Я не можу більше жити((

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 192
  • Перегляди Перегляди 8K
Вот, это по-нашему. А то: -"спасите, помогите и сопли на весь монитор:bye:

Смотрю, тема мелькает уже давно

Может пора ее закрыть, названия Негативное
создать тему-- МФО вообще не проблема или МФО в жизни не помеха,
или придумать в таком духе ) Пободрее и Позитивней )

Кто зайдет посмотрит названия темы этой что сейчас
и сознания потеряет даже ее не открыв и не начав читать )

эти кто читает пусть подумают о статье уголовной - доведение до самоубийства
якщ я.
Я створила цю тему, коли зрозуміла, що мені дуже потрібна підтримка , почути розумні слова, які дадуть мені сил, щоб не зробити непоправне ) Так і є, я почитала кожну відповідь і багато чого зрозуміла. Мені важко освідомлювати, але так воно і є, що чужі люді можуть краще зрозуміти і підтримати чим рідні для мене люди. І тут виникає питання хто мені чужий а хто рідний. ФОРУМЧАНИ ВИ НАЙКРАЩІ

якщ я.

Я створила цю тему, коли зрозуміла, що мені дуже потрібна підтримка , почути розумні слова, які дадуть мені сил, щоб не зробити непоправне ) Так і є, я почитала кожну відповідь і багато чого зрозуміла. Мені важко освідомлювати, але так воно і є, що чужі люді можуть краще зрозуміти і підтримати чим рідні для мене люди. І тут виникає питання хто мені чужий а хто рідний. ФОРУМЧАНИ ВИ НАЙКРАЩІ

Бачте як чудово, передайте іншим цей досвід

Тут тем багато, починайте дружити з людьми, дивіться теми, що не зрозуміло питайте
тут дуже адекватні і завжди допоможуть

Так що все буде Добре, насолоджуйтесь Життям і Літом на вулиці )

Кто зайдет посмотрит названия темы этой что сейчас
и сознания потеряет даже ее не открыв и не начав читать )
Я думаю, що ця тема має існувати,, тому що ви самі добре розумієте, що я не одна така і людина, яка буде себе так почувати так як я тоді то всі поради для неї які писали мені будуть корисними

Я думаю, що ця тема має існувати,, тому що ви самі добре розумієте, що я не одна така і людина, яка буде себе так почувати так як я тоді то всі поради для неї які писали мені будуть корисними

Надо б їй було трохи позитиву добавити і було б Чудово )
А так да Потрібна тільки Позитиву би

якщ я.

поддержка не внешняя а внутренняя.
Опора=твой скелет.
и больше так не делай. Не эмоционируй.

нет, я конечно понимаю, что ооочень трудно в таких ситациях, но вы так не падайте духом, накладывать на себя руки изза такого не стоит
в таких ситациях просто нужно скооперироваться с близкими и вместе перетерпеть, я так понял

У меня двое детей.Я вообще не понимаю как можно допускать мысль оставить их.Все тоже изрядно надоели,эти кровососы и вымогатели,но я не смотря на то что надоели до жути ,антиспам когда совсем худо,и отвлекаюсь на детей.Благодаря чтению форума,понимаю и уговариваю себя что всё временно.Добрались из открытых пяти МФО только до мамы.Вот только её переживаний и жалко.И себя жалко что в д*рьмо влезла.Но это жизненный опыт который нужно пройти
Как добрались только до мамы? Вы везунчик (тьфу, тьфу, тьфу) у меня пока меньше недели просрочки, так уже и обеим родителям и сестрам звонили... вот жду осуждения от сеседей. Сказала семье, что это мошенники, но не помогает...

Alex1, Якщо вони розумні люди, дайте їм посилання на цей форум, і нехай почитають.
Пробовала. Благо, пока семья поддерживает, папа вообще веселиться над звонящими) но, честно, боюсь что и как будет дальше.

Пробовала. Благо, пока семья поддерживает, папа вообще веселиться над звонящими) но, честно, боюсь что и как будет дальше.
Якщо вас сім'я підтримує, то гадаю і далі буде підтримувати. Не бійтесь того, що буде далі. Це як у казці. Чим далі, тим страшніше.))) Жартую. Далі буде життя!

Якщо вас сім'я підтримує, то гадаю і далі буде підтримувати. Не бійтесь того, що буде далі. Це як у казці. Чим далі, тим страшніше.))) Жартую. Далі буде життя!
Спасибо за поддержку! Просто замечаю, что у мамы нервы сдают, хотя она трубку и не берет

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
по-перше, поміняти номери телефонів чоловіку, Вам та батькам та заспокоїтись. Хто з далеких родичів, знайомих та друзів почне на вас гримати - слати лісом. З них ніхто нічого не візьме, нехай не бояться. Нормальні люди розуміють, що до чого, та підтримують, а не гноблять. Ваш чоловік інфантильний, тому така реакція, він боїться, а зробити нічого не може, хоча повинен захищати сім'ю, але Вам не потрібно з ним сваритися, бо Вам просто не до того, але Ви це розумійте. Думайте, як вам з ним більше заробляти, шукайте варіанти, Ви не перша не остання. Відсотки Ви не потягнете, тому думайте, як тіло закрити поступово. Тут є розділи, де Ви можете знайти, які листи й куди писати. Пошукайте.

Назад
Угорі