Відкрили виконавче провадження. Як тепер бути, що робити. Після суду з ФК ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 11K
в постанові вказано мінімальний розмір витрат по виконавчому провадженню що це означає.
Це витрати на виконавчі дії.
Образно : за папір, марки, чорнила і т.п
і в постанові вказані реквіщити виконавця тобто на них потрібно сплачувати а він буде пересидати кошти єапб вірно я розумію
Так.

зрозуміла дякую. вмене сул виніс одну суму а єапб додадо ще судовий збір який був мною оплачкний при подачі на апеляцію і коли х ними мала розмову про оплату самостійно про те що я писала то сказада що судовий збір оплочено. в постанові виконавець нічого не написав про арешт і блокування рахунків тільки про суму стягнення і винвгороду виконавцю. і що я йому повина предосьавити декларацію і про майно документи я йому цього не зробила будуть наслідки.

в постанові виконавець нічого не написав про арешт і блокування рахунків тільки про суму стягнення і винвгороду виконавцю.
Те що є в постанові - те й сплачуєте.
і що я йому повина предосьавити декларацію і про майно документи я йому цього не зробила будуть наслідки.
Ніхто ніколи ніяких декларацій не подавав і в очі не бачів.
Нічого ви не повинні, нехай собі далі хоче.

я планую почати сплачувати в вересні це буде нормально. але в мене сплачено судовий збір то я повина ще платити порядка 5000 грн
знижок при уже відкритому виконавчому провадженню не буває і бути не може.
ніяких домовленостей із кредитором бути не може.
все тільки через виконавця.
вам кредитор по вухам їздить, а ви вірите.
є дохід (зарплата)? буде 20 % стягувати а ви спокійно собі жити
дуже Вам дякую бо я вже хотіла єапб платити кошти
а вони будуть дзвонити і що ім казати

Останнє редагування:
але в мене сплачено судовий збір то я повина ще платити порядка 5000 грн
де сплачено?

судовий збір вказаний у виконавчому листі, який єапб пред'явило на виконання.
може бути таке, що судовий збір - в окремому виконавчому листі, тоді буде стягуватись в окремому виконавчому провадженні.
іншими словами - він стягується також виконавцем

так, платити ви можете в зручному для себе форматі.
Питання не конкретно до пана Тараса, а загальне, просто актуальне до цитати ) ⤵️
Якщо я внесла платіж, зручний наразі для мене ) , по реквізитам, вказаним у постанові про відкриття ВП, то де можна буде побачити, що я його внесла?
В Дії буде відображатись?
В АСВП це якось видно?

Виконавця треба повідомляти? [постанову читала, пише, що треба, але як в дійсності? ) ]

Питання не конкретно до пана Тараса, а загальне, просто актуальне до цитати ) ⤵️
Якщо я внесла платіж, зручний наразі для мене ) , по реквізитам, вказаним у постанові про відкриття ВП, то де можна буде побачити, що я його внесла?
В АСВП це якось видно?

Виконавця треба повідомляти? [постанову читала, пише, що треба, але як в дійсності? ) ]
за бажанням можете повідомити.
квитанція ж у вас залишилась?

за бажанням можете повідомити.
квитанція ж у вас залишилась?
Дякую!
Бажання особливого не маю. )
А квитанція так, є, звичайно.
Так... але не відразу
Ну принаймі в мене відображалось)
Дякую!
Буду спостерігати. )

де сплачено?

судовий збір вказаний у виконавчому листі, який єапб пред'явило на виконання.
може бути таке, що судовий збір - в окремому виконавчому листі, тоді буде стягуватись в окремому виконавчому провадженні.
іншими словами - він стягується також виконавцем
Коли суд першоі інчианціі виніс рішення на користь єапб і ми подавали на апеляцію то салачувала судовий збір чи це не то

Коли суд першоі інчианціі виніс рішення на користь єапб і ми подавали на апеляцію то салачувала судовий збір чи це не то
так то ви за апеляцію заплатили, а вони коли подавали в суд теж оплатили судовий збір , це ж різні судові збори

В АСВП це якось видно?

Апдейтну сама себе:
Стало відображатись в Дії.
Плюс виконавець виніс постанову, що стягнув ті кошти на витрати, пов'язані з вчиненням виконавчих дій. [Платіж був вельми невеликий, до слова. Який змогла. ) ]
Виконавця не повідомляла, все сам. )

Тепер мені цікаво:
то він [виконавець :hi:] на кожен платіж буде постанову виносити, куди розприділив ті кошти? )

то він [виконавець :hi:] на кожен платіж буде постанову виносити, куди розприділив ті кошти? )
ні. не буде. лише про витрати і основну винагороду виносяться постанови
це не то . пройдений етап

це не то . пройдений етап
Дякую. Доброго вечора скажіть будь-ласка а якщо по рішенню суду менша сума а в виконавчому проваджені інша чому так. і ще раз вибачте за мою можливо тупість коли я спілкувалась з єапб то вони сказали що пришлють гарантійний лист де буде зафіксована сума боргу перед оплатою. чи це з їхньої сторони чергова уловка

Дякую. Доброго вечора скажіть будь-ласка а якщо по рішенню суду менша сума а в виконавчому проваджені інша чому так. і ще раз вибачте за мою можливо тупість коли я спілкувалась з єапб то вони сказали що пришлють гарантійний лист де буде зафіксована сума боргу перед оплатою. чи це з їхньої сторони чергова уловка
тому що у виконавчому провадженні додаються 10 % винагороди виконавця і витрати виконавчого провадження.
це нормально.

більше відповідей не буде, бо з особистої неприязні когось із модераторів доступ до форуму мені обмежено. всього найкращого

Апдейтну сама себе:
Стало відображатись в Дії.
Плюс виконавець виніс постанову, що стягнув ті кошти на витрати, пов'язані з вчиненням виконавчих дій. [Платіж був вельми невеликий, до слова. Який змогла. ) ]
Виконавця не повідомляла, все сам. )
Теж доповню сама себе, можливо комусь стане в нагоді така інформація.

ВП (їх два по одній справі, об'єднані у зведене) відкрито уже 2 місяці як. Вношу сама невеликі платежі по реквізитам, які надав виконавець.
То у Дії відображається тільки перший платіж чомусь. І, відповідно, суми до оплати там некоректні.

Коректні суми до оплати відображаються у Приват24. [Оплачую, якби хто питав ) , не там, а в Моно.]
Ну і, звісно, я сама собі зазначаю, скільки і коли вносила. Це основне.

Назад
Угорі