Яка заява виконавцю краще?

• Автор теми Автор теми Кларк Кент
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K
UPD:
Поки я знайомилась з сайтом Асоціації приватних виконавців України,
мій виконавець виніс постанову про зняття арешту з цільового рахунку. 🙌 :yes2:

А, ну просто десь місяця 4 в мене лише зп заходе, а то декілька раз капали гроші зі скарбнички приват

Просто думаю що краще, бахнути нову зарплатну чи хай же ця буде
А сенс "бахнути нову зарплатну"вони ж рахунок все одно бачать,чи ні?
Ви коли підписуватимете, то завантажте всі доки і підпишіть все відразу і той архів скиньте виконавцю
А куди взагалі приходить сповіщення,про блокування рахунків,і там буде прізвище приватного виконавця,що наклав арешт?Писати йому,обов'язково,чи можна у банку вирішити.У мене зарплатна Райф.

А куди взагалі приходить сповіщення,про блокування рахунків,і там буде прізвище приватного виконавця,що наклав арешт?Писати йому,обов'язково,чи можна у банку вирішити.У мене зарплатна Райф.
Сповіщення особисто мені приходили в банківські додатки + банк ще надсилав листа на електронку.
Так, там будуть дані виконавця.

Ще в Дію мало б приходити.
Плюс, якщо Ви зареєстровані в Електронному Суді, то ще в ЕС.

Писати виконавцю обовʼязково :) , банк без постанови виконавця не зніме арешт.

А куди взагалі приходить сповіщення,про блокування рахунків
В додаток.
СМС.
і там буде прізвище приватного виконавця,що наклав арешт?
Це в Дія і АСВП
Писати йому,обов'язково,чи можна у банку вирішити.У мене зарплатна Райф.
Банк це не вирішує.
В нього має бути постанова від виконавчої. Про арешт і про зняття/розблокування рахунка

Сповіщення особисто мені приходили в банківські додатки + банк ще надсилав листа на електронку.
Так, там будуть дані виконавця.

Ще в Дію мало б приходити.
Плюс, якщо Ви зареєстровані в Електронному Суді, то ще в ЕС.

Писати виконавцю обовʼязково :) , банк без постанови виконавця не зніме арешт.
Дякую.А у Вас швидко зняли?
В додаток.
СМС.

Це в Дія і АСВП

Банк це не вирішує.
В нього має бути постанова від виконавчої. Про арешт і про зняття/розблокування рахунка
Дякую.АСВП-це що?

Будь ласка. 🤝
Якщо мова про цільовий рахунок (але у мене соціальні виплати на дитину) — то трошки більше тижня це зайняло часу.
А кошти не зняли,просто блокування,і все?
Там будуть постанови.
А можливий варіант оформити картку у Райфі на маму,домовитись із роботодавцем,щоб мені на цей рахунок приходила з/п?

В мене вже голова кипить, від інфи за день))) тобто якщо я маю зп в приват, але ще крвм зп туди надходять інші кошти тл мені писати заяву на користування коштами в межах 2 мінімалок?

В мене вже голова кипить, від інфи за день))) тобто якщо я маю зп в приват, але ще крвм зп туди надходять інші кошти тл мені писати заяву на користування коштами в межах 2 мінімалок?
Так

І ще до заяви кріпимо довідеу з банку про те що це дійсно картка для виплат зп? І все, чи ще щось
Якщо на карту не буває інших надходжень,то можете спробувати її розблокувати повністю.В іншому випадку тільки заява на визнання видаткового рахунку

Якщо на карту не буває інших надходжень,то можете спробувати її розблокувати повністю.В іншому випадку тільки заява на визнання видаткового рахунку
Були інші
Хто знає, відправляю заяву та довідку з банку, потрібно електронний підпис?

Останнє редагування:
Були інші

Хто знає, відправляю заяву та довідку з банку, потрібно електронний підпис?
Для визначення рахунку видатковим не потрібно ніяких довідок.
Тільки заява з вказаним рахунком і в якому банку. Все.

Щодо КЕП - він потрібен якщо відправляєте електронкою. Якщо листом по укрпошті, то просто вручну підписали заяву і адьйос.

Для визначення рахунку видатковим не потрібно ніяких довідок.
Тільки заява з вказаним рахунком і в якому банку. Все.

Щодо КЕП - він потрібен якщо відправляєте електронкою. Якщо листом по укрпошті, то просто вручну підписали заяву і адьйос.
зрозуміло, тепер треба розібратися з кеп

Назад
Угорі