Я не можу більше жити((

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 192
  • Перегляди Перегляди 8K
А знаете,что давайте вместе,я тоже за...лась держать круговую оборону.Только давайте сделаем это красиво,возьмем баннеры напишим “мфо сгубили наши жизни” приедем вместе в киев и под ап совершим суицид.Ну что пойдет такой варик? Соберись тряпка,у теья ребенок,хватит ныть,всем тяжело,мужа на ху... взяла себя в руки и живешь дальше
Были такие мысли когда то тьфу тьфу
Только боюсь что наши "незаангажированные СМИ" перекрутят всё как обычно
Выйдет что какие то нехорошие люди хотят запятнать мфо свими грчзными смертями аяяй

это все реально !на черном континете сейчас это очень популярно
не, ну красавчики

я видела в мемах, собака там кожаный диван покусала
ее хозяин так же выносил под эту музыку. холкой вверх
типа шутки )

Для

Я також на це надіюся, але я неможу взяти себе в руки
Як це не можу! Ви народили донечку...вона цього не просила. Це ви вирішили створити нове життя і превести в цей світ! Ви взяли на себе обов'язки! Ваше життя після цього вже не ваше! Ви повинні дати донечці все найкраще,а найкраще це ваша любов та піклування про неї! Невже вона повинна страждати бо її мама побоялась осуду! Я сирота і знаю,як жити без мами! Повірте краще мама з кредитами,чим без мами!

Та помиритеся ви з рідними...так, дзвінки задовбують, але з часом їх менше стає...а чоловік чому не допомагає? Хай гроші дасть щоб мфо закрити які задовбали)))

я уже со счета сбился сколько здесь на форуме было таких потенциальных жмуриков!ниче все живы здоровы....
На форуме не знаю, относительно недавно здесь.а в жизни всякое бывает

я уже со счета сбился сколько здесь на форуме было таких потенциальных жмуриков!ниче все живы здоровы....
Это да...но человеку наверное просто надо выговориться,поплакать))

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
А вы знаете как это жить без мамы ? Когда у тебя проблемы и тебе не то что помочь даже выслушать некому? И как тяжело хоронить родную маму? Не спать потом ночами много лет ? В мире сколько плохих людей которые будут пытаться обидеть вашего ребенка и ей даже не к кому придти будет за помощью? Вы об этом думали?

Назад
Угорі