Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
12202 назад и получите ответ.А Вы рассказывали, когда пришли?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
12202 назад и получите ответ.А Вы рассказывали, когда пришли?))
наверное просто долго молчала и прорвалоВообще ничего личного, но складывается впечатление, что на приеме у дерматолога.
Тут все свои)))
Понятненько, бо я новенька, до вчора в стресі була (просрочки тільки тиждень, дзвонили вже дуже багатьом, на телефоні вже заблокувала 138 номерів) , зараз попускає, коли вас перечитую...я сначала отправила не полное сообщение и вышло "служба безопасности а на фотке гЛавно"
вот с этого и угораем))
я думаю каждый из нас первое время очень нервничал, пока не вник в суть этих гЛавно-контор))Понятненько, бо я новенька, до вчора в стресі була (просрочки тільки тиждень, дзвонили вже дуже багатьом, на телефоні вже заблокувала 138 номерів) , зараз попускає, коли вас перечитую...
Мені знайомий юрист порадив або з ними не говорити, або відшивати культурно, і ще в поліції таке саме сказали... от я і опірилась! Хоча інколи і страшно, але це ж тільки початок? Це нормально коли око сіпається, телефона боюсь ?А він те прочитав???
Ви розумієте, що після прочитання даного повідомлення в тієї особи когнітивний дисонанс стався???
Не всі вони культурне спілкування розуміють...Мені знайомий юрист порадив або з ними не говорити, або відшивати культурно, і ще в поліції таке саме сказали... от я і опірилась! Хоча інколи і страшно, але це ж тільки початок? Це нормально коли око сіпається, телефона боюсь ?
чтобы глаз не дергался - пейте валерьянку иль 50гр на душу и тогда море по колено)Мені знайомий юрист порадив або з ними не говорити, або відшивати культурно, і ще в поліції таке саме сказали... от я і опірилась! Хоча інколи і страшно, але це ж тільки початок? Це нормально коли око сіпається, телефона боюсь ?
НетА Вы рассказывали, когда пришли?))
Бог прощает, а наша задача сделать так, чтоб встреча с Богом наших мерзких звонилок произошла как можно раньше..ой, ну шо ж вы так без пробелов то?)
а я не пропагандирую платить) хорошим парням все прощается, вот и мы все долги прощаем![]()
та фу, разве стоит об таких свои рученьки морать?Бог прощает, а наша задача сделать так, чтоб встреча с Богом наших мерзких звонилок произошла как можно раньше..
а кто о руках говорит?та фу, разве стоит об таких свои рученьки морать?![]()
я не знаю какие у вас методыа кто о руках говорит?

Шли мне. Не хотелось сразу раскрывать все карты, но Иван Константинович - мое второе имя.Меня попросите, я свои накрашу и скину фотку
Где-то в глубине души, я так и думалШли мне. Не хотелось сразу раскрывать все карты, но Иван Константинович - мое второе имя.
Отправь ему вот это сообщение:Доброго вам усім дня! Ось і я тут.... колись розкажу і свою історію, але зараз таке питання... Хто знає цей номер 0678153296? Прийшло на вайбер, пише "Служба безопасности" і пише, що то Е-гроші , звуть Іван Константинович і питає що у мене сталося і як я бачу ситуацію ???
Где-то в глубине лишь мне всегда хотелось увидеть красиво раскрашенные вручную пасхальные яички. Хэнд мэйд, так сказать.Где-то в глубине души, я так и думал
Ой,це ще цвіточки,мені ще й не таке,писали,вже 3 раз маю в тюрму сісти!!!
[/QUOTой ну що ви а детей забирали ? Аборти робити пропонували ? Статтю за домагання приписували ? Всього і не згадаеш ??? фантазії бурхливі й якісь хворобливі