Dogmasam
Форумчанин
- Дописи
- 100
- Реакції
- 108
- Бали
- 2625
Dogmasam не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені також було тяжко почати розмову,але чого вони можуть дзвонити і брехати,а я не можу розповісти правду!!! Тому почала казати так:" Хочу залишити скаргу на коллекторську фірму" і почала перераховувати всі статьї закону які вони порушували і по кожній статьї намагалася привести приклад. Але я перед цим підготувалась ! Виписала всі дані фірми, ЄДРПО,МФО юридичні адреси,телефони,хто власники... А виходить все не так страшно!!!Тому дзвоніть гірше не буде!! Як хтось тут писав на форумі :" Це всього голос на тому кінці!"Подскажите, как Вы начали разговор, с каких слов, как начать..А то при волнении, что б д*рой не выглядеть
Post automatically merged:
Я так на кешбері там написала. Вже справа на розгляді) Чекаємо на результат...але вчора після моєї розмови,де вони зрозуміли,що мене вони не візьмуть,почали штормити маму і відчима!!Сьогодні від нього вислуховувала? Я готуюсь ще на більший напор з їхньої сторони!Ребята!!! Советую зарегистрироваться на сайте УРЯДОВИЙ КОНТАКТНЫЙ ЦЕНТР. Это та же линия 1545. Но в этом случае вы будете не говорить устно, а писать все, что считаете нужным.. Очень удобно. Обращаться можно по любому вопросу. Через урядовий контактний центр я написала на каждую МФО. И отправила. Удобно то, что вы можете проследить за статусом вашего письменного обращения. В правой стороне будет "перенаправлено", "прийнято до розгляду", "розглянуто". А после прийдет ответ и на вашу эл. почту и укрпочтой. И вашем личном кабинете, который вы создадите при регистрации на сайте также будет ответ. Мне пришли ответы практически на все МФО. Обращалась так и по другим вопросам, не связанным с МФО (в Минюст). Одно дело, когда говоришь по телефону, другое дело, когда обратился письменно.