качестве поддержки читала разную интересную информацию на форуме
уж вышло так что немного и я загребла в эту долину, а тут все таки собратьев много, да и во время карантина сидя дома часто здесь начала сидеть)
ничего личного)

мой вам совет, не в коем случае не церемонься с ними
пусть подписуются как хотят - служба безопасности и тд
в стране карантин, законы про списание еще действуют, а будет упираться то игнорьте
от игнора еще никто не умирал
просто предупредите родню, что будет звонить дядя и рассказывать про вас каку :(
Вже дзвонили багатьом !

ни в коем случае не топлю за них
зарегалась в мае прошлого года изза того что хороший друг набрался мфо, а я в качестве поддержки читала разную интересную информацию на форуме
уж вышло так что немного и я загребла в эту долину, а тут все таки собратьев много, да и во время карантина сидя дома часто здесь начала сидеть)
ничего личного)
Вообще ничего личного, но складывается впечатление, что на приеме у дерматолога.
Тут все свои)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі