Яка заява виконавцю краще?

• Автор теми Автор теми Кларк Кент
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K
довідки - виписка по картці - вибираєте картку - вид виписки (там же - по окремій картці або по рахунку) - тільки цільові зарахування

Велике дякую, на крайняк, буду показувать, що гроші переведені зі скарбнички капали з цільових грошей🤣
довідки - виписка по картці - вибираєте картку - вид виписки (там же - по окремій картці або по рахунку) - тільки цільові зарахування
Це ж по ідеї має проканати, вірно?)

Останнє редагування:
Велике дякую, на крайняк, буду показувать, що гроші переведені зі скарбнички капали з цільових грошей🤣

Це ж по ідеї має проканати, вірно?)
по ідеї повинно. а там або судитись , або видаткові на дві мін.зп

Хто може надати зразок заяви на зняття арешту з карти Соціальної і Зарплатної.Бо усе заблоковано,а користуватись немаю як.

Хто може надати зразок заяви на зняття арешту з карти Соціальної і Зарплатної.Бо усе заблоковано,а користуватись немаю як.

Вибачте, а переводи від мене ( якщо я комусь кидала гроші), то неважливо ж?)

Теж от розмірковую над таким питанням:
чи можна подавати дві заяви виконавцю?
Маю картку для виплат ПриватБанку, на яку отримую соціальні виплати на дитину до 3-х років. Чи можна подати заяву про зняття арешту з даного рахунку як такого, на який надходять цільові виплати, і плюс заяву про встановлення рахунку видатковим, але в іншому банку (Моно) ?

Теж от розмірковую над таким питанням:
чи можна подавати дві заяви виконавцю?
Маю картку для виплат ПриватБанку, на яку отримую соціальні виплати на дитину до 3-х років. Чи можна подати заяву про зняття арешту з даного рахунку як такого, на який надходять цільові виплати, і плюс заяву про встановлення рахунку видатковим, але в іншому банку (Моно) ?
Можно.
Соцвиплати не підлягають арешту взагалі. Проте виконавцям треба мордом лиця туцнути в це.
Ну а видатковий рахунок - це ваше гарантоване право.

Можно.
Соцвиплати не підлягають арешту взагалі. Проте виконавцям треба мордом лиця туцнути в це.
Ну а видатковий рахунок - це ваше гарантоване право.
Дякую! )
Взагалі, мені здається, що це скоріше питання до банку, адже у постанові виконавець пише «накласти арешт на всі рахунки, крім тих, на які арешт накладати не можна». ))
Банк би мав сам відмовити у арешті даного рахунку. 🤔

Шановні знавці-форумчани, чи потрібно додавати копію свідоцтва про народження дитини, якщо звертаюсь до виконавця із заявою щодо зняття арешту з виплат при народженні дитини? Заяву надсилатиму на електронку, завірятиму КЕП.
Якщо потрібно, то чи може це бути фотокопія? Її теж потрібно завірити КЕП?

Довідку з банку про цільове призначення картки/рахунку та виписку по картці/рахунку додаватиму само собою. :)

Шановні знавці-форумчани, чи потрібно додавати копію свідоцтва про народження дитини,
Нема таких вимог.
Довідку з банку про цільове призначення картки/рахунку та виписку по картці/рахунку додаватиму само собою. :)
Накладаєте КЕП і відправляєте з вимогою зняти арешт з соціального рахунку

Усім вітання! :smile:
Минулого понеділка подавала виконавцю дві заяви -- на призначення рахунку для видаткових операцій та на зняття арешту з цільового рахунку.
Щодо рахунку для видаткових операцій -- все своєчасно, у вівторок ввечері виніс постанову. Операції на суму 14200 розблоковано.

А щодо цільового рахунку -- поки ніяких рухів. Тільки скан моєї заяви у АСВП приєднано.
Є якісь регламентовані законодавством терміни розгляду і опрацювання?

Є якісь регламентовані законодавством терміни розгляду і опрацювання?
Здається як і на всі інші постанови - два робочі дні.

[POSTS=100]Хоча є виконавці, які тупо ігнорять свої обов"язки.
В мене в обидвох випадках по знесенню внн, після надсилання мною їм заяв на закриття ВП згідно рішення суду, морозились днів по 5... але чарівна піндюлина у вигляді листа їм на мейл з попередженням того що звернусь в апву і мін"юст з приводу їх бездіяльності і недбалого ставлення до своїх обов"язків :sarcastic: - в той же день все закривалось чарівним методом і видалялось з реєстру боржників))[/POSTS]

Назад
Угорі