Я не можу більше жити((

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 192
  • Перегляди Перегляди 8K
І кому краще буде?
Вам, Вашому чоловікові, дитині?
Ви християнка? Може Вам сходити до священика?
Як Вам радили вище, поміняйте всім сім карти. Це на деякий час дасть перепочинок. І буде час подумати. Тут до усіх час від часу приходять погані думки, буває дуже важко, потім легше, а як пройде рік, буде все до лампочки.
Ну да, к священнику надо - приносишь распечатку с УБКИ и он с кармана достает сразу сколько нужно, или благотворительного фонда храма. Ох и советы

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
Розумію, але спробуйте в собі знайти краплю пофігізму і почніть жити для себе та дитини. Спробуйте знайти нову роботу,змінити коло знайомих.А чоловік,що чоловік....сцикун

Поставь себе на місце донечкі,чи хотілось б тобі щоб твоя Мама закінчила життя іза якіхось там боргів в пару тис грн?просто міняй сімку і живи дальше

Ну да, к священнику надо - приносишь распечатку с УБКИ и он с кармана достает сразу сколько нужно, или благотворительного фонда храма. Ох и советы
А, можно ,чтоб священик в УБКИ???

А зачем Вы берете трубку?
Поменяйте сим.карту, а родным скажите, что это мошенники.
И закройте соц.сети.
Смените карту банка.И живите спокойно.
Будете им отдавать только тело кредита через год. Мониторьте себя на сайтах Судова влада и Сайте должников.
Вместо того, чтобы вешаться, радуйтесь, что не даете мошенникам Вас разводить.
У меня уже 2 года прошло, и жива, как видите.

Это правда!!!
Я иногда читаю свои темы, что создавала, когда сюда пришла...
Блин, смеюсь , не могу.???
Я,тоже читала свои :facepalm:
Думаю есть.
Но они уже немного по другому называются)
Так,тут идем в беседку

Всем поначалу тяжело,особенно в первые месяцы.а потом даже доброжелатели привыкают....со временем звонков меньше станет,все остынут и все будет хорошо.если бы я не попала на форум,у меня уже наверное не было бы почки,или если бы муж не остановил наглоталась бы таблеток-а теперь смеемся с ним над смс и жизнь прекрасна.

есть много всяких названий.
Всё зависит от конкретной ситуации:
1.) Голубой вагон
2.) Не до мужик
3.) Пернатое существо
И т.д.
Я не беру во внимание те случаи когда мужик так делает для того чтобы принести удовольствие своей женщине.

есть много всяких названий.
Всё зависит от конкретной ситуации:
1.) Голубой вагон
2.) Не до мужик
3.) Пернатое существо
И т.д.
Я не беру во внимание те случаи когда мужик так делает для того чтобы принести удовольствие своей женщине.
Удовольствие,пункт,опишите.Плиз

Назад
Угорі