Bouratino
Форумчанин
- Дописи
- 31
- Реакції
- 4
- Бали
- 5065
Bouratino не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як зняти арешт з пенсійного рахунку ? Адже є пряма заборона про арешти пенсій на період воєнного стану. Згідно з пп. 3 п. 10.2. Розділу ХІІІ Закону України «Про виконавче провадження» припиняється звернення стягнення на пенсію, стипендію (крім рішень...), є також рішення Конституційного суду з прямою забороною стягнення з пенсій. Про заяву виконавцю більш-менш зрозуміло.Мені незрозуміло наступні моменти:
1. Які потрібно додавати документи до заяви: довідку з банку про спеціальний режим рахунку(пенсійний) чи довідку з Пенсійного фонду про рахунок, на який надходить пенсія ?
2. Яким чином дістати довідку в електронному вигляді (людина перебуває за кордоном ) ?
3. Можливо ніяких довідок не потрібно, а достатньо написати в заяві щоб виконавець сам затребував всі необхідні довідки ?
4.Як оплачувати судовий збір , якщо пенсійний рахунок в мінусі ?
Насправді я не можу зрозуміти, чому така актуальна зараз тема не висвітлюється на форумі .Невже ні в кого немає практики вирішення цього питання ?
1. Які потрібно додавати документи до заяви: довідку з банку про спеціальний режим рахунку(пенсійний) чи довідку з Пенсійного фонду про рахунок, на який надходить пенсія ?
2. Яким чином дістати довідку в електронному вигляді (людина перебуває за кордоном ) ?
3. Можливо ніяких довідок не потрібно, а достатньо написати в заяві щоб виконавець сам затребував всі необхідні довідки ?
4.Як оплачувати судовий збір , якщо пенсійний рахунок в мінусі ?
Насправді я не можу зрозуміти, чому така актуальна зараз тема не висвітлюється на форумі .Невже ні в кого немає практики вирішення цього питання ?