Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
G188, у вас є ваш щоденник, задавайте питання свої тут(якщо не знайшли відповідь), а знаючі люди відпишуть і підкажуть.
Какие обиды?Оффтоп
Сейчас будет много обид
А вдругG188, сообщения вообще не несут никакой смысловой нагрузки. Их отправляют десятками тысяч клиентам компании через сервисы рассылки.
Это не конкретно вам сидит пишет старший инспектор юридического департамента при министерстве кредитования.
Та не. Не мечтайте)))))))А вдруг![]()
Старфин предложил через месяц просрочки закрыть за тело 16000, но нужно было закрыть прям в день предложения. Все бы так предложилиДоброго дня! Вирішила створити тему за свої борги. Маю величезну купу МФО з великими тілами… в депресії…
Отож
Кредит 7 - 30000
Кредит плюс - 24000
Є Гроші - 30000
Панго - - 12000
Мілоан -8000
Аміго - 10000
Тенго-7000
Клік кредит 10000
Майкредит 13000
Санкредит 9000
Старфін 10000
СОС кредит 8000
Просрочки з жовтня місяця…Будь ласка допоможіть порадами як краще діяти тіло почти 180 тис. Зарплатня 20 тис…. Можливо краще банкрутуватися ?
Ну у меня так же само Тенго предложили тело плюс 2000 процентов в 18:00 и до 00:00 оплатитеСтарфин предложил через месяц просрочки закрыть за тело 16000, но нужно было закрыть прям в день предложения. Все бы так предложили![]()
Так как-то неочень... именно в конкретный день... не всегда есть деньги темболее такие суммы, непонятно почему не дают больше времени и частями... ну некоторые, читал так и делают....Старфин предложил через месяц просрочки закрыть за тело 16000, но нужно было закрыть прям в день предложения. Все бы так предложили![]()
Ну в такому випадку напевно потрібно пропонувати свої умови(які підходять вам )Так как-то неочень... именно в конкретный день... не всегда есть деньги темболее такие суммы, непонятно почему не дают больше времени и частями... ну некоторые, читал так и делают....
Банкрутство не варіант як на мене,в мене схожа ситуація, десь так само МФО, скоріш за все ви як я брали щоб закрити інші.Деякі МФО запропонують за тіло закрити але трохи пізніше.Мені деякі тіло розбили на 2-3 платежі але це рідко буває, більше хочуть один платіжДоброго дня! Вирішила створити тему за свої борги. Маю величезну купу МФО з великими тілами… в депресії…
Отож
Кредит 7 - 30000
Кредит плюс - 24000
Є Гроші - 30000
Панго - - 12000
Мілоан -8000
Аміго - 10000
Тенго-7000
Клік кредит 10000
Майкредит 13000
Санкредит 9000
Старфін 10000
СОС кредит 8000
Просрочки з жовтня місяця…Будь ласка допоможіть порадами як краще діяти тіло почти 180 тис. Зарплатня 20 тис…. Можливо краще банкрутуватися ?
А скільки у вас просрочки по ним? Ну в мене ще на платежі тіло не погоджувалися.Банкрутство не варіант як на мене,в мене схожа ситуація, десь так само МФО, скоріш за все ви як я брали щоб закрити інші.Деякі МФО запропонують за тіло закрити але трохи пізніше.Мені деякі тіло розбили на 2-3 платежі але це рідко буває, більше хочуть один платіж
Нирки є? Чоловік взагалі цілий скарб носитьРеально ситуації гірші є. Своїх тільки до 150к по МФО, а ще чоловікові кредити десь так само. А ще брала через брокера на іншу людину, 350к, а ще людям боргую. Короче, щоб закрити все начисто, треба 800 тисяч. Більшість МФО самі пропонують за тіло, але й тіла нема. Ледве витягую, щоб брокерський кредит оплачувати. Витягувала, точніше. Бо де брати гроші на наступний місяць хз. Це той стан, коли вже житло під заставу. Але знаєте що? Правильно - і житла нема.
Підозрюю, що внаслідок надмірного вживання пива, вони вже некондиція))Нирки є? Чоловік взагалі цілий скарб носить
Ваші підозри безпідставні. ПридатніПідозрюю, що внаслідок надмірного вживання пива, вони вже некондиція))
від пива навпаки чисті, як кришталь))))Підозрюю, що внаслідок надмірного вживання пива, вони вже некондиція))
Кредит плюс десь півтора місяця,14 брав і 14 закрив одним платежем, кредит 7 рано згодився там з відсотком вийшло, якби почекав то міг би за тіло.Старфайненс не сильно вийшло,я брав 8 і вони зразу в суд хотіли ,тому закрив за 11тис.Ну і слон теж закрив позавчора,за тіло на платежі розбили по 9тис.А скільки у вас просрочки по ним? Ну в мене ще на платежі тіло не погоджувалися.
Кредит 7 тіло пропозиція я просила за платежі, але ні, не погоджувалися. Кредит плюс не погоджувалися навіть з відсотками