Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Після того, як я сказала, що нічого платит и не буду, бо вони думали, що я як мама впаду в транс, продам все і побіжу підскоками платити, тоді почали штурмувати на роботу, а хто конкретно не знаю. Бо це були обзивання, наклепи і тд. Вони не представлялися, вони ж не дурні, бо я не боржник, а то що у мого сина 20 мфо, то важко вичислити. Але, я можу звузити коло, бо агресивні смс, дзвінки на той період були від СС Лоан, Є Гроші, Милоан. Думаю, що це Сс Лоан. Хоча хто зна. Дзвонило кончито "Громов", казав директору, що він слідак, я лежала в лікарні на той час. Ця потвора сказала, що я вкрала гроші 10000 у палаті у хворого. Потім подзвонило 1000 разів в день і обривало гнида 3 стаціонарні телефони на роботі, матюкаючи кожного, хто підіймав слухавку. Якщо сюди на фопум заходять колектори і читають, що пишуть люди, я хочу, щоб він знав: Я БАЖАЮ, ЩОБ ТИ ЗДОХ ГРОМОВ, який казав, що він із Кавказ- Вимпел!!!!! Щоб ти втратив мову і не зміг нікому портити життя! Хто ж тебе народив такого???? Але в тебе нічого не вийшло!!!! А мам теж є ЯЙЦЯ!!!!!Злая пчела, скажите, пожалуйста, какие конторки названивали начальству на мобильные???
Я не була суперсильною, колектори мене загартували. Спочатку - шок, стрес, сльози, відчай, сором, а потім приходить ПОФІГ!!! Коли бачиш, що сталося все, що можна, то постає у людини вибір: боротися чи здатися. Вони мене так надраконили, що я вирішила боротися!!! За що так з людьми? Якщо вони гниди, то з ними треба на їх мові розмовляти, іншого вони не розуміють!Злая пчела, ещё раз повторю, что вы суперсильная! Я от смс бухгалтеру чуть в обморок не упала, что, как бы она поручитель и должна повлиять или сама будет платить! А вы!!! Кремень!!!!
Вот после всех угроз, эти канторки ещё думают, что люди захотят платить?! Не копейки!!!!!
Доброго времени суток, не знаю к кому обратиться и у кого спросить, сложилась ситуация сегодня что позвонил какой то чёрт на Вайбер и сказал что сейчас приедут квартиру родителей забирать. Якобы кредит плюс попросил их о помощи. Тело кредита 1000 + просрочка.Ви спеціаліст,і вже Вам надоїло,а що говорити про старожилів?((
Але повинні допомагати,пояснювати
Добрий вечір.))))Доброго времени суток, не знаю к кому обратиться и у кого спросить, сложилась ситуация сегодня что позвонил какой то чёрт на Вайбер и сказал что сейчас приедут квартиру родителей забирать. Якобы кредит плюс попросил их о помощи. Тело кредита 1000 + просрочка.
Реально могут приехать или дальше разговоров не зайдет?
Нет, квартиру не заставлял, это онлайн займ на карту КредитПлюс, просрочки почти месяцДобрий вечір.))))
Давайте розложимо все по полочкам. Але перш всього скажу,якщо Ви квартиру не заставляли під заставу,то ніхто,повірте,ніхто не забере квартири.
Скільки днів прострочки?
Заблокуйте Вайбер,доступи в соц сітях . Незнайомі номери в чорний список. І не с ким не розмовляйте. У Вас один МФО?Нет, квартиру не заставлял, это онлайн займ на карту КредитПлюс, просрочки почти месяц
Але якщо маєте стальні нерви,то можете розмовляти. Вони на цьому терміні на поступки не йдуть. Тільки погрози та матюкіЗаблокуйте Вайбер,доступи в соц сітях . Незнайомі номери в чорний список. І не с ким не розмовляйте. У Вас один МФО?
4 мфо, так ситуация сложилась что сам в шоке что так попал)))Заблокуйте Вайбер,доступи в соц сітях . Незнайомі номери в чорний список. І не с ким не розмовляйте. У Вас один МФО?
Post automatically merged:
Але якщо маєте стальні нерви,то можете розмовляти. Вони на цьому терміні на поступки не йдуть. Тільки погрози та матюкі
В мене 30+ вся сім'я))))4 мфо, так ситуация сложилась что сам в шоке что так попал)))
Щас скрин скину этого черта, может полезным будетВ мене 30+ вся сім'я))))
ОкЩас скрин скину этого черта, может полезным будет
Щас скрин скину этого черта, может полезным будет
Щас скрин скину этого черта, может полезным будет
чёт не получается скинуть((
А Ви правила форуму читали?чёт не получается скинуть((
Дальше разговоров. Кошмарить могут всех, кого найдут связанных с Вами: от близких, до малознакомых, но (!) Ваша тактика - мороз лютый. Иначе заипут морально по-гланды. С близкими проведите инструктаж - тот самый мороз или прямой посыл найух. Всё. Будут отвечать на звонки и смс - их беда. Запомните ВСЕ чмфо - АФЕРЮГИ. Постарайтесь успокоиться, не нервничать. Страшно первые две-три недели. Потом сами поймете - жизнь прекрасна и Вы свободны. ?Доброго времени суток, не знаю к кому обратиться и у кого спросить, сложилась ситуация сегодня что позвонил какой то чёрт на Вайбер и сказал что сейчас приедут квартиру родителей забирать. Якобы кредит плюс попросил их о помощи. Тело кредита 1000 + просрочка.
Реально могут приехать или дальше разговоров не зайдет?
Ми самі такі були. Ніч перед прострочками місця собі не знаходив, не спав. Хоча перед тим здуру золото в ломбард поносив. Дякуючи форуму, психіка стає в норму. Новачкам треба допомагати. Вони теж зашугані спочатку.Ребята, не психуйте, что новички клепают темы-клоны. Вспомните себя: нервы, стресс, руки трясутся, мозги в кучу собрать невозможно, бессонница, все, как в тумане. У большинства. Все таки давайте терпимее относиться к новичкам!
Я понял))) спасибо за совет и помощьДальше разговоров. Кошмарить могут всех, кого найдут связанных с Вами: от близких, до малознакомых, но (!) Ваша тактика - мороз лютый. Иначе заипут морально по-гланды. С близкими проведите инструктаж - тот самый мороз или прямой посыл найух. Всё. Будут отвечать на звонки и смс - их беда. Запомните ВСЕ чмфо - АФЕРЮГИ. Постарайтесь успокоиться, не нервничать. Страшно первые две-три недели. Потом сами поймете - жизнь прекрасна и Вы свободны.
Вы Молодчина!Поверьте сын,даже взявшись,не думал,что это такие шараги,монтаж шантаж!Мне вот молодой человек,причем из Киева говорил-Динеро-это банк,а верно они ж так трактуют себя на бигуди бордах,в метро и ТД.Я рад,что Вы встали на борьбу за своего ребенка,а не отвернулись,некоторые и так поступают..Погоджуюсь повністю! Коли мене кошмарили за борги сина на роботі, я пила корвалол, чоловік схуд за 2 тижні на 7 кг! Не треба дієт! Нас, як батьків пресували колектори з одного боку, а начальство на роботі звільняло, бо ці потвори телефонували на мобілку начальству! Потім я почала шукати інфу, як з ними боротися! Ніяк! Написала 3 заяви до поліції, ходила зі скаргою до зам. нач. поліції області! Марно! Немає закону проти них, тому так і розпоясалися! Але, коли мені на вайбер вислали змонтоване фото моє, мого сина з паспортом у руках і фото якоїсь [censure] актриси в непристойному виді, а під ним оголошення про мої секис послуги на трасі, що таким чином збираю на борги сина і всі мої дані, як ви думаєте, чи може така інфа вбити матір?????? Може! Я спати не могла! Деактивувала сторінку, шкодую, що раніше цього не зробила. Коли пройдеш усі круги аду, приходить спротив! Нікому, нічого не сплачувати!!!!!! За що? За те, що тебе обісрали за борги сина?????? Я сину сказала: НІКОМУ АНІ КОПІЙКИ не сплачувати! Я пішла далі, записала розмови, але не тої овечки, яка блеяла з переляку на початку цих кошмарів, а левиці вже, яка неценцурно їх смачно постлала та підкріплювала це все знаннням законів, і злила блогерам на ютуб! Хай там слухають, як мами вміють захищати свою дитину, а не пити корвалол! Тепер ніхто мені не дзвонить!!!!
Любые онлайн шараги и звонок террористические центры факторингу по Украине-нет тут достоверности,есть более не нормальные из их числахЗлая пчела, скажите, пожалуйста, какие конторки названивали начальству на мобильные???