Яка заява виконавцю краще?

• Автор теми Автор теми Кларк Кент
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K
Головне щоб з роботи не звільнили, це ж в бухгалтерії опрацьовують від виконавця звернення
Так, в бухгалтерії... і що з того?
Якщо ви виконуєте свою роботу і ви потрібні фірмі/установі/підприємству, то якого дідька вас звільняти?!
Це ваші проблеми куди ваші вами зароблені кошти витрачаються. Якось так.

Так, в бухгалтерії... і що з того?
Якщо ви виконуєте свою роботу і ви потрібні фірмі/установі/підприємству, то якого дідька вас звільняти?!
Це ваші проблеми куди ваші вами зароблені кошти витрачаються. Якось так.
Та надіюся, не велика посада, але не хочеться сидіти без роботи

Все буде добре. Себе шануйте а не переймайтеся тим "що може бути" чи "а вдруг...".
Та вже на відсотків 80 менше переживаю, чим рік тому, коли починалися лише дзвінки від тих контор, все дякуючи цьому сайту та класним юристам, але просто сама в те г.... влізла сама і вилажу з нього, тому не хочеться ще й роботу шукати нову

Можливо хтось має зразок заяви для зняття арешту з соціального рахунку? Бо щось не можу знайти(

Можливо хтось має зразок заяви для зняття арешту з соціального рахунку? Бо щось не можу знайти(
Якщо не знайдете,то підійде заява по зняття арешту з рахунку ФОП. Є на форумі в розділі Документи. Замість ФОП підставляєте "з рахунку,який є для соціальних виплат". І додаєте справку з банку.

Якщо не знайдете,то підійде заява по зняття арешту з рахунку ФОП. Є на форумі в розділі Документи. Замість ФОП підставляєте "з рахунку,який є для соціальних виплат". І додаєте справку з банку.
заяву можна ввд руки написати просто вірно?

заяву можна ввд руки написати просто вірно?
Думаю так.
Oxik, я,коли писала заяву на видатковий рахунок,не писала багато тексту,а писала шапку, і заява своїми словами. Прошу вас зняти арешт з рахунку відкритого в( банк),який є для соц виплат. І номер рахунку
Друкувала і відправляла на ємейл з ецп. Запитайте виконавця чи можна йому на ємейл саме у Вашому випадку,. Якщо так,то швидше опрацюється заява. А може справка з банку має бути саме оригінал,а не копія ,тоді укрпоштою

Думаю так.
Oxik, я,коли писала заяву на видатковий рахунок,не писала багато тексту,а писала шапку, і заява своїми словами. Прошу вас зняти арешт з рахунку відкритого в( банк),який є для соц виплат. І номер рахунку
Друкувала і відправляла на ємейл з ецп. Запитайте виконавця чи можна йому на ємейл саме у Вашому випадку,. Якщо так,то швидше опрацюється заява. А може справка з банку має бути саме оригінал,а не копія ,тоді укрпоштою
Та я взяла заяву в соц захисті що отримую виплати як багатодітна на такий то рахунок ощаду , зараз напишу заяву та й відправлю, і в соц захисті сказали що зможуть переводити кошти на пошту якщо б не зняли арешт з рахунку

Та я взяла заяву в соц захисті що отримую виплати як багатодітна на такий то рахунок ощаду , зараз напишу заяву та й відправлю, і в соц захисті сказали що зможуть переводити кошти на пошту якщо б не зняли арешт з рахунку
У вас дуже добрі працівники соцзахисту.. наші рогами і ногами впираються щоб на пошту не переводити, хоча по закону маю право отримувати на пошті

У вас дуже добрі працівники соцзахисту.. наші рогами і ногами впираються щоб на пошту не переводити, хоча по закону маю право отримувати на пошті
В моєму районі доречі класні працівники, вже не раз зверталася, та й по відгуках вони ❤️, тому тут пощастило
Заяву від руки написала,надіюся підійде😆 і вже поштою відправила разом з додатком, надіюся на адекватність

Та вже як буде) щоб я без вас робила🤗, лікувала тривожний розлад і сиділа на ад.
Але ж ми є)
Або годувала "Захист" 🤣
crying-rich.gif

Треба знову пояснення, в мене на карті для соц виплат стоїть арешт на суму 45 000, сьогодні зайшла а там вже 41000, бо вчора надійшли кошти на дітей, то як розуміти, вони зарахуються на вп, чи ні? Поясніть

Назад
Угорі