Йой, біда! Срочно!!!

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тоже мне беда, таких бед тут у всех вагон и маленькая тележка.))

О ном парень неконфликтный,спросите его ЗП :попкорн:

я сначала отправила не полное сообщение и вышло "служба безопасности а на фотке гЛавно"
вот с этого и угораем))
Понятненько, бо я новенька, до вчора в стресі була (просрочки тільки тиждень, дзвонили вже дуже багатьом, на телефоні вже заблокувала 138 номерів) , зараз попускає, коли вас перечитую...

Понятненько, бо я новенька, до вчора в стресі була (просрочки тільки тиждень, дзвонили вже дуже багатьом, на телефоні вже заблокувала 138 номерів) , зараз попускає, коли вас перечитую...
я думаю каждый из нас первое время очень нервничал, пока не вник в суть этих гЛавно-контор))
поэтому держимся вместе - нас много))

А він те прочитав???
Ви розумієте, що після прочитання даного повідомлення в тієї особи когнітивний дисонанс стався???
Мені знайомий юрист порадив або з ними не говорити, або відшивати культурно, і ще в поліції таке саме сказали... от я і опірилась! Хоча інколи і страшно, але це ж тільки початок? Це нормально коли око сіпається, телефона боюсь ?

Мені знайомий юрист порадив або з ними не говорити, або відшивати культурно, і ще в поліції таке саме сказали... от я і опірилась! Хоча інколи і страшно, але це ж тільки початок? Це нормально коли око сіпається, телефона боюсь ?
Не всі вони культурне спілкування розуміють...

чтобы глаз не дергался - пейте валерьянку иль 50гр на душу и тогда море по колено)
проще морозиться, нежели как попугай каждый день им повторять одно и то же)
они ж тупые, с одного раза не понимают))

ой, ну шо ж вы так без пробелов то?)
а я не пропагандирую платить) хорошим парням все прощается, вот и мы все долги прощаем :)
Бог прощает, а наша задача сделать так, чтоб встреча с Богом наших мерзких звонилок произошла как можно раньше..

Вкладення

• 193380876.gif
    193380876.gif
    372.5 Кб · Перегляди: 19
Доброго вам усім дня! Ось і я тут.... колись розкажу і свою історію, але зараз таке питання... Хто знає цей номер 0678153296? Прийшло на вайбер, пише "Служба безопасности" і пише, що то Е-гроші , звуть Іван Константинович і питає що у мене сталося і як я бачу ситуацію ???
Отправь ему вот это сообщение:

Вкладення

• пн,бе.mp4
    390.4 Кб
О
Ой,це ще цвіточки,мені ще й не таке,писали,вже 3 раз маю в тюрму сісти!!!
[/QUOTой ну що ви а детей забирали ? Аборти робити пропонували ? Статтю за домагання приписували ? Всього і не згадаеш ??? фантазії бурхливі й якісь хворобливі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі