Мармеладка
Форумчанин
- Дописи
- 1561
- Реакції
- 491
- Бали
- 303
Мармеладка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я пощитала но на самий большой срок прошу на мисяць так точно получитьсяProstomama, Вы посчитайте , хватит ли Вам отдать и потом прожить до зп\аванса\алиментов и т.п.
А мені на ліки потрібноце капець согодни прийшли свитло отризати за два дня маю найти 1500грн а общого 4500грн незнаю де найти хто знає роботу чи щось пидзаробити
я незнаю у мене чорна полоса і незнаю як дальше бутиА мені на ліки потрібно
Я зможу в понеділок надати,я ж не прошу мені так дати,а прошу позичитиДевочки, я конечно все понимаю.
Но без доказательств(документов) врятли кто-то поможет(((
Ви звідки?Зараз сезон огородів почався Можливо комусь с сусідів треба допомога в огороді?це капець согодни прийшли свитло отризати за два дня маю найти 1500грн а общого 4500грн незнаю де найти хто знає роботу чи щось пидзаробити
Та в мене дитина хвора мені на лікування потрібно я з лікарні не зможу на город пітиВи звідки?Зараз сезон огородів почався Можливо комусь с сусідів треба допомога в огороді?
Я не Вам писала Prostomama цікавилася де можна підзоробитиТа в мене дитина хвора мені на лікування потрібно я з лікарні не зможу на город піти
Вибачте я просто вже не знаю шо пишу і шо роблюФінансове становище тут у всіх не ахті... Тим біль
Я не Вам писала Prostomama цікавилася де можна підзоробити
Родичі друзі?пробовали звернутись?Вибачте я просто вже не знаю шо пишу і шо роблю
Так є такі що відмовили,а є такі яким я ше за ті дурні мфо не все віддала! Я просто не знаю що робитиР
Родичі друзі?пробовали звернутись?
нажаль нетреба никому у всих родичив допомагають а вид мене отказались через микрокредитив четверо дитей само менша має пивтора на роботу нияк а попередного уволиди за угрозиВи звідки?Зараз сезон огородів почався Можливо комусь с сусідів треба допомога в огороді?
А де ви працювали?нажаль нетреба никому у всих родичив допомагають а вид мене отказались через микрокредитив четверо дитей само менша має пивтора на роботу нияк а попередного уволиди за угрози