Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
Привіт. Хочу з вами поділитися своєю власним життєвою історією - моя мама померла від раку, коли мені було 8 років. І недивлячись на те, що мені зараз вже 33, та всі ці роки Мами мені дуже бракує. У мене залишилися лише спогади про неї. У пам'яті її тепла посмішка, обійми, запах парфумів, те як ми разом вчилися писати в 1 класі, як гарно вона заплітала мені волосся, як ми ліпили разом вареники... Потім через 4 роки по мамі, помер і мій батько. Батько просто здався і не захотів боротися за життя. Хоча у нього була я і моя молодша сестра. Нам з сестрою було важко рости сиротами без батьків. Та навіть зараз, коли у мене теж проблеми з МФО, коли я наробила багато помилок в житті, я б усе віддала, щоб поряд були мої батьки. Не здавайтеся! Ви дуже потрібні своїй донечці, а всі негаразди рано чи пізно закінчаться. Тримайтеся?