Як оскаржити виконавче провадження відкрите не за юрисдикцією приватного виконавця?

само собой в минюст, я не пишу)) не вижу в этом практической пользы)) отсудился и забыл о существовании этих шараг и их клоунов.
вы кстати можете обратиться повторно, если все как вы говорите, то обращение не рассмотрено по сути и вы имеете право повторно обратиться для рассмотрения обращения по сути, после исправления недочетов
пользы Вы не видите, а зря, нужно посмотреть на проблему со стороны...если каждый человек начнёт добиваться соблюдения своих прав, то не будет такого беспредела...тем более отсудился и забыл -это не про меня,я только,увы, в начале пути (18 + 3 банка), да и дело принципа...насчёт рассмотрения посути тут ясен пень, но закон минюст не нарушил, т.е. формально сейчас повода для подачи в суд ещё нет,...но исходя из этого расклада, целесообразней будет дождаться решения о сносе,составить новое обращение и впрячь туда и нотаря (опг), тем более что решения с участием этой парочки уже имеются... и уже после ответа минюста либо в суд либо -2

Виконавець повинен не лише направити боржнику копію постанови про відкриття виконавчого провадження, а й установити факт її отримання.
Підкажіть, будь ласка, як правильно поступити, коли по домовленості з МФО, кредит був оплачений, а після того відкрили ВП. Я написала їй, заказного листа, з поясненнями, але вона його не забрала. Після того написала на електрону адресу, відповіді немає. У мене ще є одне ВП, по ньому суд 6 квітня.

Підкажіть, будь ласка, як правильно поступити, коли по домовленості з МФО, кредит був оплачений, а після того відкрили ВП. Я написала їй, заказного листа, з поясненнями, але вона його не забрала. Після того написала на електрону адресу, відповіді немає. У мене ще є одне ВП, по ньому суд 6 квітня.
а у вас есть справка от МФо, что вы закрыли кредит и ничего им не должны?

Алевтина, Я так зрозумів, що Ви із МФО домовилися про сплату боргу, кредит де-юре закрили, а вони вчинили виконавчий напис?
Алевтина, , Якщо немає документального підтвердження, що Ви закрили кредит, то відповідно немає жодних гарантій, що він погашений і "випадково" відновиться

Алевтина, Я так зрозумів, що Ви із МФО домовилися про сплату боргу, кредит де-юре закрили, а вони вчинили виконавчий напис?
У мене є гарантійний лист, квитанції про оплату. А довідку про закриття не надали. Мені зателефонував співробітник МФО, з яким я домовлялись, і попередив, що договір пішов на виконавчий напис, так як він не встиг попередити керівництво про нашу домовленість.
а у вас есть справка от МФо, что вы закрыли кредит и ничего им не должны?
Ні, довідку не надали. Є гарантійний лист тільки

У мене є гарантійний лист, квитанції про оплату. А довідку про закриття не надали. Мені зателефонував співробітник МФО, з яким я домовлялись, і попередив, що договір пішов на виконавчий напис, так як він не встиг попередити керівництво про нашу домовленість.

Ні, довідку не надали. Є гарантійний лист тільки
гарантийное письмо обофрмлено надлежащим образом? с подписями, печатями, правильными суммами, указанием вашего кредитного договора, сроками в течении которых вы должны внести оплату и тд?

Та це, вже я зрозуміла. Як поступити в даній ситуації? На який суд звертатись, бо ВП, щей і відкрито не за місцем юрисдикції.
Можна подати до за місцем реєстрації відповідача (фінансової установи) або за місце свого проживання, роботи і місцезнаходження свого майна

гарантийное письмо обофрмлено надлежащим образом? с подписями, печатями, правильными суммами, указанием вашего кредитного договора, сроками в течении которых вы должны внести оплату и тд?
Да

тогда два пути))) как в том анекдоте))) либо обращаетесь в МФО, прикладываете копии ваших квитанций об оплате, копию этого гарантийного письма и требуете у них справку о закрытии кредита и отозвать документы из исолнительной, либо в суд, и в суде доказывать что вы фактически выполнили условия договра

Підкажіть,ще будь ласка.Без жокуиентів жо юриста не підеш.Документи,що мені вислали,чомусь заблуквли на пошті,що робити?Писати заяву на отримання від неї копії?і чи бкде це впливати на строки аодвння до суду?
Я вже дурію,пошта щось наплутала,писала в укрпошту хаяву на переадоесацію листів,і знов відправила її документи до Києва...
Час минає,а я не можу рухнутись з розблокуванням

Підкажіть,ще будь ласка.Без жокуиентів жо юриста не підеш.Документи,що мені вислали,чомусь заблуквли на пошті,що робити?Писати заяву на отримання від неї копії?і чи бкде це впливати на строки аодвння до суду?
Я вже дурію,пошта щось наплутала,писала в укрпошту хаяву на переадоесацію листів,і знов відправила її документи до Києва...
Час минає,а я не можу рухнутись з розблокуванням
попробуйте связаться с дорошкевич по телефону/вайберу/электронной почте и попросить у нее идентификатор доступа к вашему ИП

попробуйте связаться с дорошкевич по телефону/вайберу/электронной почте и попросить у нее идентификатор доступа к вашему ИП
Пробувала,ледь отримала трекномер листа
За ідентифікатор тиша від неї...

В місцевий,по иісцю прописки...в свому місті..районний здається він в нас один
я имел ввиду административный или гражданский? или перефразирую, вы планируете признавать напис не подлежащим исполнению или отменять постановление об открытии ИП*?

В день арешту прийшла зарплатня і незнаю чи забере вона її чи вона заморожена...
я имел ввиду административный или гражданский?
Вже скаже мені юрист як і де правильно подати. Нажаль я не дуже тямлю...лише те що на форумі вичитала...
В нас один суд в місті,а який він я нажаль,не знаю
я имел ввиду административный или гражданский? или перефразирую, вы планируете признавать напис не подлежащим исполнению или отменять постановление об открытии ИП*?
Хотілось би і те і інше
Навіть незнаю з чого почати
Напевно спочатку ВП а потім напис
А якзо можливо то все в одному позові

Останнє редагування:
Щоб повернути кошти за витрачену юридичну допомогу, потрібно, щоб Ви подали заяву про ухвалення додаткового рішення щодо стягнення з Відповідача вищезазначених витрат. Докази: договір про надання правової допомоги та квитанції сплати гонорару.
А как с теми средствами, которые успели снять с зарплаты? В админсуд же подаем на отмену решения исполнителя об открытии исп. производства.... По сути иск неимущественный. Как тогда в нем прописать эти деньги? Иск тогда станет имущественным и следует указывать уже в цене иска снятую сумму, я правильно понимаю? С кого их тогда получить, если к примеру суд обяжет вернуть? Исполнитель ведь мог их отравить шараге, а иск мы подаем не на шарагу.
Тем не менее исолнитель так и поступил , документы были получены 31.03. а средства списал со счета 01.04
А если документы не отправлялись в принципе вообще?))))
Хотя тут такое....

Останнє редагування:
А как с теми средствами, которые успели снять с зарплаты? В админсуд же подаем на отмену решения исполнителя об открытии исп. производства.... По сути иск неимущественный. Как тогда в нем прописать эти деньги? Иск тогда станет имущественным и следует указывать уже в цене иска снятую сумму, я правильно понимаю? С кого их тогда получить, если к примеру суд обяжет вернуть? Исполнитель ведь мог их отравить шараге, а иск мы подаем не на шарагу.
Найкраще одразу позов подавати саме щодо скасування напису. Лише після скасування можна подати заяву про додаткове ухвалення рішення, яким суд може повернути стягнені кошти позивачеві. Щодо виконавчого провадження, то його можна оскаржити, якщо Ви впевнені, що суд не задовольнить позов щодо скасування напису.

Назад
Угорі