Я не можу більше жити((

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 192
  • Перегляди Перегляди 8K
В неї хороший батько, бабусі, хресна, які дадуть їй все в цьому житті, а я відчуваю себе нікчемною людиною
Надо вытереть слёзы,намотать сопли на кулак и вперёд...менять свою жизнь! Отстаивать свои права!

Маряна03, Послушай меня пожалуйста, 1. Остановись,скажи стоп такого рода мыслям
2. Представь себе на минутку такой расклад, ты совершаешь суицид,все, похорона весь голимый движ,проходит время муж сбухивается так как не выдерживает морально(что уже и так понятно,у кума своя жизнь ей не до твоей дочки,бабки от старости умерли,и все *****ц,твоя дочь попадает в приют,подрастает,там ее насилует гопота(это жизнь) она становится наркоманкой и пpocтитуткoй,и виновата в этом ты что оставила ее одну.Поэтому подумай лучше раз сто перед тем как что то сделать.

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
А какой в этом смысл ? Вы в курсе , что если грамотно выкрутить , то по наследству переходят не только дома и машины с деньгами а еще и долги. Вряд ли они будут судиться , но просто так имейте ввиду, что еще хуже сделаете . А вообще я Вам хочу сказать, что все проходит , когда я набралась долгов , я спать не могла , похудела и стала похожа на болезненный скелет , как ненормальная носилась в поисках денег , всю зп отдавала на эти пролонгации, иногда на элементарные нужды не оставалось.
Боялась , что все узнают и осудят меня , будут ругать и т д .
А потом , когда задолбало все в край, нашла случайно этот форум , это я к тому, что когда чего то хочешь или принимаешь чёткое решение , то как говорит моя знакомая сама судьба начинает тебе помогать. Перечитала все внимательно, потом поняла что я не одна такая и просто бросила платить. Да , было морально не легко, потому что из родственников со мной общается только сестра и мама, все остальные отвернулись, потому что я оказалась позором семьи , и из подруг остались только 3 , все остальные решили со мной не общаться. Ну ничего, и это пройдет. Стала спокойнее , жизнерадостнее. Спать стала спокойно, все можно пережить , так устроен человеческий мозг, так что прочь мысли , займитесь делом , наплевать на чужое мнение . Вопросы решите обязательно, но по возможности . Вы что хотите , что бы ребенок сиротой остался , кто его любить потом будет ? Сломаете не только свою , но и жизнь реьенка

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
Чому обов"язково так далеко й так категорично - з життя? Ми всі все одно помремо, рано чи пізно, туди завжди встигнете. Змініть обстановку, зараз літо, забуріться в якесь забите чуже село, зніміть хату за 300-400 грн в місяць та й ходіть собі збирайте ягоди і гриби, дихайте свіжим повітрям, дивіться на небо і рахуйте зірочки. А під осінь трохи втрясеться і у вас і у родиів і всьо буде добре.

Вибачте за різкість....
Ви шо, взагалі куку? Шо за мова така? А ви подумали як ваша донька зростатиме без мами? Нафіга рідня взагалі когось слухає? А чоловік? Він припудрений у вас чи шо? Шо значить за*бало? Де він блін був коли ви в цю xepню влізли? Це піпец!!!!! Не думайте навіть!!!! Плюньте на всіх і живіть!!! ЖИВІТЬ, ЧУЄТЕ!!!!!!! :facepalm:

Читайте форум!!!Мысли,не хорошие,закопайте!!!
Пройдет время и все наладится(если ,Вы этого захотите).

В договоре написано что если вас не будет - за вас заплатит тот кто поведется на их телефонный бред!
Так какой смысл уходить?
Включили режим снежинки если кто-то хочет чтобы им не звонили - пусть платит.
Вы не чем не сможете помочь.
Выключите телефон, возьмите дочку и на недельку уедьте на отдых.
А там и звонки уменьшаться и родные свыкнуться со звонками!
А мужу передайте " но но но от Vadosa"
За муж вас брал, а там говорилось вместе и в горе и в радосте, и вы за мужем - пусть решает проблемы.
Он мужчина и ему по природе положено защищать свою семью.
Или пусть юбку одевает и на кухню борщ варить!

В договоре написано что если вас не будет - за вас заплатит тот кто поведется на их телефонный бред!
Так какой смысл уходить?
Включили режим снежинки если кто-то хочет чтобы им не звонили - пусть платит.
Вы не чем не сможете помочь.
Выключите телефон, возьмите дочку и на недельку уедьте на отдых.
А там и звонки уменьшаться и родные свыкнуться со звонками!
А мужу передайте " но но но от Vadosa"
За муж вас брал, а там говорилось вместе и в горе и в радосте, и вы за мужем - пусть решает проблемы.
Он мужчина и ему по природе положено защищать свою семью.
Или пусть юбку одевает и на кухню борщ варить!
Мужчины иногда,вкуснее борщ варят

Привіт. Хочу з вами поділитися своєю власним життєвою історією - моя мама померла від раку, коли мені було 8 років. І недивлячись на те, що мені зараз вже 33, та всі ці роки Мами мені дуже бракує. У мене залишилися лише спогади про неї. У пам'яті її тепла посмішка, обійми, запах парфумів, те як ми разом вчилися писати в 1 класі, як гарно вона заплітала мені волосся, як ми ліпили разом вареники... Потім через 4 роки по мамі, помер і мій батько. Батько просто здався і не захотів боротися за життя. Хоча у нього була я і моя молодша сестра. Нам з сестрою було важко рости сиротами без батьків. Та навіть зараз, коли у мене теж проблеми з МФО, коли я наробила багато помилок в житті, я б усе віддала, щоб поряд були мої батьки. Не здавайтеся! Ви дуже потрібні своїй донечці, а всі негаразди рано чи пізно закінчаться. Тримайтеся?

Мар'янко, заспокойтесь. Спробуйте взяти себе в руки, поговоріть з тими, кого дістають, нехай говорять, що не знають вас, (адже вони все-рівно дзвонять багатьом, хто з вами ледь знайомий), і вони за вас не відповідають, а найкраще не спілкуватися з ним взагалі. Потерпіть трішки, дзвінків повинно поменшати. А про "піти з життя", навіть не думайте - нікому дитина так не потрібна, як мамі, і дитині мама потрібна понад усе. Заради своєї донечки ви повинні з усим справитись. Відложіть думки про кредити на потім і насолоджуйтесь життям. Поступово заробите гроші і віддасте кредити. Навчіться спокійно реагувати на дзвінки. Любіть своїх доню, чоловіка і рідних. Вони так реагують, бо ті "дзвонилки" справді можуть довести до сказу любого.Будьте сильною. Бажаю всього найкращого вашій родині.

Назад
Угорі