Щоденник Величезні борги перед МФО…

Не хочу) але я тут надовго) ціль закрити перед друзями, батьками, шаражки, банки і розказати що там далі. До того часу теж вийду в елітарний клас, і можливо ВП якісь намалюють до того часу...
Про суди був жарт),нікому не бажаю такого,але якщо вже так сталось,що суд,то завжди підкажу,що знаю,з чим довелось зіштовхнутися...

Про суди був жарт),нікому не бажаю такого,але якщо вже так сталось,що суд,то завжди підкажу,що знаю,з чим довелось зіштовхнутися...
я вас читаю і вже мотаю на вус :вай: бо життя - бентежне

Я співчуття не потребую,в цьому я бачу тільки плюси. Особливо за останній рік
інфляція тут помічник, разом із часом який - друг в даному випадку... хоча причини цього всього в країні - сумні і трагічні

Поделитесь. В чем плюсы.
4 суди по боргах,інші по оскарженню ВНН,повернення коштів,забезпечення позову. Але зараз це не актуально.
Суд ставить крапку. Навіть,якщо програли,то борг фіксований.
Я ж по доброму😉
Ви вже мабуть і самі можете захищатись в судді)
Все добре,я ж теж по доброму))🙂🙂
Ні,сама не зможу, я не обізнана в тонкощах захисту....

інфляція тут помічник, разом із часом який - друг в даному випадку... хоча причини цього всього в країні - сумні і трагічні
Ну тут хз... инфляция это не только обесценивание денег, но и рост цен на все, а у нас в стране повышение зп не пропорционально росту инфляции, те кто работают за зп в гривнах живут беднее, хоть и зп вроде повышают... а ещё налоги, сейчас налоги растут и военный сбор... не помощник вообще в кредитах......

Ну тут хз... инфляция это не только обесценивание денег, но и рост цен на все, а у нас в стране повышение зп не пропорционально росту инфляции, те кто работают за зп в гривнах живут беднее, хоть и зп вроде повышают... а ещё налоги, сейчас налоги растут и военный сбор... не помощник вообще в кредитах......
я про те якщо віддаєш через 5 років то це зовсім інші гроші в гривні. Тому можу зрозуміти, хто прийняв рішення покищо забити і розбиратись через суд. Ще й після суду можна платити по 20-40% від оф зп. що досить ок може бути. А не віддавати декілька кредитів за міс, залишаючись з копійками на життя.

ПАЗЛ, а ще плюс в тому,що суди,виконавчі,ті самі дзвінки..це все шлях до мрії жити без боргів. Це навчить жити без позик,на свій дохід.Хоч і важкуватий шлях,але його потрібно пройти...

А как ты мыслил позитивно или может какие препараты пил для этого?
Я бы пошутил про сеkс, но когда я был в долговой яме, то у меня его было очень-очень мало. Я просто старался потреблять контент, который меня вдохновлял. Фильмы там всякие и т.д. Может, это банально и не особо "вах", но мне это очень помогло тогда. Самое трудное - это первое время. Но когда видишь, что кредит за кредитом закрывается, то получаешь прилив сил. И там уже все проще и проще с каждым разом. И ещё раз по поводу сеkса... Когда было много долгов, то либидо было почти нулевое. Но я думаю, что у большинства такого нет. И это был чисто мой загон. Но сейчас все хорошо ))) Во всех смыслах.

Сьогодні Кредит 7 прислали повідомлення що можуть закрити за тіло просрочка 30 днів …. Але коштів на жаль немає в цьому місяці… як думаєте вони ще можуть почекати?
Вони через 2-3 місяці запропонують 75% або 50% від тіла. Дочекайтесь, і забудьте про них на 2-3 місяці.

Я бы пошутил про сеkс, но когда я был в долговой яме, то у меня его было очень-очень мало. Я просто старался потреблять контент, который меня вдохновлял. Фильмы там всякие и т.д. Может, это банально и не особо "вах", но мне это очень помогло тогда. Самое трудное - это первое время. Но когда видишь, что кредит за кредитом закрывается, то получаешь прилив сил. И там уже все проще и проще с каждым разом. И ещё раз по поводу сеkса... Когда было много долгов, то либидо было почти нулевое. Но я думаю, что у большинства такого нет. И это был чисто мой загон. Но сейчас все хорошо ))) Во всех смыслах.
Не только твой.
Когда лудомания + постоянные взял-отбил-отдал-взял в МФО, траблы были прям серьезные) и это в 23 года!

G188, у вас є ваш щоденник, задавайте питання свої тут(якщо не знайшли відповідь), а знаючі люди відпишуть і підкажуть🤗.

Схожі теми

Назад
Угорі