Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
[POSTS=5000]адьйос.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
[POSTS=5000]адьйос.
[POSTS=5000]Не сильний в іспанській, але щось типу йди на йух[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Арріведерчі е ґраціе..і адьйос.
Не виходить мені пвдписати заяву, ніяк, прийдеться відправляти поштою, скажіть потрібно заяву заповняти власноруч від руки чи можна друк варіант
Що саме не вийшло?Не виходить мені пвдписати заяву, ніяк, прийдеться відправляти поштою, скажіть потрібно заяву заповняти власноруч від руки чи можна друк варіант
Але крім самої заяви більше нічого не треба? З банку?Що саме не вийшло?
Думаю підійде і друкований варіант аби підпис був від руки
Для визначення видаткового рахунку нічого не потрібноАле крім самої заяви більше нічого не треба? З банку?
Ще таке, відправила лист щойно щоб можна було з зарплатної корист 2 мін зп, заходжу в ощад ( отримую виплати на дітей) і там теж блокуванняЩо саме не вийшло?
Думаю підійде і друкований варіант аби підпис був від руки
Видатковим може бути один рахунокЩе таке, відправила лист щойно щоб можна було з зарплатної корист 2 мін зп, заходжу в ощад ( отримую виплати на дітей) і там теж блокування, мені теж писати заяву нову? Чи як тут?
А з цим що робитиВидатковим може бути один рахунок
Пробуйте брать справку в банку,що рахунок соціальний і відправляйте виконавцю.А з цим що робити
Ви можете користуватись сумою 14200 на місяць.До теми, зайшла в асвп, і там постанова сьогоднішнім число про те що можу корист. зарплатною в межах 2 зп( доречі підписувала заяву через вчасно ЕДО, напевно підходить))) і в приваті тепер картки заблоковані як і були але ось таке повідомленнято я зможу зняти кошти ще в цьому місяці? Бо зп ще не було, сьогодні лише 2 число, це мене цікавить?
ЦЕ типу цього місяця зможу, правильно?Ви можете користуватись сумою 14200 на місяць.
Так. Календарний місяць завжди з 1го)ЦЕ типу цього місяця зможу, правильно?
Це добре, буду ще пробувати за соціальний рахунок писати заяву, може знімуть арештТак. Календарний місяць завжди з 1го)
20% від зарплатні після податків і військового збору.І згову сьогодні нова постанова в дії, про стягнення 20% з зп, вчора прийшла постанова про користування коштів в межах 2 зп, поясніть мені як це все буде відбуватися, наприклад зп 20000 то як і що вони вираховувати будуть?
Але 14.200 точно зможу зняти, так?20% від зарплатні після податків і військового збору.
Тобто якщо ваша чиста зп вже 20000, то 4к відрахують і 16 зайде на картку.
А з картки він так само може зняти ще 1800 якщо надішле платіжну інструкцію на списання
Якщо виконавцем винесена відповідна постанова і банк її опрацьовав вже, то так, точноАле 14.200 точно зможу зняти, так?