Взаимопомощь обращения

• Автор теми Автор теми Shanti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Admin, теж цікавить

KATI, адмін наш

Доброго дня я прошу помощ.Дякую всим хто мени помиг.Ще осталося трошки щоб вижити 2 тиждня потим чоловик зажене чуть для проживаниє.Дякую всим хто допоможе я не проти виддати вам через два тиждня.

Prostomama, Вы посчитайте , хватит ли Вам отдать и потом прожить до зп\аванса\алиментов и т.п.

Доброго дня! Вас дуже прошу хто може позичити 2000 грн до середини травня! Дуже потрібно!

це капець согодни прийшли свитло отризати за два дня маю найти 1500грн а общого 4500грн незнаю де найти хто знає роботу чи щось пидзаробити

Люди добрі я знаю,що у всіх тут біда! В мене захворіла дитина,хто зможе позичити 3000тис.грн до зарплати? Я все поверну! Я немаю до кого звернутися! Я відам чесно допоможіть всі докази про хворобу надам в понеділок!

Я Вас дуже прошу допоможіть

Девочки, я конечно все понимаю.
Но без доказательств(документов) врятли кто-то поможет(((

Девочки, я конечно все понимаю.
Но без доказательств(документов) врятли кто-то поможет(((
Я зможу в понеділок надати,я ж не прошу мені так дати,а прошу позичити

Я все віддам тільки допоможіть

це капець согодни прийшли свитло отризати за два дня маю найти 1500грн а общого 4500грн незнаю де найти хто знає роботу чи щось пидзаробити
Ви звідки?Зараз сезон огородів почався Можливо комусь с сусідів треба допомога в огороді?

• Подобається
Реакції: KATI
Ви звідки?Зараз сезон огородів почався Можливо комусь с сусідів треба допомога в огороді?
Та в мене дитина хвора мені на лікування потрібно я з лікарні не зможу на город піти

Я думала що мені вистачить того що я маю! Але прийшлось ще й в аптеці записатися і ще ліків виписали

Фінансове становище тут у всіх не ахті...
Та в мене дитина хвора мені на лікування потрібно я з лікарні не зможу на город піти
Я не Вам писала Prostomama цікавилася де можна підзоробити

нажаль нетреба никому у всих родичив допомагають а вид мене отказались через микрокредитив четверо дитей само менша має пивтора на роботу нияк а попередного уволиди за угрози

нажаль нетреба никому у всих родичив допомагають а вид мене отказались через микрокредитив четверо дитей само менша має пивтора на роботу нияк а попередного уволиди за угрози
А де ви працювали?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі