VALHALLA
Форумчанин
- Дописи
- 84
- Реакції
- 122
- Бали
- 5140
VALHALLA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, панство. З 2022 року проходжу військову службу. Зараз маю 2 відкритих ВП, по виконавчим написам. Звернувся до суду щодо визнання ВНН такими, що не підлягають виконанню, суд задовольнив клопотання про забезпечення позову у вигляді зупинення ВП по цим двом написам. Написав заяву, підписав ЕЦП, направив на електрону пошту виконавців. Додатково направив заяву про розблокування рахунку, на який отримую ЗП, із довідкою з банку, що це зарплатна картка і випискою по рахунку (один виконавець, який і наклав арешт на зарплатну карту, вже стягує 20% з доходів у військовій частині згідно з постановою, але до ЗП поки не встиг стягнути ще нічого).
Питання в наступному: куди я можу звернутись, зі скаргою на бездіяльність виконавців? Оскільки пройшло декілька днів, ні "прівєта, ні отвєта". Укрпоштою мені проблематично відправити, оскільки знаходжусь в зоні активних бойових дій. Також у цього одного виконавця раніше я зупиняв ВП, але вона поновила через 3 роки, аргументуючи це зміною правової позиції й тільки тим, що я ухиляюсь від сплати боргу, про що свідчить наявність (відкриття) в мене рахунків в інших банках. На мою думку, наявність рахунків в інших фінансових установах, банках не свідчить про факт ухилення від сплати боргу, і зазначене виконавцем твердження є упередженим та необґрунтованим. Чи може я чогось не розумію?
Питання в наступному: куди я можу звернутись, зі скаргою на бездіяльність виконавців? Оскільки пройшло декілька днів, ні "прівєта, ні отвєта". Укрпоштою мені проблематично відправити, оскільки знаходжусь в зоні активних бойових дій. Також у цього одного виконавця раніше я зупиняв ВП, але вона поновила через 3 роки, аргументуючи це зміною правової позиції й тільки тим, що я ухиляюсь від сплати боргу, про що свідчить наявність (відкриття) в мене рахунків в інших банках. На мою думку, наявність рахунків в інших фінансових установах, банках не свідчить про факт ухилення від сплати боргу, і зазначене виконавцем твердження є упередженим та необґрунтованим. Чи може я чогось не розумію?