Яка заява виконавцю краще?

• Автор теми Автор теми Кларк Кент
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K
Не виходить мені пвдписати заяву, ніяк, прийдеться відправляти поштою, скажіть потрібно заяву заповняти власноруч від руки чи можна друк варіант
Що саме не вийшло?
Думаю підійде і друкований варіант аби підпис був від руки

Що саме не вийшло?
Думаю підійде і друкований варіант аби підпис був від руки
Ще таке, відправила лист щойно щоб можна було з зарплатної корист 2 мін зп, заходжу в ощад ( отримую виплати на дітей) і там теж блокування 🤬🤬🤬 , мені теж писати заяву нову? Чи як тут?

Ще таке, відправила лист щойно щоб можна було з зарплатної корист 2 мін зп, заходжу в ощад ( отримую виплати на дітей) і там теж блокування 🤬🤬🤬 , мені теж писати заяву нову? Чи як тут?
Видатковим може бути один рахунок

До теми, зайшла в асвп, і там постанова сьогоднішнім число про те що можу корист. зарплатною в межах 2 зп( доречі підписувала заяву через вчасно ЕДО, напевно підходить))) і в приваті тепер картки заблоковані як і були але ось таке повідомлення👇 то я зможу зняти кошти ще в цьому місяці? Бо зп ще не було, сьогодні лише 2 число, це мене цікавить?

Вкладення

• Screenshot_20241002_182947_Privat24.webp
    Screenshot_20241002_182947_Privat24.webp
    93.7 Кб · Перегляди: 40
До теми, зайшла в асвп, і там постанова сьогоднішнім число про те що можу корист. зарплатною в межах 2 зп( доречі підписувала заяву через вчасно ЕДО, напевно підходить))) і в приваті тепер картки заблоковані як і були але ось таке повідомлення👇 то я зможу зняти кошти ще в цьому місяці? Бо зп ще не було, сьогодні лише 2 число, це мене цікавить?
Ви можете користуватись сумою 14200 на місяць.

І згову сьогодні нова постанова в дії, про стягнення 20% з зп, вчора прийшла постанова про користування коштів в межах 2 зп, поясніть мені як це все буде відбуватися, наприклад зп 20000 то як і що вони вираховувати будуть?

І згову сьогодні нова постанова в дії, про стягнення 20% з зп, вчора прийшла постанова про користування коштів в межах 2 зп, поясніть мені як це все буде відбуватися, наприклад зп 20000 то як і що вони вираховувати будуть?
20% від зарплатні після податків і військового збору.
Тобто якщо ваша чиста зп вже 20000, то 4к відрахують і 16 зайде на картку.
А з картки він так само може зняти ще 1800 якщо надішле платіжну інструкцію на списання

20% від зарплатні після податків і військового збору.
Тобто якщо ваша чиста зп вже 20000, то 4к відрахують і 16 зайде на картку.
А з картки він так само може зняти ще 1800 якщо надішле платіжну інструкцію на списання
Але 14.200 точно зможу зняти, так?

Назад
Угорі